Souhlasím, já jen chtěl upozornit, že tyhle levný nemaj možnost růčo fůčo ovládaní..
Příspěvky uživatele
JardaPecival
Anonymní:Citace nešly upravovat ani na ifauně.
Ale tady nejsme na ifauně.. Chtěl jsem citovat raven_kix a reagovat pouze na část jeho příspěvku, takže jsem radši nereagoval vůbec..
Nejde upravovat citace, nebo to jen neumím?
Já bych se nebál šáhnout po kmínu..
Tak dnes nevýhoda těch levnejch v praxi, ráno v šest zataženo a déšť(konečně) a dvířka zavřený, a bez možnosti nějakým tlačítkem dvířka otevřít. Nechal jsem to bejt a když jsem přijel do práce, už byly normálně otevřený. Nadzvednout a něčím podložit by samo šly, ale pak hrozí špatný namotání provázku.
Mám dva roky dvířka od Drimla v-pro1 a spokojenej, 3tužkový baterie jsem za ty dva roky ještě neměnil, zezačátku jsem měl problém s kombinací světlo/čas pak to vyladil, jedou parádně. Jenže už je neprodávaj, prej čekaj na součástky. Stavěl jsem druhej kurník, tak jsem "dočasně" pořídil u lihne.cz Brinseu tu nejlevnější verzi za 1990,- a těch 14 dnů co je mám jedou bez problémů. Maj nastavení úrovně světla, ale nebylo potřeba nic nastavovat. Jedu zatím na tužkový, ale předělám to na zdroj napájení, el. mám k dispozici, ať se nemusím případně trápit s baterkama.. Takže za mě byť pouze po 14dnech 👍
To mě taky napadlo, dělal jsem před chvílí a ještě kontroloval zaškrtávátko, ať je jistota..
Na zařízeních ze kterejch chodím více méně každej den to neodhlašuje. Ale na PC, kde jsem byl naposledy v pátek a pak přišel v úterý, mě to vesele odhlásilo. Teď budu mít tenhle jeden zase přes víkend bez činnosti, tak zahlásím výsledek..
Tajemství mála motýlů odhaleno, má to na svědomí tenhle uličník 😄
megi-the-pes:Má, má! Já jen že to, nikdo kromě správců webu nemá nárok vidět moje IP. Hezky se dá rychle zjistit, kdo je v práci a kdo doma.
Dejte blok uživatelů/vláken a anonymy prostě přeskakujte. Kurz sebeovládání takový, no. 🙂 Vložení příspěvku ověřit SMS. Těm anonymům. Ono totiž mailů si založím tři tisíce, ale padesát simek kupovat nebudu. A když bude někdo s tímhle tel. číslem votravovat a votravovat a nenechá toho, i když mu všici řeknou, aby nevotravoval, tak ho admin blokne.
Vždyť k tomu přeci IP adresu nepotřebuju vidět, nechci číst tohodlenc anonyma, tak dám zablokovat a systém mi zneviditelní příspěvky anonymního uživatele z týhlenc IP adresy. Já ji k tomu vidět přeci nemusím.. A ostatní uživatele ani samotnýho pisatele toho příspěvku tím nijak neomezuju..
Máte oba pravdu, nemá to cenu se o něco snažit..
pro anonymního zbabělce např.
forum.investicnigramotnost.cz
Díky za upozornění, to je přesně to, z čeho maj určití lidé strach..
biaca:Tak to musím říct, že klobouk dolů, že se Vám ty slepice podařily takhle zachytit. Já když chci mít oba kocoury na fotkách, aby to trochu vypadalo tak je to 1 pokus z 20.
Kdyby jedna fotka z 20ti.. bohuzel, fotit se ucim, takze kvalitu nahanim kvantitou. Tady se jedna o dost velkej vyrez, proto i to rozliseni stoji za prt. Ale mam origo fotku vcetne okoli, takze uz se tesim na soudni spor s kokotozo imbecilozo 😄
Fikocnice:Tak to je jasny, proc jsem tak unavenej a bez energie 😄 Ne, popravde sedim na zahrade u svejch pipusek s kozlem v ruce, na mobilu “resim tyhle problémy" a “tesim” se zejtra do prace 🤩
Kometa: Vsak ja taky s tim pozadavkem zas tak moc nevotravuju, jen by to bylo male prijemne plus 🙂
A v dnesni hyperkorektni dobe bych na jeho miste zacal bejt silne nervozni..
Jenze ja si zadnou profilovou fotku z internetu nestahmul.. Beru to jako krive obvineni z jeho strany!!
Pritom stacilo jen vysvetlit tu vetu, neudelal si to.. Zbabelej lhari..
Nikam nechodte, staci mi jen vysvetlit vetu “ Ale koukám foto jste z internetu zvládnul stáhnout pěkně”