uff, eště že sem to vopsal, ten potlesk by byl asi poslední v mým životě po čem toužím….
Příspěvky uživatele
JardaPecival
XY.:Né oni se ale nebaví o zařezávacích kleští. Tady se vede diskuze jestli jsou vhodné nůžky na kuře nebo zahradní na větve.
Hele chromozome, jedinej a poslední kdo tady psal vo zahradních nůžkách sem byl já o dvě stránky nazpět.. Buď seš úplnej mimoň a nebo se snažíš si do mě kopnout.. Dokážeš mi to rozumně vysvětlit nebo zas bude zbabělý ticho po pěšině?
kometa:Tak já to dělám automaticky. Přežijete to?🙂
Vpohodě 😄
No přesně takhle to je je podle mě zbytečný, citovat to co je psáno hned před tím 🙂
Není, už tam je jinej příspěvek mezi.. "Odpovědět na" je podle mě taky blbý, člověk neví na co a musí dohledávat..
A koukám, že zadavatel dotazu bude spokojenej, ze sme zdárně vyřešili jeho problém s voškubanejma slépkama 😄
kometa:Teď tomu nerozumím. Když reaguji na konkrétní příspěvek, tak bych ho neměla citovat? Proč?
Mně zase nevyhovuje, když někdo napíše citace na… a já si musím najít (pokud mě to zajímá) souvislost.
No je to úplně zbytečný přeci, když je ten příspěvek hned před, tak ho znova celej opakovat. Zabírá to místo na stránce a přispívá k nepřehlednosti diskuze. A vůbec hrůza je(tady ta možnost není ani možná) citovat citaci kde je spousta citací, to je kolikrát peklo se tím pak prokousávat. Něco jiinýho je, když je možnost citovat jen část původního příspěvku, tam už to smysl dává i u předchozího příspěvku..
Ta funkce “odpovědět” mi taky nevyhovuje, a pak hlavně ta nemožnost editovat citaci, když chci odpovědět jen na část příspěvku..
ten google byl na ifauně spolehlivější, taky sem tam hledal přes něj a tady to hledání taky hapruje. Jinak souhlas, nejdřív hledám, jestli se to už neprobíralo(přeci chci radu hned pak nemusím čekat, až někdo odpoví) a když vlákno odpovídá tématu, tak se ptám v něm..
Nebo taky citovat předchozí příspěvek, když na něj reaguju by se nemělo 😇
Já si zas kladu otázku, kdy jakýsi samčí chromozom napsal příspěvek přímo k věci, nedej bože něco kloudnýho poradil. Zatím to jsou jen urážky, napadání, kritika a “vyhrožování odchodem" z tohodlenc diskuzního fórumu 🤔
raven_kix:Jo přesně tak, Sauto jsem zažíval úplně stejně. Nejdřív přijde šok, ale pak se člověk rozkouká, začne to používat a zjistí, že to asi fakt navrhoval někdo, kdo tomu rozumí 🙂. Doufám, že u nás to bude také tak. Grafikovi v tomto opravdu věřím.
A to horní menu myslíte ikonky zvířat? Za sebe mám zase takovou zkušenost, že mi při používání často vadí. Prostě v 99% případů ho musím přejíždět. Buď očima na PC nebo prstem na mobilu. Rozhodli jsme se ho tedy skrýt do vyskakovací nabídky, abychom dostali výš obsah.
jj, ikonky s možností výběru sekce, ale jak řikám, na mě nedejte, já sem v tomhle hroznej lenoch, nemám rád změny 😄 Grafiku z náhledu moc ohodnotit nedokážu, až pak "naživo". Ale v každým případě sem zvědavej a tešim se na spuštění 👍
Mno, koukám že “se scvrklo” moje oblíbený horní menu s výběrem do rolovacího menu.. Ale byl sem asi jedinej, komu to fakt vyhovovalo, tak se musím podřídit. Ale uvidí se v praxi. Nový sauto.cz na seznamu sem taky tenkrát nemoh rozdejchat a po čase zjistil, že je prostě lepší než to starý 😀 No, su zvedavé 🐤 A na kdy to chystáte pustit do světa?
Ochutnávku sem 👍 Ikdyž já se změn docela obávám, sem konzerva a mě se to tu terazky líbí..
Záleží jakou máte představu o velikosti. Podle mě bude větší problém zašpinění vody/čištění než únik průsakem. Pak taky zima/mrazy si s betonem brzo poraděj. V menších velikostech bych spíš šel do plastovýho jezírka, ale zas záleží na financích..
2.4x1.4m 5tis Kč
2.6x 2.2m 15tis Kč
https://www.jezirkabanat.cz/plastove-jezirko-oase-1000-l/produkt/369/101/?gad=1&gclid=Cj0KCQjw6KunBhDxARIsAKFUGs_llD3QtDrNYijv2t9ZW3mUalSTNkJ4AHoQCeapAvHnMzsJFNmIyqcaApa3EALw_wcB
Tak to má holka za sebou, dvouletá, loni na podzim přestala snášet, letos na jaře už nezačala. Zdravotní problémy žádný, vzhled 1A, letos na jaře asi 3krát cca 2cm vajíčko. Za celou dobu sem ji neviděl u krmítka se skořápkama. Kohout ji po celou dobu pojímal, dokonce hrála jeho prim. Po vykuchání velký množství sádla, žaludek uvnitř koule sádla, vnitřnosti bez problémů(játra uvařený úplně jako Foie gras). Předpokládal jsem, že bude v dutině taková ta hnusná koule zbytků strávenejch vajíček, jak jsem kolikrát viděl fotky, tady nic. Jen řada žloutků od cca standartní velikosti do malejch.
P.S. kmín, sůl, 125°C 7hod, červený zelí + houskovej knedlík 😊
list:Jo, ty nůžky mi přijdou dobrý. Sekyrou jsem už viděl dost nepovedených exekucí, kdy se slepice pohnula, proto zase raději říznu ostrým nožem. Ale ty nůžky se mi líbí👍
Tak mám za sebou starou 2letku a jednoho mladýho kohoutka, zatím pro zkoušku nemám trychtýř, ale zvohnul jsem si takovej z lepenky z krabice a místo koupenejch nůžek na drubež(ještě že sem je nejdřív testnul na koupeným kuřeti a roztahnou se-koupil jsem šmejd) vyčlenil jsem na to nový zahradní nůžky. Dám do trychtýře(pod trychtýř lepenku kvůli krvi), v levý ruce ubrousek chytnu hlavu, natáhnu krk, střihnu zezadu páteř, předek krku zůstává viset na kůži, hned doříznu nožem a je to. Vše probíhá v klidu a rychle. Když to srovnám s tou divočinou se sekyrkou tak tohle je fakt super(když pominu samotnej ten hnus zabíjení, kterej nesnáším). Teď ještě koupím profi trychtýř, osvědčilo se to.
Jinak koukám, že se prodávaj i zařezávací kleště, ale píšou v popisu “slouží k usmrcení drůbeže metodou prostřižení hlavy nad zobákem”, což moc nechápu. To střihaj hlavu v půli?
https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/zarezavaci-kleste-na-drubez-p6383/
XY.:🤦 A vidíte pane List už jsme u toho ( když jsme tady v té chovatelské diskuzi) už to chce někdo aplikovat snad na slepice !
To muselo stát dost přemejšlení, z mojeho dotazu dokázat vydedukovat, že chci stříhat svejm slepicím křídla 😄 Mě slepice nezdrhaj, to spíš sousedovic by chtěly k těm mejm 😉
Přesně tak, před pár dny slunečný rána, 5:45 už dole z hřadů a berou krmítko útokem, dnes pod mrakem, tak až v 6:15..
Mám to chápat tak, že se jim(max. třídenním kuřatům) amputuje poslední část křídla jen kvůli přelítávání? Nebo to má(mívalo) ještě jinej důvod?
Anonymní:Tohle jsou úplní dinosauři, ale u nás asi nejsou a nevím jak by zvládali zimu. A jak se množí? Dong tao.
Sorry jako, ale todlenc je podle me hnus.. Vybavuje se mi hlaska ze Svejka “vite co znamena byt zdegenerovany?"
"Slepice je drsňák"….. A vy taky, jak to čtu 😂