…..neskutečný ten věk a v takové kondici co hrou na fotce…a ta mimi jsou kouzelná….
Příspěvky uživatele
Kilian
….můj kamarád v Praze u domu 5 koček v režimu domů kdy se jim zachce, tedy hlavně na odpolední vypalování a spani a jinak venku….lovily nejen myši, ale občas i potkana….pravidelně ošetřovány proti parazitům a co se známe šest let, tak nikdy blecha ani škrkavka nebyla a to se tam s nimi často válel Keliš na gauči nebo v jejich pelíškach plus já mezi nimi na gauči a opravdu nikdy nic….
..no vypadá to tak….
…dejte už s tím pokoj, jen pro Vvaši informaci…citlivě a hezky se chovají ve všech krematóriich zvířat, ale také to dost stojí…..tak už toho nechte…
..to je mi lito, ale na víně je jeji majitel….to se na mně nezlob, ale vrazit Kelisovi cizí pes hubu do jeho tašky s jidlem, tak by asi taky nebyl rád, bohužel Framik je jiná váhová kategorie a tak to tak dopadlo….byt majiteli tě feny, tak bych se vůbec neopovažovala po tobě cokoli chtít a ještě bych se ti omluvila za nevhodné chovani svého psa….byla to jejich vína, i když plně chápu,že jsi z toho špatná…..
….také jedině v botách na běh a vydrží mi zhruba dva až tri roky, nechodím až tak náročné terény, ale ix kilometrů denně ušlapu….mám problémy s nohama a tyhle lehounke pružné boty mi vyhovují nejvíce….
…jakýpak copak laskavá, prostě tak to je….jj ten zkušebak je prima, je to hlavně o vztahu psovoda a psa….no určitě, ale bude to tak trochu ostudné…
….pravda ty rozhodčí, figuranti a pomocníci podali heroicke výkony….
..i tak jste prostě obdivuhodný…a každý tam na place byl opravdu hrdina…navíc klobouk dolů před každým kdo upřednostnil zdravi a pohodu psa….horka byla vražedná a opravdu se toho nedalo moc natrénovat….já chodila na vyhledávání předmětů do poli a luk po šesté ráno a poslušnost až navečer, ale to se toho moc nestihlo, protože byla brzo tma….moc vám držím palce do dalších akcí….
..náhodou já ho tady chválím, líbilo se mi to, spoustu věcí má teprve v nacviku, ale je to fajn pes na cvičení a panička s nim má krásný vztah….když jsem je pozorovala, tak je to oáza klidu kombinovaná s francouzským šarmem a elegancí při té jeho velikosti….ne jak to moje střevo, které dříve jedná než mysli plus si všechno velmi rádo zautomatizuje, takže člověk pořád musí přemýšlet a obměnovat….
..držela jsem palce, kdyz jsem si přečetla, že zavodite na CACITU, mohu se prosím zeptat na body a umístění….chtěli jsme jet fandit v neděli, ale to počasí mně odradilo…startovala tam s vámi i hvězda našeho cvičáku am.buldok Conny s Jardou….
….moc mu to slušelo….jen jsem mu stéblo trávy vytáhla z ofinky, jinak byl prostě dokonalej….ale trochu jsem si vedle něj připadala jak ta Ája vedle Fíka…přitom není objemnej (tlustej), jen je prostě obrovskej….
…náhodou při té své velikosti byla jeho chůze velmi elegantní a rychlejší pohyb plavný, moc hezky se na něj koukala….moc jsem si to užívala oproti pohrkanosti motýla, který nejprve koná a pak mysli….pravda když pak vedle sebe seděli, tak motýl vedle Framíka spíše vyhlížel jak mol šatní….
😀
..vyřiď mu prosím, že je pan úžasňák…..
..Fram je úzasnej, konečně jsem se mohla pomuchlat s velkým psem…. A bude z něj skvělej sporťák….
..po pravdě, můj oes mít problémy a věk vašeho psa, tak už by spal na chalupě, kde to miluje….
. …myslim, že už je asi čas se rozloučit…..
🙂
….nebyla ona kdysi na IF debata o chovu koně o samotě?….tuším, že vy jste také tak chovala, pokud se mýlím, tak se hluboce omlouvám…