..to je hezký, ale pán je v letech a jak má rodina ošetřeno kdyby s panem něco bylo…občas čtu na fejsu jak jsou psi starých lidí nabízení, protože senior už péči nezvládá a rodina se o psa postarat prostě nechce….
Příspěvky uživatele
Kilian
…tak ať se uchazečům daří a tobě to uteče….
….maliny měl strejda vedle nás u výběhu slepic, a plodily ve velkém….kamarád je má v Praze na zahradě u plotu, chodim mu na ně a má jich pravidelně velkou úrodu..ja bych chtěla zkusit vyrážet ketos na chalupě máme tam takové pro ně pěkné místo….ale ono je to s nimi asi buď půjdou nebo ne….
….myšky to tedy byly…druhý pejsek měl 130g, jedna fenka 123g a druhá 165 g…
….se sourozenci….
….vyškemrala jem to večer od chovatelky…já myslím, že tady je čerstvej….taky tady nad ním něžním….
….a tohle jedna z prvních….99 gramů
…diky všem ještě jednou za vaše rady, kamarádka si to tady procita a už si vybírá…
…to ne….držte se….🌹🌹
….Keliš….skoro osm let rozdílu….
….moc hezké auto….
..krásnej pes
….když jste to tak pěkně sepsala, pak jeden nemá bulet….já vím…..hluboko se kláním každému, kdo dá pejskovi z útulku domov🌹
…já tady nad tím sedím, čtu a bulim….přeji hodně, hodně zdravíčka feňulince a spoustu, spoustu, spoustu společných chvil…❤️
..Pumo, já vám rozumím, také mám letiteho dvorního veta všech svých zvířat, je skvělý zatím vždy diagnóza, osetreni i chirurgie na jedničku a zrovna tak u každého, kterému jsem ho doporučila…ale…z mého pohledu je ta rána horší a horší, to co tady radi děvčata má smysl a navic to vychází z jejich zkušenosti…já bych to proste skonzultovala ještě s dalším vetem….
…dopadlo to jak nejlépe mohlo👍
…no já měla problém jak toho malého akčního psa neucvičit….časem se vše vychytalo….
..náš Keliš má vyžitího nad hlavu a i teď v horkách leti cvičit na plac jako kdyby venku nikdy nebyl….takže fakt je to podle psa….
….my takhle měly z tohohle materiálu most přes jez…takže byla vidět ta masa valici se vody pod psem,když jsem tam s velkymi psy chodila…fakt je, že i já měla problém to přecházet a mám vlastně doteď ….motýla tam přináším v náručí
🌷🌷🌷