ono i v Třebechovicích to stálo za to…
Příspěvky uživatele
ka-ka
Dobrý den,
volal jsem Vám a pak poslal SMS.
kaka
horáci nám vylétli z budky…
vidíte tátu štěpáka, holky pastelky i s mamkou a v rohu je syn štěpák… jeden štěpák je ještě v budce..
mladí budou k prodeji.. bude zájem ?
zkoušíme dokrmovat - tj. premiera.. 🙂)
bude zájem ? 🙂)
rodičovský pár kakadu se začal pojímat a sezení na vajíčkách začalo být nepravidelné, na radu kamarádů jsem vajíčka dal pod korely, které seděly v cca stejném cyklu.. ty je vyseděly a nyní krmí…
na radu kamaráda jsem u rodičovského páru upravil krmení (skoro dieta), aby se zklidnili..
mezitím rodičovský pár kakadu snesl další vajíčka, která jsou oplodněná a zatím na nich sedí skoro podle příručky.. 🙂)
korely a kakadu jsou cca stejně staří.. u korel jsou 4 mladí ze 2 budek ..
uvidíme jak to dopadne, zatím korely stíhají
kaka
4 * Horáci - 2.2 uvidíme co bude pastel a co štěpák, budou k prodeji..
4 korely
3 kakadu růžový pod párem korel, když se povede, budou také k prodeji..
no to mě právě také 🙂) kdyby jsem to věděl, tak se neptám 🙂)
Zdravím Vás,
viděl jsem pár pěkných volier, kde bylo zeleno a papouchové vypadali spokojeně.
Můžete prosím někdo poradit co dát do voliery - smíšená austrálie tj. nádherní, latamové, korely v jedné volieře, ve druhé králováci, ve třetí horáci + andulky ?
V samostné volieře mám ještě kakadu růžové, se stejnou otázkou.
tj. co by obstálo a přitom nebylo jedovaté nebo jim neškodilo?
děkuji za rady a inspiraci.
kaka
nějaké rozumné doporučení ? ať ty naše miláčky moc nerozptylujeme 🙂) a přitom chceme vědět..
děkuji kaka
Zdravím Vás,
mám pár kakadu růžový, sameček se začíná předvádět před samičkou. Dnes jsem stříhal stromy na zahradě a dal ptákům na okus větvičky.
Kakaďák je nakrátil a nosí do zálatu, chce budovat hnízdo…
Mám je ve venkovní volieře se záletem, bez zateplení. Mají k dispozici 2 budky, v současné době jsou zavřené.
Jaká je Vaše zkušenost ? kdy jim budky otevřít ?
děkuji
kaka
omlouvám se, možná je to někde v diskusi, ale je toho strašně moc…, proto hledám zkratku, mám prosbu, jsou ty seznamy někde k přečtení ? tedy ty co platí v okolních zemích ?
mám ve volieře nějaké papouchy, tak aby člověk věděl co může přijít…
Zdravím Vás,
asi nebudu sám, kdo v poslední době obdržel “drobný dárek” od “chovzvirat.cz”.
Jedná se o příjemné drobnosti, které dostanou vnoučata 🙂. Předpokládám, že nejsem sám, milé drobnosti dostali i ostatní aktivní přispivatelé na tento portál.
Ještě jednou, děkuji a přeji organizátorům a všem co stojí za portálem “chovzvirat.cz” ať se daří, portál roste kvantitativně a hlavně kvalitativně.
kaka
Jj, děkuji…
víceméně člověk to tak podvědomě dělá a když koupí “starší”, ale mladý, tak si kupuje čas, ale i riziko, že to nedopadne..
🙂)
Zdravím Vás,
skládám chovný pár papouška královského, dovedete mi doporučit “správný” věkový rozdíl mezi samečkem a samičkou ?
téma se dá i zobecnit na ostatní druhy.
děkuji za plodné příspěvky
kaka
Sevaron…
tam jsem s určování začal a vypadá to, že i vydržím..
Dobrý den,
hledal jsem něco v inzerátech papoušků, jestli by šlo, tak prosím o monžnost hledání dle jednotlivých druhů...
Možná rozpracovat systém filtrů, ale to asi časem, nyní toho řešíte asi moc.
Moc se přimlouvám o možnost zvolení náhledu podle stáří příspěvku v diskusi, za současného stavu musíme vždy listovat až na konec diskuse, aby jsme našli poslední příspěvky.
děkuji kaka
zdravím,
1/
dejte prosím možnost řazení příspěvků pro uživatele... , tj. od posledního k prvnímu nebo obráceně..
2/
zpětná vazba na příspěvek v diskuzi do emailu.., tj. vím, že někdo reaguje v tématu, kde jsem se vyjádřil..
ať se daří a věřím, že zvládnete nárůst aktivity na tomto webu
ka-ka
děkuji všem,
nakoupím jedové staničky dám je pod bedýnku, myši se k nim dostanou a ptáci budou jen zvědavě nakukovat, k tomu klasické pastičky, které fungují, ale nestačí..
kdyby se objevil ještě námět, tak sem s tím prosím.. :-))
a na podzim vylepšit podlahy..
mějte se
ka-ka
děkuji oběma,
něco z toho využiji, u lepidla se bojím, aby si nepřilepili ptáci, mám tam i druhy, které šmejdí po zemi nebo to dát pod bedýnku, aby se k tomu nedostali a myši ano..
děkuji
ka-ka
:-))
jj, já vím, ale to půjde až na podzim, teď jsou v budkách vajíčka a vylíhlá mláďata, tak něo v mezidobí..
děkuji
ka-ka