…to jsem vůbec netušila, že až takhle…moc moc držím palce aby bylo co nejlepe🍀
Příspěvky uživatele
Kilian
.krasnej pesan…velká gratulace k úspěchu odchovu..
Gratuluju
….dneska jsem tam byla se podívat…
..obrovská gratulace a hluboka poklona ….
…..no zatím to radil jedné z tazatelek….doufám, že jeho pes tu reakci mít nebude…
….ano…protože musím být v obraze co zas vymyslel za číčoviny….teď např. radil jak na dělobuchy….takže můžu počítat s tím, že pokud se jeho nový pes bude bát, bude ho ostřelovat v blízkosti našeho domu tudíž i mého psa….prostě chci být v obraze….
….nepředělá, pořád ji cituje a vnucuje….údajně plánuje druhý díl….
….já ty heho povídání sleduje a když je vytížen nevhodnou reakcí svých posluchačů je opravdu hodně sprostý….jinak jeho posluchači/posluchačky jsou psy opravdu nepolíbeni…pořádá I víkendový a sledující i účastníků má opravdu dost….
….ne že jiné metody, ale prostě ten pes si zřejmě nenechá líbit co ten prvni…ještě jsem ho neslyšela kliknout i když prvnimu odklikal i vytlačený bobek…v kleci ten pes také asi moc nepobude, protože při jeho pravidelných středečnich vysílanich se pes běžně pohybuje po pokoji…..jinak jak s novým psem pracuje je možné vidět na YouTube, je tam s ním obchoďáku, pak venku a ještě něco, ale to už si nepamatuju…
..geatuluju k mimi…krásné, šikovné a úžasné jméno….
…moc moc držím palce aby ještě dlouho společných chvil ve zdravotní pohodě adekvátněí ke všem neduhům🍀
….ten věnec je krasnej…vnouček je moc a moc šikovnej….
..no poměrně dost…
…oboje i cuye…
..jsou kouzelní, kdysi jsem měla….
..kdysi to krasně popsala Květa Fialová, ta pravila, že má na jednom oku šedý zákal a tak když doma koukne tím zabalený, tak šedo,špinavo a když pak mrkne tím zdravým, tak je doma krásně jasno a vyčištěno….dokonce doporučovala doma do rohu kapnou Diavu a spol, že to pak také doma voní čistotou a úklidem aniž by člověk na gruntováni sáhnul….
…no já kvůli kočkám, psovi a osmákům uklizim vlastně pořád, ale na ty vánoce, velikonoce a v letě to vezmu hloubkově (obsah skřini a tak)…nějak tak to nám v sobě z domova a cítím se v tom dobře, (ale tušim, že člověk prostý zvířat u mně stejně bordel vidět bude)….ale neřeším, jak to nmají doma ostatní, pro mně je důležité jak moc se u nich cítím dobře a to fakt s vyčištěnou domácnosti do vysokého lesku fakt nesouvisí viz.co jsem psala výše….
…pokud he to na mně, tak.to ale vůbec nebylo o tobě a tvém přítelovi ..na druhouvstranu, preci pred Bobiniu na sebe nebudete řvát a mlatit se, že🙂…pouze jsem reagovala vseobecně na to, jak tady všichni popisují svůj vztah k úklidu/neúklidu….
..prostě každý uklízí a ma zařizeno jak mu to vyhovuje a jak se v tom cítí….moje teta se strejdou měli velký statek, tam se jelo okolo hospodářství od rána do večera, strejda navic pracoval v Madetě a teta byla invalidní s bércovým vředem…. citlivější povahy by měly trochu problém co se týče uklizenosti a zařizenosti uvnitř domu, jenomže když tam člověk vykročil, bylo to jako by přišel domů, bylo tam úžasně napečeno a navařeno, milo a teplo, jiskřilo to tam láskou a humorem…všichni byli vítáni a všem bylo vždy pomoženo ač už radou nebo fyzickou pomocí….když pak teta odešla, strýc se trápil a o moc dlouho nepřežil…a o tom to celé je….