..klobouk dolů🌺…ale to vstávání by mně teď před šedesátkou už asi zabilo…..pravda, když je vedro a nejsem v práci, vstávám s Kelisem na pachovky v půl šesté s tím, že pak dospím, ale to vaše vstávání je fakt vražedné….
Příspěvky uživatele
Kilian
.boban krásnej….
….tak prosí občas poinformuj jak se to vyvíjí…
…..já bych na to nervy tedy neměla…ale přeju zadavatelce aby vše dobře dopadlo….
…..no myslím, že tvůj Fidouš bude větší než sousedovic motýl a že si to motýl rozmysli…..je i trikolórni a černobílý, tam když se povede rozděleni barev, tak fakt vypaadaji jako miniborderky….Keliš je soboli s bílou a tahle kombinace mi připad nejhezčí …
…u nás se dědí…děda ho nosil jako prevenci na ryby, taťka taky a pak když ho chytla záda ,teta a teď mamča na bolavá záda….já zatím odolávat a i když mám bederní plotýnky v háji, tak se cpu praškama když mně chytnou a kočičákovi zatím odolávám….
…..polohování se dělá u klientů, kdy si to řídí fyzioterapeut aby to mělo smysl….na záda je nejlepší kůže s kočky, milovníci koček prominou, tenhle pás se u nás dědil a hojně užíval neb jsme byli všichni chabrus na záda (plotynky)….. samozřejmě, že pes nebi kočka nalepena na bolavé místo je příjemná, ale aby nějak výrazně pomohla, to asi ne….polohování se děje na různé části těla, ale aby to opravdu pomohlo musí odborník, který ví jak tu danou část těla na zvíře správně napolohovat….
….máme toho plné sídliště, bohužel sekání od úřadu vždy až když uzraje….takže ostny všude a ve velkem množství…po každém vyjiti se psem ven je pes pečlivě prohlížen a stejně denně alespoň jednu osinu po bytě najdu…
… to je motýl v nejlepších letech🙂tak to budeš mít o zábavu postaráno, že pozdravuju skoropríbuzného…. Pani je mi moc lito….
Barborka, ukažte nám fotku vašeho pejska
….já to pochopila🙂….hezčí jiný možná, ale mně se fakt moc líbí…tak jasně že povaha je priorita….ale tady se povedlo obojí na jedničku ne?
…jediného čeho bych se bála, je zatrhnutí drápu….
….ona je fakt nadherná…..👍
.
…sobotní sranda závody v ZKO Jinonice….plnily se různé disciplíny a bylo to moc fajn…konečně byl čas si sednout a popovídat si u kafe a bezva pohoštění…večer potom grilování a vínko….
….komu není rady, tomu není pomocí…..
…já nemluvila o povaze, ale o tom postaráno se….tak to potom ano, když se postarají….
👍
….tak jestli je to takhle, tak to pak ano..
Bobi a jak mají ošetřeno, pakliže by se s panem něco stalo…často vidím nabízené pejsky seniorů, kteří buď odešli anebo péči už nezvládají a rodina se o psa prostě postarat nechce anebo nemůže…fakt je, že ač letitá pejskařka, v osmdesáti bych už do noveho psa nešla….sice mně to asi úspíší odchod na druhý břeh, tedy to živořeni na stará kolena bez psa, ale po osmdesátce už člověk musí s leččims počítat….