….opožděně velká gratulace, myslela jem si, že se jedná o NO někoho blízkého, ne přímo vašeho…vás znám jen s caníky….jinak vlkošedy pracák má srdcovka co jsem na rozum začala brát…..
Příspěvky uživatele
Kilian
….I to se stává, ale vyrozumění jsem, že většina….Vyrábí je čistá duše, se kterou je i legrace, tohle by mně opravdu ani ve snu nenapadlo co popisovala….
…no a tak jak vás znám odsud, bych myslela, že jste patřila k těm prima lidem ve třídě….
…u těch koček to maxsmysl pokud je osoba alergická na chlupy, pokud na sliny, tak ani nahatá kočka nepomůže…
. ..podle mně nahate morce, ale i nahatý potkan tuším, že je….
….právě že jste velmi zodpovědný člověk 🌷
🍀
…asi ano🙂
.. jedním slovem skvělý….přijela jsem domů v půl šestý a padla za vlast, vyfoukana a vymrzlá, celý den na loukach v Kytíně….ale úžasné množství informací, zodpovězení všech našich otázek….pak jsme viděli dva sportovni maliňaky na stopě a nakonec došlo i na naše psy….naslapalo se jim podle toho v jaké fázi stopování byli, po vypracování se rozebrala jejich práce a chyby psovoda plus rady co a jak dál….pak J.K. našlapal čtvereček Kelišovi a ukázal jak se psem pracovat před uvedením na čtvereček, v něm a po ukončení práce v něm…my dostali domácí úkol a máme se hlásit…prý to vypadá,že se na stopu dostaneme již brzy
….já mám pro tyhle koně slabost….
….je nádherný…..
….to také…prostě jakákoli propagace na veřejnosti zakázána…
..s okupírovanym dobrmanm nebude smět ani na sportovní ani výstavní akce….a to nejen jako účastník, ale i jako divák…
🌻
..manželé Kratochvílovi….takhle by jsme ty tréninky měli také praktikovat…sejdeme se, zatrenujwme, dostaneme úkol a za nějakou dobu zase trénink- kontrola….já ho ale vůbec nepodceňuju, jen vím, že stopování je velmi náročné a že ho to nemusí bavit anebo mu to nemusí jít, prostě je to pořád zvíře a někdy co člověk naplanuje holt nemusí vyjít….z pár kratičkych stop fakt nejde moc usuzovat…no uvidíme v neděli co se řekne na něj…
….to vůbec….jsem moc ráda, že se to takhle poresilo…pak poinformuju….
….no nemám okolo sebe mox lesů, tak holt ta skořice v rámci noseworku musí stačit….
..diky za důvěru, ale do neděle budu doufat, pak se holt pravda ukáže…na jednu stranu by mně to docela mrzelo, na stranu druhou co bych si ušetřila času v hledání a lítání po polích….tak bych holt oprašila po čase tu skořici… .
….já jsem na ten seminář strašně zvědavá, navíc je prakticky, tak se tam možná podívám pravdě do očí a bude po stopováni🙂….
🌻