…no já kvůli kočkám, psovi a osmákům uklizim vlastně pořád, ale na ty vánoce, velikonoce a v letě to vezmu hloubkově (obsah skřini a tak)…nějak tak to nám v sobě z domova a cítím se v tom dobře, (ale tušim, že člověk prostý zvířat u mně stejně bordel vidět bude)….ale neřeším, jak to nmají doma ostatní, pro mně je důležité jak moc se u nich cítím dobře a to fakt s vyčištěnou domácnosti do vysokého lesku fakt nesouvisí viz.co jsem psala výše….
Příspěvky uživatele
Kilian
…pokud he to na mně, tak.to ale vůbec nebylo o tobě a tvém přítelovi ..na druhouvstranu, preci pred Bobiniu na sebe nebudete řvát a mlatit se, že🙂…pouze jsem reagovala vseobecně na to, jak tady všichni popisují svůj vztah k úklidu/neúklidu….
..prostě každý uklízí a ma zařizeno jak mu to vyhovuje a jak se v tom cítí….moje teta se strejdou měli velký statek, tam se jelo okolo hospodářství od rána do večera, strejda navic pracoval v Madetě a teta byla invalidní s bércovým vředem…. citlivější povahy by měly trochu problém co se týče uklizenosti a zařizenosti uvnitř domu, jenomže když tam člověk vykročil, bylo to jako by přišel domů, bylo tam úžasně napečeno a navařeno, milo a teplo, jiskřilo to tam láskou a humorem…všichni byli vítáni a všem bylo vždy pomoženo ač už radou nebo fyzickou pomocí….když pak teta odešla, strýc se trápil a o moc dlouho nepřežil…a o tom to celé je….
..juj….krásný pes….
😀umí vyzobat i kovaky a bankovni kartu taky sebere, prostě takovy praktický pes pro život….
..tak to je fajn, že není nic zlomeneho…
Keliš je zase King Killián..,
..to máte holky dobrý, to jsou vaše věci….my když jdeme s Kelišem do vinárny a dojde tam k placení bankovkou, tak ji Keliš, pokud je poblíž a nehlídáme ho, sebere a podá mně do ruky…už se to o něm ví, tak se platí mimo jeho dosah aby ho to nepoňoukalo…onehda si figurant na cvičáku také nechal peníze za kousání na stole poblíž Keliše a Keliš nehlídán opět podával….
….to není konkurence….jsme se s jeho paničkou shodly, že co Guliverek ve stopování, to Kilian ve sportovní poslušnosti…my jsme si to rozdělily🙂….ta fotka je z Volenic, my tam byli na intenzivním tréninkovém víkendu a Guliverek závodil…on je fakt neskutečnej a hluboce před ním a jeho paničkou smekám….
…dělám ze 4 dávek. 2 x ořech, 2 x mandle…. 2 dávky pro nás a 2 dávky na cvičák na vánoční závod s následným posezením u punče…
…držím palce
..je dobře, že se necháte dborně prohlédnout, člověk nikdy neví a může ledacos přehlédnout….🍀
Dájo to budou naraženimy nebo zhmožděniny, bolí to víc než zlomeniny…s těmi by jste nemohla fungovat, tak jak popisujete….tak držím palce ať je brzo lépe…
😀je to šikula
….ano
…tak to jsme možná sousedi…
…to nemáte opravdu zač….
..krásná fotka, moc vám to tam oběma a spolu sluší…..
….čte se to moc hezky…ale vy na tom budete mít lví podíl….já měla ovčouny vždy jako skvělé rodinné psy….
….moje maminka mi vždy říkala, když jsem se na škole učila tuhle poučku:
Muži, ženy a děti se smáli.
Ženy a děti se smály…ženy se smály….děti se smály… muži se nesmáli.
Cely život jsem to tak i tak psala a nikdy nebyla chyba.