Tak máme za sebou 4 měsíce 🐔
Příspěvky uživatele
JardaPecival
Hlavně aby to nepřispělo k požírání vajec, bezskořápkový jednoduše ochutnaj a může se to pak rozjet i na normální se skořápkou..
No je pravda, že sme se nechali drobátko unýst, ale odpovědi zadavatel dostal a to hned na začátku diskuze, podle mě to s náma není zas tak strašný 🙂
Jediný zabitý kuřata sem kdy viděl babišovy z mrazáku, nebo videa a to jsou většinou brojleři. A teď naposledy, jak sem bral tu fest zatučnělou dvouletku, tak sem se lek, abych si nevychoval místo pěknejch snášejících slepiček valící se bedny kytu 🐷 Tak díky za uklidnění, i když, stejně až bude kohout koukat jinam je budu potají nenápadně prochmatávat 😀
Zdravím šecky vespolek. Včera sem zabíjel 4měsíční slepičku, měla od narození vadu na biskupu, a měla při prořezávání u kuchání tuk vzadu pod kůží a vzadu na trupu, vnitřní sádlo nebylo žádný. Byla mírně menší než ostatní, ne o moc. Vykuchaná 0,5kg. Blbec sem ji zapomněl vyfotit. Zabíjel sem zatím jen kohoutky a ty neměli skoro nic. Jedná se o zdrobnělý Wyandotky, krmím směsí(teď KZK) ad libitum a pravidelně každej večer pšenice do krmítka do sytosti, zbytek pak zas uklízím. Různý “přilepšení”(kefír, slunečnice,….) v množství silně minimálním, jen tak pro potěchu oka.. Travnatej výběh cca 500m2 + hnojník. Mám kuřata letos poprvý tak netuším, jestli je to normální, nebo náznak nějakýho problému s krmením?
Kukuřice ideálně v zimě/mrazech na noc.. Pomůže zahřát pupíky ☀️
1. Maj uspůsobený orgány na zahřejvání z vrchu, takže radši keramickou nebo infra žárovku, světlo řešte odděleně. Kvočna je super, při čištění překáží, ale to snad není podle mě zas takovej problém
2. Ono i hrubý hobliny maj v sobě malý kousky a mě je docela žraly, takže věřím, že u pilin může fakt nastat problém, já osobně, ač mám dostatek vlastních pilin, radši podestýlal hoblinama. Začínal jsem na 0,6cm pletivu a po dvouch dnech to šlo pryč, pak už jen hobliny, 2-3dny měnit..
“Né jednou uvedl”.. Ale já to třebas pořád nevím a fakt by mě ten důvod zajímal. Děláte, jako že máte co říct k tématu(docela věřím, že i opravdu máte), ale vypadnou z vás jen urážky. Dyk stačí jen, když vím(nebo třebas jako já, si jen myslim že vím 😄) tak normálně odpovím, ne?
😊 nee, u země né.. Bobko potřebuju dosadit eště asi 3m k plotu takže jsem jen ostříhal pár větviček, vobalil stimulátorem a zasadil do květníků na zakořenění 🌵
Naštěstí nám se vyhnuly kroupy a vichry, ale ta voda je potřeba. Ale s těma děckama to teda nezávidím ☔ Chce to holt jim preventivně dávat víc rumu do čaje ☁️ ⛅ ☀️
A ono bylo v příspěvcích zarovnání i zprava? Já si toho všimnul jen u psaní příspěvku, tady v diskuzi sem to nevnímal. Ale tak jak to je teď(jen zleva, koukám při psaní zůstalo i zprava) mi nepřijde špatný..
Dneska jsem chtěl vložit do příspěvku víc fotek a dovolilo mi to jen 5. Ale dole to píše, , že je možno vložit max 20fotek?
Tak sem se dneska prošel po zahradě se zahradnickejma nůžkama že prostřihnu bobkovišeň a…… 😄
Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem 😀
a ještě jednu "staženou z internetu", speciálně pro chromozóma 😀
jj, chovám bílou kolumbii zdrobnělou.. teprve třetím rokem, letos poprvý vlastní odchov..
Nedozvím 😀 A že by mě to docela zajímalo. Ale ono to bude stejný, jako s tím nařčením, že sem si stáhnul profilovku někde z netu.. A přitom to je moje vlastní modelka s modelem 🐔
Jájájá jenom já 💩
Tady se taky koukám nedozvím, co sem konkrétně opsal a od koho, že?
To já přeci víím. Ale žena mi utekla, šéfa v práci sem neviděl 4dny tak se nemám s kým pohádat. Tak mi neberte tu radost, se tu pěkně v klidu pohádat s vděčným objektem 😄