…děkuju….s tím záměrem jsem z redakce Psích sportů byla oslovena….nejlepší byl nadpis rozhovoru “MOTÝL mezi ovčáky a maliňáky” ten mně fakt dostal….
Příspěvky uživatele
Kilian
….vzpomínka na minulost….tyhle všechny moje lásky rozdávaly radost pacientům v Thomayerově nemocnici….
💐děkujeme
…když jde o aport, mohli bychom do vody házet celý den🙂
.. děkuju moc…
.. vzpomínka na léto …
.. vzpomínka na léto …
.. vzpomínka na léto …
..vzpominka na léto…..
❤️ FANDÍME exotům a jejich majitelům 🍀 ‼ Není malých psů, jen malých cílů! ➡️ "Toto ale jistě neplatí o dvojici King Killian z Krve Orthosovy a Eva Křemenová. King Killian je sedmiletý papillon a plán jeho majitelky ho „trochu unavit“ se poněkud vymkl z rukou. Postupně se věnovali nejrůznějším formám sportování se psem, včetně praktického využití Killiana při canisterapii. Dnes mají složeno deset zkoušek (ZZO, ZZO1, ZZO2, IBGH 1, IBGH2 a IBGH3, ZOP, ZUP1, STPR1 a ZMPO) a připravují se na další tři, včetně vrcholových. 🏆 Killian jezdí také na závody, na kterých často vidíte překvapené pohledy ostatních závodníků i diváků. Kde se vzal papillon na stupních vítězů mezi všemi těmi německými a belgickými ovčáky." 👇👇👇 🎤 Rozsáhlý rozhovor s majitelkou Evou Křemenovou ✍️ připravil do srpnových Psích sportů Jarda Kratochvíl 📷 archiv Eva Křemenová 🎯Srpnové Psí sporty ❤️ ✅ vychází 8.8.2024 ✅ online - do mobilu/počítače https://www.psisporty.cz/elektronicka-verze/ Papillon Owners #papillon #sportovníkynologie #psiexoti #psisporty
…souhlasím….
….jsem laik, ale nechala bych u veta zrevidovat a zašit….
..oprava, kouzelný…
….jsou nádherní…
..jsem na tom obdobně….ale hluboce obdivuju, že někdo tohle zvládne…
….tak to mně utvrdilo v nezačínání😀ale vám moc držím palce….
….mají nádherné oči….
..tak vidíte, jako jediná pobavila a bude se vzpomínat….budu držet palce ať se daří….moc vám fandím…kamarádka mně na RO už rok uhání, ale není zatím čas a hlavně fakt obdivuju jak si můžete ty cedule na dráze pamatovat, já jak se znám, tak bych se na startu odkysličila a okamžitě vše zapomněla…..
….paradoxně na domácím cvičáku nejde nic hladce mnoha lidem….já bych to neřešila, trochu to zamrzí, ale pořád je to skvělý a šikovný pesa …🌻
..to je neskutečný, jak ten čas letí….vždyť před chvílí se čekalo kdy se narodi a oni už pomalu půjdou do světa….jsou nádherní….