XY.: Né nefungovalo Zbyňku . A opravdu Jardo vy nemůžete číst jen co chcete zajímavé. Ale koukám foto jste z internetu zvládnul stáhnout pěkně. Tak dokážete číst jen co chcete a nepohořšuje Vás to.
Nejak nerozumim co mi rikate? Budu cist vzdycky jen to co budu chtit ja, s tim se smirte.. A jake foto jsem stahnul z internetu? Mam to chapat jako obvineni z plagiatorstvi? Nuze, nebojte se, nebudte srab a pojdme do toho!!
kometa: A tak já jisté příspěvky rovnou přeskakuji.
Mila Kometo, kdyby to ti kluci umeli zautomatizovat, usetrilo by to minimalne nam dvema spoustu preskakovani 😄
To Zbynek: Na ifaune ne, ale jiny fora(zamerenim) to maj a je to podle me klidnej zpusob eliminace vopruzovacu.. Jinak ve vasem pripade bych uz se s ifaunou vubec nesrovnaval, uzivatelskym rozhranim a pristupem k reseni problemu ji vysoce prevysujete.
Nikdo banovat nechce, jen ja jako uzivatel touzim mit moznost vybrat si uzivatele/ip adresy, jejich příspěvky se mi nezobrazi, tudiz ja budu jejich vyplodu usetren, aniz by ostatni uzivatele o to ochuzeni byli..
Ano, az na chybejici moznost schovat/nezobrazovat prispevky konkretniho uzivatele je to tady bezva super 🦃
Tak sem si schválně pročet jak jiri24 tak anonymous talkera a nenašel sem jedinou konkrétní záležitost, jen nic neříkající jízlivý narážky:
a věřím, že to samé se brzo stane i u inzerce, která zatím v kategoriích které sleduji více malinko pokulhává ve srovnání s některou konkurencí.
Jo až to vypadá že tady nikdo zlepšení v oblasti inzerce nechce 😔. A stačí jim zde ty sesbírané vavřínu z ,,diskuze ".
Děkuji tedy za objasnění i když jsem si o něj úplně až tak nepsal. A to že tady inzerce pro lidi který by jí zde uvítali vážně kulhá je “censored” fakt.
A pokud jste si vážně řádně odpočinul tak směle do toho
.
.
Takže pane uklizeči, Jestli se můžu zeptat, co z toho je prospěšné a “k věci”?
"Holí fakt" určuje jak dělat správně chovatelskej portál 😂
Nevim proč, ale dycky když vidím gustu na fotce se mi vybaví Lanďák a jeho - také pekné prasce, škoda ich zožrať 😀
Taky se přidávám, chtěl bych plastovou(hlavně kvůli snadnějšímu uskladňování) a vybral jsem Cimuku YL-PL02-C, takže kdyby měl někdo co k tomu říct, sem s tím 🔮
Jen hlásím, že se mi už zhruba 2-3dny neodhlásil účet na žádným zařízení…..
Taky se mi to odhlašuje, jak mobil(Android) tak několik různejch zařízení(W10 a W8.1 - Opera). Mě to nevadí, mám pswd manager, jen hlásím..
Právě že to spodní "podmenu" funguje jako “označení/odznačení” podkategorií.. Za mě geniální..
Tisíc lidí, tisíc chutí.. Za mě to horní menu a jeho funkčnost jsou dokonalý..
Anonymní neregistrovaný…. Nevím jak ostatní, ale tohle já osobně beru jako neschopnej výkřik do tmy kterým se nemůže nikdo soudnej vůbec zaobírat..
Já byl ve stavebninách a tam měli složený balíky rašeliny, tak sem si na to nějak vzpomněl, že sem to snad někde čet. Takhle, jak jste to oba rozebrali je jasný, že je to úplně zbytečný 👍
Kuřata v odchovně a teď i v kurníku podestýlám vlastníma smrkovejma hoblinama(bodový pletivo v odchovně jsem po prvních dvou dnech kvůli špatný zkušenosti vyhodil). Má smysl přidávat k hoblinám po nějakou dobu(do 15-18tejdnů) i rašelinu jako prevenci proti kokci? Mám to nějak zafixovaný, že to na ifauně někdo doporučoval(p.Josef - zdrobnělé hempšírky?). Může to pomoct, nebo je to zbytečný?
Stará inzerce určitě vadí, blbě to působí, ale to jde ruku v ruce s množstvím inzerátů. Tohle podle mě už chce zainvestovat do reklamy a samo pak se zvyšujícím množstvím inzerátů zkracovat dobu zveřejnění inzerátu..