..jenom se procházet aneb procházka bez programu je týrání psa…a za tlustého psa by měl jít jeho majitel do kriminálu…..
Příspěvky uživatele
Kilian
…a než bych vymýšlel krmné dávky barfu, budu raději vymýšlet program na prochazku…slova Frantova….
…no já si myslím, že ta jeho bible budou z 90 procent vykradená skripta ATY a z10 procent jeho domněnky a protože nemá se psy zkušenosti a neumí to s nimi, skoro nic nepochopil a vše vede do absurdity, vznikl z toho ten jeho paskvil….
…..no to on si určitě nemysli…..odmítla jse psa mít v kotci, krmit ho z tuky, chodíme na FUJ cvičák a všelijak jinak svého psa týrám….
….a mohu se optat o čem jste diskutovali….my obcas na zahradě též, je to můj soused a občas se tam potkáme, ale zvrhava se to v čistě jeho monolog, nemůže nebo nechce pochopit…teď jsem ho viděla s novým psem a definitivně jsem kontakt s nim ukončila (tedy sama v sobě) - už prostě nemám jakýkoli důvod s ním ke konverzaci na tema psi….
..dcery doktor byl takovej akurátni - ošetřoval a vše sepisoval a požadoval…
….no to já taky, už kvůli tomu, že to rádo hnisá….vzteklině se nebojím, ale holt, když to musí být…..
..je to tak….on si to prostě žádný lékař nedovolí podcenit….moji dceru kousnutí pes její kamarádky, protože se sepsal s jejím psem a no b..á dala ruku mezi ně….a protože ji to osetřovali ve zdravotnickém zařízení, tak stejně musel pes ta dvě vyšetření absolvovat…..
..ale pokud se půjde s holčičkou k lékaři, bude onen lékař potvrzení vyžadovat….
..a je o něj zájem veliký, se podivte jakou má vysokou sledovanost toho svého vysílání a pořádá všude po republice víkendy pobytové pořád……
…..každou středu má hodinu a půl povídání živé….Vy mu napíšete v době vysílání dotaz a on odpovídá….je to na fejsu kdy si zadáte Psí bible….
….tak ať je to v pohodě …
Fikovnice:Taky jsem to viděla asi 2x nebo 3x… Famózní výkony obou herců…👍
Jinak ad Straka: Genitálie mu rozkopali spoluvězni, ale předpokládám, že nějaká “rezidua” mu pak ještě odebrali v rámci té “legální kastrace”. Viděla jsem s ním rozhovor, byl tam i Markovič - vyšetřovatel. Vlastně ani nevím, kdo ze známých zločinců v bývalém ČSSR podstoupil stereotaktickou operaci mozku, byl-li vůbec někdo takový…?
.. Jani, myslím že žádný….
. ..no tak ale u mně to je fakt tou nezřizenosti, ale už se pomalu vracím k původním tvarům…fakt je, že ty občasné absťáky jsou hrozné, ale dá se to…zajídám to ovocem….
….no a já byla schopna sníst dvě Milky nebo studentské pečeti anebo větrniky a ještě se dorazit sušenkama nebo pečeným… prostě už to začalo být za hranou…
…no já se v tom nevyznám….
..aha..dávali to tam jako počin roku….
….bylo…narostlo mi spodní břicho (od pupíku dolů) a psi vesta a kalhoty mi začaly být těsné….navíc už to začalo lézt do peněz jako kouření, já už to poslední dobou fakt přeháněla…stovka denně žádný problém…
…před pár dny proběhlo v TV, že se vyzkumáky zavázaly, že budou tyto psy nabizet nebo dávat útulku aby pesani mohli jít k adopci….
….vnuk má nového mazlička…prý bude snášet zelená vajíčka, tedy ten mazel/mazlová, ne vnuk….