…to je pusáček krásnej….
Příspěvky uživatele
Kilian
..včera v noci dočetla….👍
….konečně jsem se prokousala k vaší knížce, kterou jsem dostala od dcery k vánocům a nechávala si ji s několika dalším až na dovolenou…moc hezká, ještě jednou děkuji….
…myslím, že mraky fotívala zpěvačka p. Pilarová Eva
….no já nám hudební hluch, tuhle hudbu miluju, ale ten Bárta mi tam moc nesedí…řekla bych, že v té závorce to máte správně….
..hudbu poslouchám moc ráda, ale stylem líbí x nelíbí….ráda poslouchám rádio, kde je to namichané do všehochuti…
….tak ale zase si teď užíváte v rámci možností a vedete život, kdy si děláte co vás těší a zajímá….na druhou stranu to také neni pro každého samozřejmostí….
…já vím, už jsi se párkrát rozepsala….ale zase znám spoustu dvojic, kdy jedendruheho přivedl ke svému zájmu….například moje dcera svého nastávajících k pejskarině…a znám ze svého okolí, kdy tomu konicku propadli oba, ted nemyslím jenom tu pejskarinu….můj taťka zase přivedl mamcu k houbaření a chatařeni…mů strejda tetu k zahradničení a bylinkářstvi….
…ale tak na druhou stranu, to ty manželé občas podpoří a sami se třeba i zapoji…..
….tak kalhotky a ponožky opravdu ne, ale zbytek ano…a třeba ručníky a povlečení, utěrky to mně docela i baví….ale zásadně v noci u detektivky nebo hororu…
….ta je kouzelná….
…buřty miluju, občas mi je dělá kamarád v Praze, kde má velkou zahradu….takže krom masa a zeleniny jedeme často v buřtech….
…já nosím k nám na cvičák, a nejsem jediná….
….grilování je pohoda…já miluju i zeleninu na grilu…
…..ja si je zaleju na pánvi vajíčkem a mám omeletu….
..také mám jídlo na dva, tři dny, nebaví mně denně si vařit a co mi chutná, můžu mít i vícekrát po sobě, jenom třeba u omáček střidám přílohy…
💐
….Jani je to děs a běs a poradit Ti neumím….
. Teď jsem to dočetla..strašný..
..ale já to myslela tak, že když člověk vidí co se děje, bude pokornějsi a mnohem víc nebo vůbec si vážit toho co má, a že to co má už je čím dál tím menší samozřejmostí….