Slav: To Anet10…..
Moc děkuju za radu,kosti dáváme z jatek hovězí,jiný se bojím dávat on hrozně hltá,nic pořádně nerozkousá a hned to poliká,granule jsou dost velký a jen je poliká (granule namáčíme),to jsem ještě neviděl,je to můj 3tí NO a žádný toto nedělal,pěkně to rozkousali.Chvilku jsme ho nehlídali a spolknul kus lana i s uzlem,pak jsme se báli,aby to vykadil,vše sežere.Jinak mu ještě dáváme zeleninu vařenou s kuřetem a rýží,ovoce…
To lupus4….
Taky moc děkuji za radu,ne, na klouzavý podlahy jsem ho nepustil.První týden byl v chalupě (půlka ledna)a běhal jen po koberci a na dlaždice jsem mu dal běhouny a když se přišel podívat na štěně známej se kterým chodíme na cvičák,tak se mě posmíval ,že jsem praštěnej,snažil jsem se vyvarovat problémům s klouby….Když jsem ho bral na procházky,tak do auta a na louku,lesa se vezl,aby co nejméně chodil po tvrdým povrchu…
Jen mám pořád strach,aby jsme nemuseli znovu na operaci,je mě pejska líto a tyto rádoby CHS bych pozavíral,takový lidi by neměli chovat zvířata….
Moc Vám děkuju za reakce….
Teda Slav, ani nevíte, jak s vámi soucítím. Měla jsem vždy N.O. a taky byli tak nějak normální. Teď mám hyperaktivce z pracovní linky. Místo mozku míček. Taky je žravá, jak kyselina, od štěněte má protihltací misku. Krky do teď dělím na 1 krk=3 dílky, neboď když má celý tak ho spolkne celý, bez kousání. Skelet dám celý, ten si pokouše. Co se týká toho lana, byla bych na infarkt. Stalo se mi, že rozkousala plastovou mísu, trnula jsem a modlila se, aby to dobře dopadlo, naštěstí jo, druhý den měla v bobku kousky plastu, naštěstí prošly střevama bez následků. Taky mám nervy občas na pochodu. Ty lokte, myslím, že bude genetika. Taky se bojím, do teďka je v pohodě, nekulhá ani žádné příznaky , že by ji něco bolelo nemá, lítá jak šus, je to magor. Odkud máte z jaké chovky to štěndo? Zkuste koupit od Dromy slávku zelenoústou
https://www.dromy.cz/pohybovy-aparat/green-lipped-mussel-500-g/
a přidávejte ke krmení. Hlavně denně pohyb a zaměstnat hlavu, taky mám fenu v tom pubertálním věku, no někdy na mrtvici.