…ty jsou úžasní….👍
Příspěvky uživatele
Kilian
….ano, takhe by to mělo smysl a nejsem si jistá, ale jedinou hipoRHB snad měla proplácet (alespoň částečně) pojišťovna, u dětí to tak bylo, nevím jak u dospělých……
…proto jsme radili tu záchrannou stanici….teď už nejspíš zůstane jako domácí mazlíček….
….už nám pro vás termín zkoušky KJ Brno…pošlu v SZ….
….předejte ho záchranné stanici, sama to nezvladnete….
….také ji mám a četla jsem ji dozblbnuti…..
..známá ze cvičáku má bulici, je to jak tank, úžasná, ale vše radostně převálcuje….že by ji kamkoli vedlo dítě si opravdu nedokážu představit….
….když jsem s mamčou nebo mladými a vnukem, tak se dělím o sto šest, ale když jsem sama tak to prostě neustojím, protože nemusím….
….to u nás bylo také tak…ale co jsem doma sama, udělám si ho z litru mléka, doplním piškoty a pak sním….vůle nechat si na potom nefunguje….na druhou stranu stačí si ho prostě neuvařit, když pevná vůle není ….
Bobi já tu Canku docela chápu. ….ano, to se říká, ale člověk se chce líbit především sám sobě a cítit se dobře.u Canki je to fakt asi pouze o vůli….do hubnuti za tu dobu co sem užchodú už investovala dost financí, zkoušela různý pohyb, ale nic dlouho nevydržela …buď se bude omezovat a trpět anebo se na vše vykasle a bude si to jídlo užívat….
..tak pak prosím dejte vědět…
…mám a mnohokrát přečteno….
..zavřít tu kredenc babička připomínala….
…ta kredenc….si myslím…
…..mam po babičce zrenovovanou kredenc a komodu…….pojme to neskutečně množství věci a dělá to velkou parádu…navic je to lehounke na stěhování, protože dřevo… .
🐈🍀moc moc držím palce aby se ti ulevilo a bylo lip
…Jani drž se, ať je brzy lépe….
…no a jaké je to teď pro vás, když už nejste přítel, přítelkyně, ale manželé….skvělá fotka s pesanem….
..nádhera👍
..přesně tak..I kdyby just ne…