Sem blbej, samo jsem myslel N1. K1 od Dvořáků jsem neměl, kuřatům jsem dával Energys Mini a ten byl o hodně víc najemno.. Teď jsem jim koupil KZK taky Dvořáci a je to konzistenčně stejný jako ta jejich N1. Energys Midi, ty velký granule mi moje zdrobnělý nechtěly moc žrát, skoro až do 12tejdne sem jim to míchal Mini+Midi.
Příspěvky uživatele
JardaPecival
jj, přesně, hlad je nejlepší kuchař. Párkrát se stalo, že páníček zapomněl doplnit a to se pak člověk diví, jak to těma zobáčkama dokážou tak "vylízat dosucha" 😀
Bodlinka:jsou v podstatě dvě možnosti: buď máte směs granulovanou nebo máte směs sypkou, kterou ale nedáváte ad libitum ale tak, aby jednou denně krmítka zůstala na hodinu dvě prázdná, aby slepice z hladu vyzobaly i tu jemnou část.
Já mám třetí možnost a to něco mezi, drť. Pohledští dvořáci K1 to tak mají, jsou to jakoby nahrubo pomletý granule, sypkýho v tom je dost, ale používám nášlapný krmítka a tak jak to odjídaj postupně, problém s jemným zbytkem nenastává..
Jo tak ona ta pozvánka byla zároveň IQ test pro vstup do spolku 😄 Nu což, neprošel jsem 😊
Jsou, je to peklo co se děje a bojím se, že bude hůř..
Ne že bych se chtěl účastnit vašeho tajnýho spolku, ale nezapomněl jste napsat ten mejl, kam se Vám ti zájemci mají ozvat?
Kaša:děkuji a já mám za to jak jim podstrojuji. Ale jsou v roce přece období kdy je snáška utlumená. Koupím směs pro nosnice na zkoušku jestli se to zlepší.
Kupte a dejte jim čas, než to naběhne a uvidíte, že to funguje 🐓
Todle nééé.. To už je lepší to nechat bez dvířek a za ty dvě stovky si koupit pivo a cigára..
Za mě chat ne.. V klidu přečíst, zjistit, případně když náhodou vím odpovědět, ale povídat si “z očí do očí” mám radši doma se slepicema(manželka mi zdrhla, věděla proč, nechtělo se mi věčně povídat) 🙂
Já mám v tom "Drimloj" tužkovky co on dodal Varta Industrial Pro a jsou tam 2 roky bez ztráty kytičky. Zima nezima. A to tam jsou jen tři. Zkuste je, třeba budou fakt dobrý. Ale netuším, je spíš pravděpodobný, že to otvírání má opravdu tak malej odběr a ta Brinsea zas velkej.
Ad druhý dvířka manuální, to mě kurnik nenapadlo a docela mě to štve, to je dobrej nápad 👏
JardaPecival:Na zařízeních ze kterejch chodím více méně každej den to neodhlašuje. Ale na PC, kde jsem byl naposledy v pátek a pak přišel v úterý, mě to vesele odhlásilo. Teď budu mít tenhle jeden zase přes víkend bez činnosti, tak zahlásím výsledek..
Tak tenhle víkend stejný PC + čas a podmínky a přihlášení drží, takže zřejmě slušnej oddíl 💪
Z čeho usuzujete, že je má už doma?
Náhodou, mě se to líbí, že to paní řeší. Neví, tak se zeptá. Co kdyby. V každým případě je hodně zajímací metoda paní Drvodělky a přimlouval bych se fšema deseti za to to vyzkoušet 👍
Za mě jednoznačně Dominant Sussex 🐓 Ale mě neberte vážně, já jsem kolumbijsky zaujatej 😀 Ale nevim nevim, na webu maj u všech “vyprodáno”, tak snad pořídíte..
Násilí? Manželku možná(samo až po písemným souhlasu GDPR), ale moh by někdo někoho takovýho lískat proutkem?? Leda nějakej sado maso ten, chysta 🙂
Dětí je spousta a když tak se udělaj nový.. Ale dobrejch kohoutů je málo 😂 Samo legrace, ale záleží na prioritách, jak si kohouta ceníte. Buď oželej děti návštěvy slépek, nebo vy kohouta. V každým případě, i kdyby někdo přišel s radou jak kohouta “uklidnit”, už bych mu v případě dětí/vnoučat nedůvěřoval nikdy.
Ale upřímně , bylo by to super, mít dvě kuřátka z jednoho vajíčka 🙂 Takový dvojčátka 🐤🐥
Domácí chov zvířat - Havlín a kolektiv
Co by to teda u nás mohlo lítat? Rozpětí min. 1m a ze spodu napříč křídlem světlý(skoro bílý) pruh? Fotku bohužel žádnou nemám, když tak zkusím co nejdřív odfotit. Letos se objevil až zhruba teď, v tomhle období.. Pozoruju zhruba 3roky nazpět..
Zajímavý čtení.. By člověk řek, “obyčejnej vrabec”. Já je mám rád, sou skvělí, před pár lety sem se někde dočet, že hnízděj hromadně, tak sem jim vyrobil velkou společenskou budku a jedou v tom odchovy jako diví, asi se jim líbí 🐦