…..to jo, tam jsem koukala, ale tam nic nového až na pár starých příspěvků nemá….
Příspěvky uživatele
Kilian
….stránka není dostupná…..a kam mu to píšete, , když se podivam na Klub moderniho a Psí bibli,ctak tam žádné příspěvky nema, tedy krom těch starých….
💩to je jeho podpis….včera ve webinari povídal, že samozřejmě pokud pes odpočívá na svém pelechu a nijak nereaguje na pohyb v bytě, je i toto akceptovatelné…
….už jsem se nahlásil o smazání 😉
…on vám odpoví, že těch videí pes a kočka a dítě a pes shlédl stovky, ale že to je náhoda…prostě to přirozené není aby takhle pes s kočkou….
…on vám odpoví, že těch videí pes a kočka a dítě a pes shlédl stovky, ale že to je náhoda…prostě to přirozené není aby takhle pes s kočkou….
…no včera na svém webinári pravil, že s kleci - on to nazývá ložnici aby prý s tím lidi neměli problém, bojuje….faktem je, že celé jeho vysílání se pes střídavě procházel po pokoji nabo polehaval na otomanu….včera také nějaká paní tam napsala dotaz, jak skamarádit psa s kočkou, tak ji pravil, že pohádka o pejskovi a kočičce je opravdu jen pohádkou a že přátelství mezi kockou a psem prostě není….pak trochu ubral, když jeho kamarádka Jana mu napsala, že u ní to jde, tedy pratelit psa s kočkou, tak z ní tahal recept jak na to a objevili oba Ameriku….kočka musí mít vyvýšené místo aby tam měla klid a pes ji nemohl otravovat…
Sarah01:To sice jo, ale v podstatě ho nevychoval a na FB vydává svoji bibli za tu jedinou a správnou metodu výcviku psa. Předpokládám, že ten Aramis napadal psy. Nebo i lidi?
…..no to jo no….ano napadal když ho to popadlo psy i lidi…ale on to sám několikrát přiznal, že až ta ATA mu hodně pomohla a Ščucka je pro něj psí bůh… a ta jeho bible jsou vybrakovaná skripta ATY plus pár jeho domněnek….
….diky, ale spousta věcí u toho psa je zadarmo a kdyby ho měl někdo schopnější než já, tak plně využije jeho potenciál….
….psa mám naklikaného, ale problém je, že obča mozek kliknout chce a ruka neposlechne…prostě dřevo roku
….ani nevíte jak já vám rozumím…v duchu jsem se na cvičáku pasovala na dřevo roku….dostat takový naterial jako je Keliš někdo jiný, tak ten pes je už bůhví kde…
….na druhou stranu budiž mu ke ctí, že i když byl Aramis pes nenormální, tak hledal řešení aby s ním mohl alespoň trochu fungovat….jiný už by ho dávno dal pryč….
….musel nechat odejít, byl nemocný….je to tedy strašn, že to napíšu a doufám, že se mi to bevrati, ale mně se ulevilo, konečně mohu chodit se psem v klidu po ulici, ten pes byl fakt šílený a pořád jsem musela mít oči na šťopkach, kde se vynoří, ale pravda, můj pes ho tak nenáviděl, že ho avizoval ještě dřív, než jsem ho uviděla…s tihle už se seznámili a je v pohodě, moc se mi líbí….
….toho staforda Aramise , který už není a teď má cca měsic psa z Bosny, moc příjemného menšího křížence z Bosny v docasné péči …..
..chyba, musíte mít vše dopředu promyšleno🙂je to.ůl…
…..no mám to stejně….podle něj je to složité, nezázivne a vytrácí se z toho smysl proč psa mít….
….chutě do toho….kazdou středu má živě vysílání…od cca 20.00 hod.,….
….zase chyba, vymýšlite zasadně vy, kdepak nechat to na psu🙂
….zase špatně…musíte si denní dávku rozdělit tak aby pes dostal pouze ua to co udělá, a to během celého dne…protože krmit jenomjednou denně a z misky je opět týrání psa hladem pravil Franta….ta vidlička ani gauč už to nezachrání….