…anebo problém v rodicovskem páru …
Příspěvky uživatele
Kilian
….ale tak tohle bylo opravdu snadný…ve své podstatě se mu to ukázalo klikrem, tedy u mně slovíčko TEĎ….ale kdybych tam tenkrát nebyla, tak s tím možná bojujeme doteď….
….to jste hrdinové a určitě mohu gratulovat….včera bylo strašně. …já totálně spálený obličej…pes byl ve stínu pod parapletem….ale i tak to bylo tedy náročné…byli jsme tam od desíti do šesti večer ….dneska jdeme na trénink,štěstí je, jak je Keliš malý, že můžeme na malém kousku placu ve stínu anebo v místnosti…
..diky, ale až uvidíte skutečnost, tak trochu vystrizlivite….ten aport, to bylo zvláštní…od mala sice vyběhnul pro míček, ale tim to tak nějak skončilo, pak jsem byla na jednom semináři ohledně canisterapie ve FN Motol a mimo jiné tam byla i ukázka pozitivního výcviku a mohli jsme si to zkusit neb psy jsme měli s sebou…no a výsledkem bylo, že pes do půl hodiny chodil pro cokoli a nosil mi to do ruky….takže klasický aport byl samozřejmostí….tady je vidět jaké já jsem dřevo a jak by s ijinym šikovným psovodem pracoval…
…už podle toho textu je….
Dafi, to prosím nedělejte….všichni tady jste naprosto skvělí a musím říct, že děkuj vám všem i těm, kteří už sem nechodí a chodili na IF, a diky vám všem jsem takhle s Kelišem začala blbnout, dostávala nápady a řešila problémy….a opravdu nejsem tak šikovná, hodně lidí mně pomáhalo a pomáhá individuálně a ty ze mně fakt musí růst, ale mám na ně obrovské štěstí, že jsme si sedli nejen ohledně vycviku, ale i tak nějak lidsky…..a hlavně ten pes má opravdu v hlavě, že je maliňák, takže spousta věcí je takřka zadarmo, ale se spoustou věci bojujeme….ale je to asi ten srdcový pes, co člověk jednou za život pozná, i když jsem všechny své psy milovala, a neskutečně moc věcí jsem se s nim naučila a učím….
….včera jsme byli s Kelisem pozvání na CACIT do Dobříše jako prezentaci asistenčních cviků ..konečně se Kelišovo tlapka dotkla trávy na které startují mistři sportovní kynologie….bylo mi tedy mdlo vystoupit přede všemi, ale nakonec i pře moji nervozitu a napachovani trávníku poslednímu startujících haravymi fenami jsme to dali a prý se to i líbilo….předvedli jsme svlékání mikiny, sundání a podani pantofle, sundání a podani ponožky a rukavic, přenesení různých předmětů: platební karta, klíče, nůžky,bankovka, mince, sklenice na víno a vývrtka, přenesení cigarety a sklenice na víno mělo velký aplaus….zlatým hřebem ukazky byl naprosto predpisový aport s buřtem ….
….obávám se, té ani druhé mladě není v pořádku a proto bych zašla na veterinu….pravděpodobně bude bezbolestně a rychle utraceno….
….měla jsem od nich bundu, ale nevyhovoval mi materiál, ale jinak fakt moc hezké a výběr neskutečný….ty ceny jsou tedy randál, ale zase jak často člověk tohle kupuje, že jo….
….já právě potřebuju kapdi na zip kvůli mobilu, klčůim a tak….
…jo králici jsou fajn, až jednou na stará kolena nebudu moc mít ani psa a ani kočky, tak to možná doklepu s ušákem….
…králičky s kočkami jsem měla v bytě roky a nikdy nic a to byl králík vždy na volno po bytě….pravda, když bylo čerstvé seno, tak kocour králíka z klece vyhodil a zalehl…kralik pak dospával v koupelně na koberečku…na chalupě se opět pohyboval králík na volno po dvoře a kočky se ho nesnažily nikdy chytat nebo jinak škodit….
..zadejte si na netu Ščucka a vyjede vám jejich oblečení…
…..mam od ŠČUČKY rok a jsem max spokojena…spousta prostor na všechno možné plus dvě kapsy na zip…je nezničitelná, ostatně jako vše od nich a ještě vypadá hezky…ve své podstatě v ní chodím celoročně krom mrazu kdy beru zimní kabát…letos si chci koupit ještě lehkou letní…
….vždyť co ten pes není, konečně zase v klidu po ix letech venčím aniž bych se pořád někde otačela….ale pravdou je, že Keliš ho tak nenáviděl, že ho detekovat na sto honů….
….jo to uhradil, byla to docela drahá operace…..
….no on to právě vysvětloval, že měli na kontě pokousani jak psů, tak lidi…a na fuj cvičácich mu nepomohli v rámci normálního výcviku až ATA….ale přiznal, že čas od čase pes vystartuje po jiných psech i nyní…,prostě to nebude nikdy 100 procentní….ale to už musel být v ATĚ, kdy se obul do mého motýla a kamarádce ošklivě zranil jakočivavu a zazila jsem ho v busu, kde vrčel na dvě seniorky aniž by si ho všimaly a zrovna tak před nedávnem vrkal i na mně když jsem byla bez psa….
….po jeho Bibli, webinářích a dalších obdobných průplaších mozku, si říkám proč vlastně psa vůbec…..
…to včera také pravil, že se od nějakého Američana ddozvěděl, že štěně má odpočívat až 20 hodin denně….a že se s tím stotožňuje…
..taky nic