Aktuálně: 3 505 inzerátů217 152 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Anet10

Anet10
Anet10 25.06.2024, 23:01:58 xxx.xxx.210.184

Co na to říct, máte ❤️ na správném místě, posílám🌼👍

Anet10
Anet10 25.06.2024, 12:02:26 xxx.xxx.210.197

Arosek, úžasné fotky a krásný život pejsků u vás, až mě šly slzy, jak někteří z nich  žili před tím, než se dostali k vám.

Anet10
Anet10 20.06.2024, 21:36:58 xxx:xxx.291:b246
biaca:

Tomu psovi už je 20 let? To tedy vypadá dobře.

No, jsem to nějak zmršila, to 4. 2003 tam být nemá mělo být 2023,ale to patřilo k jiné fotce co jsem smazala. Správně je to 4a5 letos. Evi( Kylián) je to běžný prac. ovčák, znám o hodně hezčí, ale mě na kráse nesejde, priorita je pro mě hlavně zdravé zvíře.

Anet10
Anet10 20.06.2024, 17:07:54 xxx.xxx.210.199

Taky dám

1. po příjezdu domů, 2 měsíce

2. asi 3 měsíce

3. asi  9 měsíců

4.  9/2003

4. a 5. letos 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anet10
Anet10 20.06.2024, 16:36:06 xxx.xxx.210.199

Tohle vlákno čtu už od začátku, Hachi je pes, co má v životě opravdu smůlu, těch operací, co už měl, paničky je mi fakt líto, já bych byla z toho už na prášky. Moc přeju, aby to byla jeho komplikace fakt už poslední, dobře se zahojil a měl nadosmrti pokoj. Bohužel já neporadím, nejsem vet a ani jsem nic takového nezažila. Až včera, no měla jsem strach opravdu. Šli jsme se se psem koupat na rybník Zvůle, byl hyc, jezdíme tam leta. CHodíme dozadu, kde nikdo není, vede tam taková vyšlapaná úzká cestička, vyšší suchou  trávou, vykáceli tam stromy, no tak si jdeme, Ori před náma asi 3 m, najednou vyskočila přes půl m do vzduchu a stop, ihned se vrátila k nám. Stála, jak sloup a koukala na to místo a já dále nejdu. Hned mě napadla zmije. Tak jsme pomalu pokračovali dál, dupali do země, Orinu u nohy. Když jsme došli na to místo, Ori se zastavila, nechtěla jít dále, pak šla, ale to místo nepřešla normálně, ale přeskočila dost vysoko, jako přes překážku. No měla jsem z toho hlavu v pejru, protože slepýše a ještěrky jsme tam viděli mnohokrát, včera taky, ke slepýšovi čichne a jde dál, toto bylo fakt pro ni překvapení, úlek. Zmije  tam žije, Česká Kanada, 620 m/n.m., stráńka plná kamenů, pařezů, vykácená paseka v blízkosti vody. Několikrát jsem ji prohlížela celé tělo, jestli neuvidím otok, nebo ranku, ještě v 23.30 hod. Nic, naštěstí, je normální i dnes, žere, pije, hraje si tak snad OK, po 24 hodinách, už by se asi něco dělo. No, měla jsem nahnáno.Ten výskok do vzduchu jsem ještě neviděla. Fikovnice, jak psala puma, ano je černá forma zmije, tu klikatou čáru není skoro vidět, ale zmiji od užovky poznáte podle zorničky(čárka) užovka kulatá, trojúhelníkové hlavy a pileus je jiný, ale kdo by to v tom okamžiku zkoumal, že ? Tělo je tlustší. To by jste ji musela potkat se někde vyhřívat, aby jste si ji prohlídla a viděla rozdíl. Hachimu přeju BRZKÉ ZOTAVENÍ  a více štěstí v životě, už si toho prožil dost

Anet10
Anet10 09.06.2024, 22:34:48 xxx.xxx.210.203
ančovička:

Žádnou jinou humánní možnost neznám, ale jestli už nesnáší a nebude,což se dá u dvouleté hybridky předpokládat, zabila bych ji na polévku 👍😉

Ale jo, ono ji to vždycky pak přejde a potom normálně nese. To máme ještě 3 tříleté hybridky a dvě nesou, ta třetí už ne, tak tu asi klepneme, ale ty dvouleté nesou pořád i v zimě byly vajíčka, takže zatím ji zabíjet nebudeme

Anet10
Anet10 09.06.2024, 15:37:39 xxx.xxx.210.135

Dobrý den, máme hybridky, 2 roky staré a jedna z nich už asi potřetí kvoká. Vždycky ji z kukaně vyhodíme a zavřeme zvlášť do ohrádky asi po 14 dnech to přejde a chová se zase normálně. Je ještě jiná možnost, jak ji odkvokat?

Anet10
Anet10 06.06.2024, 16:37:00 xxx:xxx.6682:2d3d
Ivus:

Tohle je Vasil. Není to sice úplně štěně… Narodil se včera a dneska už se s ním foxterroři chtěli kamarádit… 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Teda Vasil je překrásný, maminka taky, To je dánka?

Anet10
Anet10 03.06.2024, 14:01:31 xxx.xxx.38.173

Moje ovčanda přezubila a nevypadl jí špičák nahoře, takže měla dva za sebou, první byl druhý a mléčný za ním. Taky jsem dávala velké hovězí klouby na okus a nic, tak v 8. měsících mléčný zub na veterině vytrhli a má pokoj.

Anet10
Anet10 03.06.2024, 13:42:06 xxx.xxx.38.173
Aluška:

Dnešní kontrolní rtg Idorkovo zlomené nohy - prý na to že jsem starej pes ( pan doktor je trochu drzej, měl jsem ho kousnout) se to hojí dobře a už zase můžu skákat přes kaluže. Já už teda týden skáču, ale to jsem mu radši neřek, aby se třeba nezlobil. Záda mi už mamina obvazovat nemusí, tak už nebudu vypadat jak trdlo v bílým bodýčku 😃. Mamina tam zahučela za cca 35 000. Něco říkala že za to mohla mít dva malý nový. To teda nevim co tím myslela, ale stará se o mě dobře, tak jí ty divný řeči odpouštím.

Obrázek

Je moc dobře, že se to tak hojí, držím palce a věřím, že bude brzy Idorek vpořádku🌹

Anet10
Anet10 01.06.2024, 12:07:57 xxx.xxx.220.104
Dublinbarzoj:

A zpět   k venčení. Oblíbená procházka  mezi pastvinami,  kluci mají  rozhled. A barzojí nos😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Co dodat, nádhera překrásná,ušlechtilost a noblesa sama, barzoj patří podle mě k nejkrásnějším plemenům vůbec. Taky jsem měla, uvažovala jsem i o pořízení dalšího, ALE moc mě mrzí, že nemůže chodit moc na volno, naše teda chodila, ne všady a když tak, měla jsem oči na stopkách,celou dobu jsem sledovala terén, kde se co šustne, prostě takovou prochajdu už nee. Nějaké k noze a hned přijít neexistovalo. Pes na procházce většinou na vodítku pro mě moc není. Ale jinak teda barzojíky tiše závidím. Ještě se zeptám, mám dilema, co dát čubě proti klíšťatům? Doteď od loňska na pipetě Advantix, fungoval dobře, za celou dobu asi 3 maličké klíšťata na čumáku, manžel chce zase obojek Foresto, dávali jsme ho minulé feně, mě vadilo, že když  šla ven, měla na sobě 2 obojky a Foresto vlastně pořád,pipeta je zase jen na 4-5 týdnů. Co dáváte?   Bravecto ani Symparicu ne.

Anet10
Anet10 22.05.2024, 18:41:01 xxx.xxx.220.104
Aluška:

Byla jsem poňuňat Mirečkovo dětičky

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Taky moc krásní božánci

Anet10
Anet10 22.05.2024, 18:36:48 xxx.xxx.220.104
Kilian:

..tak ještě jedna várka motýla….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Teda ten Keliš je opravdu mooc nádherný a ty boží fotky. Je vidět, že fotil profík, suprové.

Anet10
Anet10 12.05.2024, 15:17:20 xxx.xxx.220.104
Ph:

Particka - venceni pred snidani v trave🙂

Krasne nedelni rano se musi vyuzit😀

Obrázek Obrázek Obrázek

Ovčáček je nádherný, pěkný exteriér a hlavně krásná tmavá barva, takovou jsem chtěla, bohužel nebyli, tak mám světlou.

Anet10
Anet10 21.04.2024, 08:20:12 xxx.xxx.220.104
Aluška:

Tak ještě zlomenina stehenní kosti a přestává se mi líbit ta kůže na zádech, začínají se dělat černé fleky a je cítit ☹️. V pátek mu to propláchli a očistili, nohu zafixovali. Hned zítra tam pojedu, mají pohotovost. V pondělí ráno jedem za chirurgem s nožkou.

Obrázek

Božínek malý, přeju brzké uzdravení, co nejmíň komplikací, pořád se mě ta situace vrací v myšlenkách, manžel sebou nosí na prochajdy paralyzer, já ne, kdo ví, jestli by vůbec na prase zabral, prý jo. No, pro mě by to byl zážitek do smrti.  Hodně sil, bojujte a držte se

Anet10
Anet10 19.04.2024, 19:26:59 xxx.xxx.220.104

Teda, to je hrozné, já vůbec nevím, co bych v té chvíli dělala. Co na to, neporadím, protože fakt nevím. Úplně tu situaci vidím před očima. Hlavně jezevčíci, aby se brzy uzdravili, kor ten starý a všichni. Držím všechny pěsti🍀

Anet10
Anet10 18.04.2024, 14:32:46 xxx.xxx.38.164
balu:

Vaše Ori je nádherná!!!

Děkuju, že se líbí, moje představa o budoucím štěněti byla trochu jiná, původně jsem chtěla drobnější fenku, proto jsem nebrala psa a taky tuto barvu VQ-vlkošedý tmavé znaky, sytý pigment, viz foto psa. Tenkrát jsem nesehnala, nebyli. Tak mám velkou a světlé znaky. U nás na cvičáku je takové tmavé štěně, no nádhera sama.

Obrázek
Anet10
Anet10 17.04.2024, 14:29:42 xxx.xxx.210.149
Kilian:

…..no já měla docela fofry, tak jindy, byla jsem jen na otočku….ale tak bude to pěkná mohutná fena….a je šikovná a o to ti šlo především….my teď finišujeme na ZZO2, tak jsem zvědavá jestli to dáme….já v řadě cvičím jen opravdu sporadicky, vlastně jenom příprava na zkoušky ZOP a ZUP1 , jinak samostatně pořád a myslím, že to psovi vyhovuje víc….tak feňulku moc pozdravuj….

Tak o Keliškovi vůbec nepochybuju, že by nějakou zkoušku nedal, je to kluk šikovný, uvidíš, že dá v pohodě. My jsme byli o víkendu venčit kousek od Týna nad. Vlt. a Bechyně. Procházka okolo Židovy strouhy. Bylo krásně, teplo asi 25°C, Ori se svlažovala ve vodě, dnes je zima, asi 8°C

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anet10
Anet10 16.04.2024, 08:40:38 xxx.xxx.220.104

Polostahovák bych štěněti nedala, koupila bych normální širší pevný obojek. Postroj bych nedávala vůbec, proč postroj? Já jsem taky 1. týden krmila granule od chovatelky, no a přidávala jsem po troškách lepší, kvalitnější, až jsem se dostala asi po týdnu jen na ty lepší. A asi po týdnu jsem pomalu začla dávat maso a jinou přír. stravu, no a tak po 14 dnech- 3 týdnech, štěně mělo 2 denní dávky na přirozené stravě a jednu dávku granule.Musíte pak zkusit, co bude vyhovovat do toho konga a co ne. 

Anet10
Anet10 16.04.2024, 08:03:19 xxx.xxx.220.104
Kilian:

….před 14 dny jsem byla s Kelišem ve Vlkově ohledně dlažby na barák, tak jsem si u hospody u rybníka na Tebe a feňulku vzpomněla…

Je, mohla jsi zavolat, nebo napsat SZ a stavit se u nás. Pokecali by jsme.Já mám s tím mým pošukem dost práce, chodíme cvičit individuálně, ne do řady mezi psy. Ona tam má nervy v řadě.Je to hyperaktivec silně kořistnická. Vyrostla po mamince, před 14 dny jsme byli na veterině po roce na přeočkování, no a váha kmitala mezi 37-38 kg, takže 37,5 kg. Na fenu dost.  Tlustá není,ale tak nějak začíná mohutnět, no a má silné kosti. Je i vysoká, tipla bych 62 v kohoutku, jako máma. CHtěla jsem drobnější, skladnější fenku, vyrostla kobyla, tak mě to taky mohlo napadnout, když jsem viděla mamku.Kdybych si vzala psa, je to nastejno. Má hroznou sílu. Ale jinak je šikovná, taková rychlá, hodně energická