20Pro by měla mít přednastavenej program včetně doby, ne? Tak ať se daří a hlavně sem pak dejte fotky těch malejch “pečínek” 🐣🐤
Příspěvky uživatele
JardaPecival
😀 A co třeba ↓
píšou dočasně.. tak snad………
Já to mám u vás na webu pročtený všechno několikrát dokola.. I pak dole diskuze.. Starej kohout by nemusel, ale jak řikám, ty pohyby mě příšerně vyděsily.. Holt sem eště nezkušenej 50ti letej prďola 😄 Ještě jednou díky moc🐓
Jinak teda, aby to nebylo tak negativní, včera sem hned po tom všem volal klukoj, co to dali mýmu vnoučkoj za blbý méno, proč Marek 😄
Držel ji pořád nahoře a s nataženejma prstama, zespodu si ji kolikrát kontroloval zobákem, jakoby měl něco zaraženýho dole, ale já mu ji několikrát kontroloval, nikde nic, ani otok, ani nijak teplá na omak.. Hejbal sem mu s prstama, v kloubu, vše se zdálo OK, nevypadalo to ani, že by byl citlivej bolestí při těch různejch pohybech nebo na pomačkání.. Čekal sem, že se někde něco objeví, nějakej otok nebo bolák, dával sem tomu šanci ale ten včerejšek mě dostal, zamotal se, lehnul a začal tak tak šíleně kroutit hlavou.. Stálo by to za pitvu, ale zazmatkoval sem holt.. No, budu čekat, co se bude dít 😕 Jinak vám dámy děkuju za pomocnou ruku 🌼
Tak a je to tady 😕 Koupil sem 2letýho kohouta(od člena ZO ČSCH - teď nechci otravovat ale v pondělí mu budu volat), po pár dnech v karanténě začal napadat na nohu a teď ke konci na ni nemoh vůbec, měl ji pořád zvednutou.. Netahal ji za sebou nebo bokem, jen ji měl zvednutou s roztaženejma prstama.. Několikrát sem mu ji očistil septonexem a zubním kartáčkem abych ji prohlídnul, nikde sem nic nenašel, ani v kloubu nejevila problém.. Normálně žral, pil, trus normální, tak sem ho sledoval.. Včera sem ho přistih, jak se motá(strácí rovnováhu) a kroutí hlavou, no hrůza pohled.. Markovka mi bleskla hlavou, tak sem zazmatkoval, hned ho zabil a spálil.. Takže nemám nemoc potvrzenou, ale řek bych že jo.. Měl jsem ho sice odděleně od ostatních, ale když jsem ho prohlížel nebo kontroloval, tak oblečení, bundu a tak jsem normálně používal. Moje slepky jsou v pohodě, ale co teď dál? Mám jednu zabít a poslat na pitvu? Sem z toho pěkně na kaši.. Vůbec teď netuším, co dál….
Tak díky za uklidnění 🐓 🙂
Zabil sem bílýho kohoutka co jsem měl omylem z koupenejch násadovek a má takovýhlenc červený zbarvení kůže, je to doufám normální?
Já mám zdrobnělky, 70g by taková malinká prdelka nerozchodila 😄
Taky musim ubrat, aby se jim prdelky neroztrhly..
….
Mám vlastní hoblovku, tak hoblin dostatek.. A sláma, když vidím dnešní kolchozníky, co do toho cpou po celej rok za chemii, tak o ni ani nějak neuvažuju..
třeba už jen blbě vidíme 😄
Já mám dva kurníky, menší z cetris desek a druhej z ytongu, oba mám poctivě zevnitř i zvenku natažený stavebním lepidlem tak aby tam nebyly nikde škvírky, podestýlám hoblinama, ty sou samy vo sobě suchý a prašný, ručním práškovým postřikovačem po výměně hoblin popráším všechno slabou vrstvičkou křemeliny a zatím 👍
Hmm, tak to je fakt asi konečná.. Hodně zarážející je ta prodloužená záruka od výrobce, ta je teda úplně k prdu 💩
Ecitejok:Ano jde tam proud. A neotravujete.
A na ruční vyvolání otáčení OK a mínus to taky reaguje jen někdy?
Bez závad teda že tam v momentu otáčení jde proud, nebo nejde? A slibuju, že už nebudu s dalšíma otázkama votravovat 😄
Hmm, tak moje teorie má trhlinu.. Vytáh sem tu svoju, zapojil a asi dvacetkrát sem otočil tam a zpět, bez jakýho koliv problému.. Mám ji v prodlužce, zapojil sem tam rychlovarnou konvici dal vařit vodu a znova asi 20x otočilo bez problémů. Pak přes UPS, zase točí.. Když nadzvednu víko a snažim se při otáčení motorku zabrzdit to ozubený kolečko, tak se mi to nepodaří, prostě mě přemůže.. Když otáčím s nadzvedlým víkem, tak to vždycky chvíli točí a pak samo přestane.. Netuším teda, jak to funguje, když to spustím, najede to do krajní polohy a nadzvednu víko, tak ten motorek s ozubeným kolečkem zůstává v krajní poloze, ale ten spodek s vajíčkama se z tý krajní polohy sám přesune do prostřední.. Pak přece ty otáčky nemůžou vycházet, ale vycházej.. Zkusím pro nějaký informace zavolat příští tejden p.Vesého, teď maj dovolenou..
K tý vaší, zkoušel jste měřit, jestli jde do motorku 12V? Případně odšroubovat z toho motorku převodovku, jestli není třeba problém v ní.. Mě se takhle kousla převodovka ve starým modelu čerpadla u RComu..
ančovička:Krásné fotky, krásné slepičky 😇..a to prostředí.. mají se jako komtesy😊🐔🐔🐔...to máte stále špatnou oplozenost?….píšete, už třetí kohout🤔..já když jsem chovala brahmanky, oplozenost vic, než mizerná..potom jsem se někde dočetla,že příčinou může být huňatý 😀porost peří okolo kloaky slepičky,možná i kohouta..tak jsem vzala nůžky a okolí kloaky jim ostříhala..prý se to má spíš vytrhat..kvůli zranění kohouta.,ale…oplozenost hned krásně stoupla…🐣🐣🐣🐣
Nene, už třetí kohout ne.. Mám jednoho, starýho a mám po něm lonský kuřata, kde sem jednoho kohoutka nechal(nestihnul zabit), takže mám dva, starýho a mladýho, a teď jsem pořidil novýho, celkově třetího, ale v pořadí druhýho a ten teprve bude předvádět, co umí 😄 Jinak je to s tím opeřením vzadu opravdu tak.. Když sem byl pro toho novýho kohouta, tak jsme to s chovatelem probírali a von hned se po něm začal sápat a škubat mu tam vzadu peří, že sem kohoutka musel bránit vlastním tělem 😀