Já měl/mám něco podobnýho. Už z vajíčka vypadlo jakoby s poraněním vedle prdýlky a taky mi přišlo,jakoby nemělo ocas. Od začátku jsem ho nechával s tím, že při sebemenším náznaku apatie, utrpení ho holt budu muset utratit. Ale ono žilo,pilo, jedlo s chutí, zhruba ve třech tejdnech se to začalo ztrácet, tak jsem ho radši okroužkoval abych ho vůbec poznal a dnes už bych ho nerozeznal od ostatních. V každým případě ale půjde na kuchyňskou úpravu. Takže za mě určitě udržovat bez omejvání heřmánkem, nechat to na přírodě, v případě jakejchkoliv náznaků problému utratit. V tom lepším případě, že doroste do hrncový velikosti zařadit do první vlny nudlového stardance 🐓
Příspěvky uživatele
JardaPecival
Hmm, zajímavý.. Z 34oplo 14životaschopnejch je fakt hrůzostrašný. Není problém v tom rošení? Já žiju v domnění, že se případně rosí až v dolíhni, v inkubaci max. leje voda dolu do toho oddílu? Ale jestli Vám to funguje tak proč ne.
Můžu se teda zeptat, při jaký vlhkosti probíhá třeba u Vás inkubace? Typ líhně? Pojmem "výrazně lépe" máte namysli co? Míň neproklubanejch, dobu klubání, míň pozdějších úmrtí? Dík.
Samozřejmě čím mladší tak lepší, ale když není zbytí.. Já mám dvě kuřátka z 18 a 21dní starýho vajíčka, ale při příšerným procentu - z celkem 8mi(13-15-15-17-18-19-21-22dnů stáří).. Zbytek čistej, po 10dnech inkubace a prosvícení jsem je rozbil a úplně čistý, ani náznak počátku vývoje.
slepicar.cz ma na radiu Blaník reklamu.. "Rozjížděj" to ve velkým
Hodnocení této firmy na zbozi.cz, heureka.cz nebo firmy.cz je opravdu hodně zajímací čtení...
Upozornění: tento komentář slouží pouze pro komunikační účely, je přínosný a autor nenese žádnou odpovědnost za případné vadné kroky hodnotících Švédů.
Jak pouhým pohledem zlevitovat kočku
Správná podpora nekončí vypnutím adblocku, ale kliknutím na reklamu a největší frajeři ještě objednaj nabízený zboží 😄
P.S. taky by mě neuráželo tlačítko donate pro libovolnou částku.. Ale aby to provozovatelům nepřineslo víc starostí(účto, daně a já nevím co) než radostí..
A není možnost si prostě toho uživatele jen zablokovat a nevidět jeho příspěvky nezávisle na ostatních?
Je to přesně tak a je to parádní!!!! 👍 Ještě tak mít možnost si zneviditelnit toho hulváta to by bylo žůžo 😉
1ml na 1L 10dní
A kde jsou Jo012810, Bohemiagall, List, p.Kafka a další, najdou sem cestu někdy?
Naději maj, ta umírá vždycky poslední.. Pak hlavně napište, jak to dopadlo
Tak včera před deštěm se ochladilo a koukam kvočna klove kuřata do hlavy až pištěly, když se chtěly pod ní zahřát, večer je pak vzala namilost, tak už to osamostatňování asi započalo..
Mě to loni buď přitáh novej kohout nebo po přepeření sem tam vajíčko na hřadu ráno dole rozbitý a je to. Pak měla/měly některý slabou skořápku a v hnízdě vajíčko v hnízdě pod sebou rovná a skořápku promáčkne a už to taky jede.. Vajíčko naplněný hořčicej + pepřem stejne rozklovaly a žraly i ten hnus, jen u toho poulely vočima. Ale za zkoušku to určitě stojí. Pak jsem dal plastový podkládky do hnízd, pár sádrovejch poházel po výběhu(zezačátku se seběhly a snažily jakoby podebráním/koulením rozbít, neklovaly do něj napřímo), do pití jsem koupil Suplexan(Mikros a podobný sypký mi nežraly, ve směsi zbejvala) na silnější skořápku. Od tý doby mám tak nějak pokoj..
Buggyra:
Co asi dělá, když potká podobně přátelského psíka navolno? A když vyletí ptáček, zajíček?
No co asi.. Dá si jarních 100m pod deset vteřin 😄
Ta kvočna s těma kuřátkama se mi poslední dobou zdá nějaká divná...
Tak ono taky ten někdo může mít doma takovou vlhkost, že líhne i bez vody vlastně v ideálních podmínkách, žejo.. A pak to doporučuje ostatním, jak je to super 😄
zbynek:
Nyní bude jednou z priorit aby skákala diskuze každému na poslední přečtený příspěvek.
👍
Ta první husa v tom videu jak smočí hlavu, tak evidentně děkuje za vodu a pak jde teprve užívat paroplavby 🙂