Ona by si (bez J) možná i povídala, kdyby bylo o čem, ale vy si tady jedete svou bez relevantní podpory svého názoru. Ale taky by mě zajímalo, co je to GUJ? 🤔
Příspěvky uživatele
list
Přesně tak, kvočna si kuřata odvodí úplně v pohodě. Není třeba jí do toho zasahovat.
A máte vy nějaký důkaz jiné gentetické modifikace u nosných hybridů, nežli šlechtění? Nebo se tady snažíte jen štěpit diskuzi svými přesvědčeními vycucanými z prstu?
Pusťte kuřata s kvočnou na trávu, ať si nazobou. Je nádherný sledovat kvočnu, jak se o ně stará a vodí je a učí.
Přejděte na směs a k té přidávejte ostatní, aby měly “něco pro chuť” a budou snášet o sto šest. Jen ještě upřesním, že snůšku máme u včel, u drůbeže snášku.
Jj, ježek dokáže pěkně zaškodit.
Nezakousl, ale ježek je schopen si vlézt pod spící slepici a žrát ji zaživa, když najde zdechlou, dá si taky
https://www.moravskypstros.cz/ odkaz na klub chovatelů MP, ale forky barevných rázů jsem nenašel nikde na netu. Zkuste se zeptat, zda vám neporadí tam
Obnovte, prosím, to zabití slepice. JardaPecival má pravdu, toto téma tu být má
To mohl být i ježek.
Ono v kurníku to bude ta křemelina, já to tam mám taky a než jsem křemelinoval, tak tam prašno nebylo.
Jj, vím, co myslíte. Je pravdou, že i v klecích bylo vždycky prachu habaděj.
Ono ne jen z peří i z podestýlky. Slepice nebudou na novinách jako andulka v kleci, ale potřebují si hrábnout do něčeho, takže asi nejdostupnější budou piliny, které se pohybem a hrabáním drůbeže budou rozpadat a slepice je hrabáním budou posílat po celé místnosti 😲
Jo, ty nůžky mi přijdou dobrý. Sekyrou jsem už viděl dost nepovedených exekucí, kdy se slepice pohnula, proto zase raději říznu ostrým nožem. Ale ty nůžky se mi líbí👍
Jj, klidně je nechte den zavřené v kurníku s krmivem a vodou, samozřejmě, aby si přivykly, ale stejně asi budete muset z počátku večer do výběhu a všechny do kurníku nahnat. Ale to jen párkrát, než to všechny pochopí 😉
Praštit, strčit do trychtýře a říznout zepředu, nebo bez rány řez přes šíji, ale to se líp dělá s kachnama
Papoušek umí nadělat pěknej bordel, ale na slepice nemá
To by šlo. Proč ne podříznout?
Člověk by tu občas mlátil hlavou do zdi🤐
Pro fundovanou radu, ale chovatel potřebuje informace o stavu věcí, což tady nezískáte. Proto je potřeba nějaké povědomí.