…..to je přeci nesmysl, kdo by z toho co měl….a hlavně kdoby je tady z nás znal….
Příspěvky uživatele
Kilian
..krasavci…opravdu se vám povedli oba, tedy jako vašim mladým….
…ten je krásnej….🌺..tak ať se daří
…onehdá v Praze v parku mělo pár vretkařů pokec, neodolala jsem a šla se podíval….docela ve velké vzdálenosti byly fretky cítit, takovým zvláštním, jakoby štiplavým pachem…..I když se mi moc líbily a ke zvracení to nebylo, v bytě - uzavřeném prostoru by to bylo asi o hodně dost horší, to už bych asi opravdu nedala….ale jsou krásné….
….joj, to muselo a musí bolet…💐posílám na bolest….
😀
….ja právě vo bída na cvičáku nebo závodech, tak ano….nedávno u nás byli cvičit policajti vyhledávání drog a měli tam jednoho čerňuchu, a také taková malina povahou a projevem…bavily jsme se o tom s naší vycvikarkou a ta to také potvrdila….
….ja právě vo bída na cvičáku nebo závodech, tak ano….nedávno u nás byli cvičit policajti vyhledávání drog a měli tam jednoho čerňuchu, a také taková malina povahou a projevem…bavily jsme se o tom s naší vycvikarkou a ta to také potvrdila….
..přijela jsem na chalupu na dovolenou….léta před tím náš kocour vyhazovat z pozemku dvě, tři toulave kočky, které ho pravidelně navštěvují…letos nic…..před chvílí jsem potkala u vody na konci vesnice jednu trojbarevnou číču,vypadá opečovávaně, jinak je to tu bezkočkové zřejmě….
….v padesáti po úraze (zlomená ruka při pádu), mi bez jakéhokoli varování jako když utne skončil menzes, takže přechod…do roku a něco chlupy v nose a chlupatý obličej a naopak značně prořídlé obočí….takže jsem se stala pravidelnou navštěvnici depilačního salónu, naštěstí jsem se vyhnula návalům a zvýšení váhy….maminka se takhle do přechodu dostala po vážně autohavárii a dost těžkých zraněnich po čtyřicítce….té tedy navíc ani neschlupatěl obličej ani neprořidlo obočí…
…no oni ty černý NO jsou a byli všeobecně takový malinoidni…a není to jen můj názor…..
.. četla jsem obě knížky a s kamarádkou viděla film….líbil se nám moc…jen zhruba od poloviny filmu jsme měly strašnou chuť se něčeho napít….
..TART asi opravdu ne, ale přemýšlela bych o stopařině a záchranářském výcviku…
.když to projedeš nebo prostrihneš nůžkami, možná to může být pro ni příjemnější…to je fajn, té jsou výsledky příznivější, ale neuspěchej to….to mně mrzí s autem, že takhle…
..byla…..
Doron nevěste hlavu…pokud pojedete NZŘ a pes půjde u nohy nemělo by být penalizováno pokud by neměl hlavu vyvraceniu nahoru k vám….a k panu maliňákovi, he to prostě blb a místo aby fandil exoty, tak se hloupě výstava, proč tedy, už on sám nemá zkoušky nejvyšší a nejede mistráky, ono to totiž není až tak jednoduché ani s NO nebo BOM…a briardi jsou i na CACITU…buďte ráda, že máte pohodové klidně plemeno, protoze vzhledem k jeho velikosti mít rapla, tak tedy nevím….a moc vám fandím ono jít závody podle ZVV2, je velmi těžké a přitom tak krásné a jde to i bez té vytočene hlavy nahoru….holčina od nás chodí s hovikem na závody, pes je pomalejší vzhledem ke své velikosti, ale přesný a pravidelně ty potřeštěné maliny poráží…a figuranta máme moc fajn ..
..Jani když jsem pročesávala cucky, tak jsem vždy cucek projela nůžkama podélně a pak cucek vyčesala, nevím jak lepe vysvětlit….
….už se na vás oba moc těšíme….
….papilonek momentálně vytáhnul z tašky nepozorovaně plyšovou kočku co vezu vnukovi na dovolenou a načnul jí bříško….na jednou stranu ho mám chuť seřezat, na druhou stranu jsem zjistila, že kočička mňouka, což jsem při její koupi nespozorovala….
….voní jim i tlamička, když zivali a ouška uvnitř….já bych si tak zase chtěla pomuchlat psí mimísky….