.vždyť je nádherná, lepší už si fakt nedokážu představit…
Příspěvky uživatele
Kilian
…my jsme si a mamčou nadělily knihy navzájem, máme obě stejný vkus, takže nesáhneme nikdy vedle…..od bráchy teplé merino ponožky na cvičák…. ještě jsem dostala dvě knížky a voskovou svíčku od kamaráda…..od kamarádky krásnou tašku obdivovanou na 4dox zhruba dva roky….a od mladých el. kartáček na zuby…no a sama sobě jsem si nadělila barefoot tenisky…takže jsem velmi velmi spokojená s letošním naježenim pod stromek….Keliš dostal slona, prý nerozbitného pravil prodejce na psi výstavě v Letňanech, no trvalo cca 5 minut než Keliš rozkousal a částečně popzřel ucho slonovo, pak to letělo do koše….když se dávaly dárky pod stromek, Keliš nemilosrdně vyhodil obě kočky, které pod ním mívají přechodné bydliště a bránil jim jít se pod stromek na dárky byť jen podívat ..kdyby nebylo Štedroně a jeho babička se strýčkem u nás na návštěvě, dostal by za to hnusné chování nasekáno na zadek….
..děkuju, ale to přehániš….určitě moc ráda, byla bych ti opravdu moc vděčná, ony jsou ty dečky krásné a věkovité a určitě si nezaslouží moji macešskou péči/nepéči….
..děkuju, ale to přehániš….určitě moc ráda, byla bych ti opravdu moc vděčná, ony jsou ty dečky krásné a věkovité a určitě si nezaslouží moji macešskou péči/nepéči….
….to tedy…
..kolotoč jsme měli se svíčkama také, byl asi v každé rodině včetně Pelíšku…pak se dali sehnat jenom ty co máte vy, ale před cca třemi roky jsem viděla v TV reportáž o české firmě, která skoupila stroje na výrobu těch původních z našeho dětství, až kdesi na Slovensku a rozjeli výrobu, kupovali jsme si ho tehdy s kolegou za cca 1 000 korun…ta vánočka je nádherná…mně se nechce plést, tak mám od kamaráda krásnou velkou kameninovou formu….
….jj to vím, ale musí mi to přesně někdo ukázat, ha jsem v tomhle motovidlo…a raději někomu zaplatím, kdo sI s tím vyhraje….moje mamca kdysi tím škrobem, co se vařil škrobila taky jde co…ručníky, to byla tedy masáž…
….dečka je krásná, pár jich doma mám po kolegově prababičce…ale neumím je napínat a sháním, kdo by to uměl a za peníz provedl….já je henom vyperu, naškrobim a vyběhlim, ale není to pravé ořechové…také bych se chtěla naucit háčkovat, kdysi jsem moc ráda vyšivala, je to úžasnej relax, ale co už jsem skoro slepá, rak to háčkování by bylo fajn .kolotoč vypadá jako starobylý…já tyhle čepice nosila cele dětství a dospívání, oak už jen s holou hlavou….pletla nebo háčkovala je moje teta….
….čepice krásná, kdysi jsem měla také takovou a klobouk dolů tedy před dívenkou …mně také zaujala ta krásná dečka a kolotoč……
🍀
..klidné prožití svátků Vánočních vámi i vašim blízkým a vše nejlepší v celém příštím roce 2025
….to je požehnání, tak až se mají čile k světu a vše i jejich mamca jsou v pořádku….
….to je požehnání, tak až se mají čile k světu a vše i jejich mamca jsou v pořádku….
….brambory, kořenová zelenina uvarena v osolené vodě, sterilované okurky a hrášek, vajíčka vařená, dochutím lákem z okurek, soli, plnotučnou hořčicí a majonézu….dávala jsem ještě cibuli, ale mamča nesmí, tak jsem začala dělat bez a hdo chce, tomu dodělám s cibulí….
..krásné fotky….
💐
….tak ať se co nejdříve uzdravite….
..oni jsou fakt úžasní….
…ona je fakt nádherná….
….to je mi strašně moc lito….