Mě se na tom líbí to naplánování kvočny přesně na půli února 😄 Jinak já letos líhnul(uměle) 7.4. a ještě mi to přišlo docela brzy.. Chci je pouštět co nejmadší z odchovny do výběhu a čím vlídnější počasí, tím víc můžou venku bejt.. Do nazimy v pohodě vyspějou, pár si jich už přepeřilo a jedna dokonce i zakvokala.. Na výstavy nechodím, tak mě čas netlačí.. Za mě určitě lepší pozdější termín..
Příspěvky uživatele
JardaPecival
Já se obávám, že nadchází doba, kdy si z Německa a Rakouska přestaneme brát příklad..
Probral a zabíjel jsem letošní slepičky a jedna neměla žlučník.. Prohledávali jsme játra a pak vnitřnosti dva, takže to vylučuje mojí slepotu.. Setkal se s tím někdo, je to možný?
JoK:Ale pozor aby v ní neuvízl.
Tipnul bych si, že tenhle už se tam příště lovit nepokusí 🙂 Pokud teda není úplně blbej..
Buggyra:Taky mám Brinseu, štelovátko je tam pouze na posun zavírání večer, ráno se ovlivnit nedá, teda na té mojí. I na to si na EN forech stěžovali. Večer mi to zavírá pěkně, ráno nevím, ale jestli to otvírá v půl osmé, tak to mi vyhovuje 🙂
Nojo, teď to čtu v manuálu.. Fakt se šteluje jen zavírání, otvírání je napevno.. Docela škoda nemít tu možnost.. Podělalo se mi to moje první otvírání od Drimla, tak sem ho nahradil taky touhle Brinseou, mám teď dvě a obě otevíraj/zavíraj skoro stejně, za mě zatím spokojenost..
Mě ta Brinsea vypouští ke spokojenosti(možná ještě malinko pozdějc by mohla), např. dnes v 7:20 přesně.. Dyštak je tam štelovátko, ale mám to nastavený z výroby..
Nevim nevim, chválit si lišky na diskuzním fórumu o drůbeži 😄
😄
nojo, já furt koho mi připomíná 🙂
Tak z plešouna už je ježura 😄 Spí v hnízdě, na hřadu by jí bylo zima a přes den se klepe zimou, tak dostává nášup..
Jakmile k ní pak přiřadíte svoje nový slepice, bude dostávat stejně, jako teď.. Nebo najde nějakou ještě víc pod sebou a bude jí vracet všechno, co doteď sama inkasovala.. Sou to potvory..
Jinak já pro kohouty na ty dva měsíce postavil ubikaci z nasucho poskládanýho ztracenýho bednění, vokýnka z plexiskla a jak se jim tam libílo..
A to na fotce to tak nevypadá, ale naživo je to ještě horší 🙂 Jinak je to super holka, jediná, co mi letos ani jednou nekvokala 👍
Tak tahle to přepeření vzala nějak vážně.. Ostatní zatím vždycky tak nějak pomalu postupně, ale takovýhle strašidlo mám teda poprvý 🙂
A na zimu se položí na díru a do díry svíčka a nezamrzá.. Já ji tenkrát koupil od Drimla, tekla, respektive, někde nahoře přisávala vzduch a pomalu přetejkala.. Raklamace proběhla, ta nová to samý.. Tak je v kumbále pohozená a jen mi je líto ji vyhodit..
Nějakej kus tam asi má.. Ale mě osobně to vystupování v inzerátu odpuzuje..
https://mapy.cz/letecka?source=addr&id=10994723&pid=91587369&newest=1&yaw=0.751&fov=0.628&pitch=0.062&x=13.2822608&y=49.4016647&ds=1&z=18&ovl=8
Já vim, ste to někde psala.. Mě to ale nedalo 🤭
A eště z něj bude užitek 😄
Copak ty to tam holka vyvádíš? Vytlačila vajíčko? A ukážeš nám, jak si to udělala? 😄
Pisete zacaly zvedat nohu a pak ji prestaly pouzivat.. co si pod tim predstavit? Tahaj ji za sebou, nebo drzej zvednutou a skacou jen po jedny?
ajo, už to čtu 🙂