….ten úklid je děs, ale zase máte byteček malý, a budete to tam mít funkční a hezké a ušetříte vánoční úklid a ano, když člověk vidí tu hrůzu co voda přinesla, tak je šťastný, že vůbec může uklízet a má co uklízet….
Příspěvky uživatele
Kilian
….jo jo zvesela poletuje…
..řekla bych že humor a nadsázka…..
…musím požalovat na motýla, místo aby čuri procházka byla co nejkratší, tak neustále chce lauzirovat po venku i v tom dešti ….takže sušime, sušime, sušíme…
…krásnej a vtipnej…gratuluju
…krásnej a vtipnej…gratuluju
..ta je kouzelná…moc,moc moc
….mně to z toho jednoho příspěvku právě vyznělo kina, pak už jsem nezkoumala….říkají, že šneci se navzájem hecuji ke žrani, jednomu to prý až tak nežere, ale co je na tom pravdy nevím….koho znám, tak choval povicero….
….velká gratulace..
….věnovat se morceti neustále je nereálné a být by bylo nikdy mu člověk bemuze nahradit parťáka, stejně tak např.,u potkanů nebo osmáků..
…ale to jste moc dobře nastudoval, když máte jen jednoho jedince….morčata musí být vždy dvě stejného pohlaví….
….tak jsem ještě dvakrát skoukla, ona je opravdu nádherná….
….já si dělala legraci, ale opravdu je nádherná….děkuju…
….šutřiku vždyť jste skvělý tým, ja bych vůbec neměla na to, co s pesanem děláte vy….a k tomuhle co děláme jsme se dokopali teprve před relativně krátkou dobou, před tím jsme jenom blbnuli……nikdy by mně nenapadlo, že budu s Kelisem dělat sportovku….tak uvidíte co vám časem živit s pesanem přinese….
😀
…krásná, inteligentní,šikovná a v balíku….pes snů….
….ano
😉🍀
…Sardullah.já zase nesmírně obdivuji vás a vaše medvědy….váš úžasný vztah a vaši moudrost, respekt a lásku k mim….jak fungují v běžném životě s vámi doma i venku..a velmi obdivuju jak o tom všem píšete, bylo by to na krásnou knihu….
…děkuju….s tím záměrem jsem z redakce Psích sportů byla oslovena….nejlepší byl nadpis rozhovoru “MOTÝL mezi ovčáky a maliňáky” ten mně fakt dostal….