“Né jednou uvedl”.. Ale já to třebas pořád nevím a fakt by mě ten důvod zajímal. Děláte, jako že máte co říct k tématu(docela věřím, že i opravdu máte), ale vypadnou z vás jen urážky. Dyk stačí jen, když vím(nebo třebas jako já, si jen myslim že vím 😄) tak normálně odpovím, ne?
Příspěvky uživatele
JardaPecival
😊 nee, u země né.. Bobko potřebuju dosadit eště asi 3m k plotu takže jsem jen ostříhal pár větviček, vobalil stimulátorem a zasadil do květníků na zakořenění 🌵
Naštěstí nám se vyhnuly kroupy a vichry, ale ta voda je potřeba. Ale s těma děckama to teda nezávidím ☔ Chce to holt jim preventivně dávat víc rumu do čaje ☁️ ⛅ ☀️
A ono bylo v příspěvcích zarovnání i zprava? Já si toho všimnul jen u psaní příspěvku, tady v diskuzi sem to nevnímal. Ale tak jak to je teď(jen zleva, koukám při psaní zůstalo i zprava) mi nepřijde špatný..
Dneska jsem chtěl vložit do příspěvku víc fotek a dovolilo mi to jen 5. Ale dole to píše, , že je možno vložit max 20fotek?
Tak sem se dneska prošel po zahradě se zahradnickejma nůžkama že prostřihnu bobkovišeň a…… 😄
Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem 😀
a ještě jednu "staženou z internetu", speciálně pro chromozóma 😀
jj, chovám bílou kolumbii zdrobnělou.. teprve třetím rokem, letos poprvý vlastní odchov..
Nedozvím 😀 A že by mě to docela zajímalo. Ale ono to bude stejný, jako s tím nařčením, že sem si stáhnul profilovku někde z netu.. A přitom to je moje vlastní modelka s modelem 🐔
Jájájá jenom já 💩
Tady se taky koukám nedozvím, co sem konkrétně opsal a od koho, že?
To já přeci víím. Ale žena mi utekla, šéfa v práci sem neviděl 4dny tak se nemám s kým pohádat. Tak mi neberte tu radost, se tu pěkně v klidu pohádat s vděčným objektem 😄
uff, eště že sem to vopsal, ten potlesk by byl asi poslední v mým životě po čem toužím….
XY.:Né oni se ale nebaví o zařezávacích kleští. Tady se vede diskuze jestli jsou vhodné nůžky na kuře nebo zahradní na větve.
Hele chromozome, jedinej a poslední kdo tady psal vo zahradních nůžkách sem byl já o dvě stránky nazpět.. Buď seš úplnej mimoň a nebo se snažíš si do mě kopnout.. Dokážeš mi to rozumně vysvětlit nebo zas bude zbabělý ticho po pěšině?
kometa:Tak já to dělám automaticky. Přežijete to?🙂
Vpohodě 😄
No přesně takhle to je je podle mě zbytečný, citovat to co je psáno hned před tím 🙂
Není, už tam je jinej příspěvek mezi.. "Odpovědět na" je podle mě taky blbý, člověk neví na co a musí dohledávat..
A koukám, že zadavatel dotazu bude spokojenej, ze sme zdárně vyřešili jeho problém s voškubanejma slépkama 😄
kometa:Teď tomu nerozumím. Když reaguji na konkrétní příspěvek, tak bych ho neměla citovat? Proč?
Mně zase nevyhovuje, když někdo napíše citace na… a já si musím najít (pokud mě to zajímá) souvislost.
No je to úplně zbytečný přeci, když je ten příspěvek hned před, tak ho znova celej opakovat. Zabírá to místo na stránce a přispívá k nepřehlednosti diskuze. A vůbec hrůza je(tady ta možnost není ani možná) citovat citaci kde je spousta citací, to je kolikrát peklo se tím pak prokousávat. Něco jiinýho je, když je možnost citovat jen část původního příspěvku, tam už to smysl dává i u předchozího příspěvku..
Ta funkce “odpovědět” mi taky nevyhovuje, a pak hlavně ta nemožnost editovat citaci, když chci odpovědět jen na část příspěvku..