Aktuálně: 3 505 inzerátů217 152 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Anet10

Anet10
Anet10 17.10.2024, 10:50:57 xxx.xxx.38.163
Lenocka:

Samozřejmě. Přílohy, kosti. Množství dle věku, aktivity, kondice a odpadu. 
Máme 4 psy v rozmezí 23 až 53kg a věk 17měsíců až 8let. Všichni žerou to samé, ovšem v odlišných poměrech.

Nemyslela jsem kosti, ty jsou samozřejmé v každém jídle, tak jako zelenina, balancer, byliny, kril. olej, minerály, ale myslela jsem přílohu jako rýže, jáhly, kuskus, brambor, pohanku apod. Někdo třeba toto vůbec nedává, tak se ptám. Naše třeba dnes jako příloho dostane batát. kaši.

Anet10
Anet10 16.10.2024, 22:34:45 xxx.xxx.210.199
Lenocka:

Dnes je den velké radosti! Naše “malá bílá” má čerstvé výsledky oficiálních RTG: vše (DKK, DLK, OCD, SA i LTV) je negativní/v pořádku.  Je to mé druhé štěně komplet odchované na mase a s dokonalými výsledky. Ještě jednou díky všem, zde mnohokrát probírané rady a názory o krmení syrovým a celkově všech opatření u štěňat opět přinesly své ovoce ❤️ DĚKUJI!

Mimochodem cca před rokem jsme zde rozebíraly (ne)kvality štěňat z opakovaných krytí a já si uvědomila, že ta moje malá je taky z opakovaného, i když mezi tím proběhl ještě jeden vrh po jiném otci. Každopádně u nás se to naštěstí nepotvrdilo a malá je zdravá, má skvělou povahu a ve svých sportovních začátcích nedělá nic jiného, než vyhrává ❤️

Obrázek

Paráda, a zeptám se, dáváte k syrovému přílohy?

Anet10
Anet10 15.10.2024, 12:33:01 xxx:xxx.4544:64ef
Kilian:

…..dnešní zkouška STPR2 splněna 98 bodů ze 100… na ploše 20 x 40 m vyhledání 4cizích  předmětů  o velikosti 10 x 3 x 1 cm z rozličných materiálů za 12 minut….

Obrázek

Velká gratulace tobě Evi a Keliškovi, jste moc šikovná dvojka. Ta fotka jsem si myslela, že je od profíka, je nádherná. Ještě k tomu Idorkovi od Alusky, majitelka se zachovala blbě, měla se zajímat o to, co se stalo, samozřejmě uhradit veškerou vet. péči. Ona za toho psa (svého) bere veškerou zodpovědnost. Idorkovi přeju brzké uzdravení

Anet10
Anet10 01.10.2024, 13:36:52 xxx.xxx.38.170

My jsme včera byli na Wolfgangových vodopádech kousek od Vyššího Brodu, ještě jsme pak pochodili kousek dále. Bylo tam docela zima 7°C, ale nádherně. Je to tam okolo ta příroda taková divočina, cesta plná kořenů a kamení, voda čistá, jak křišťál ledová, ale krásně. Potkali jsme jen 2 lidi, jinak pusto, prázdno. Pro mě zn. ideál.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anet10
Anet10 30.09.2024, 20:01:22 xxx:xxx.4544:64ef
Sarah01:

Já bych ji vzala, obvod boků 110, to mně bude. 🙂

Jo, bude. Změřte si svoje oblečení, třeba tenší  bundu, položte na stůl, zapněte a změřte.Píšu rozměry vesty, zapnuté a položené na stole. Prsa 56 cm od podpaží do podpaží, pas 55 cm, dá se stáhnout gumičkou vevnitř, boky 57 cm, délka od švu na krku, kde je všitá kapuce dolů 70 cm. Toto jsou ROZMĚRY VESTY, přední část, takže x2 zadní. Já mám Safety černou a na léto Soon se síťovinou, taky černou. Jestli budete chtít, tak se nějak domluvíme v SZ, ať to tady neplevelíme. Vrátím se sem až zítra, teď jsem jen taky narychlo jukla, přijeli jsme z výletu, mám ještě plno práce.

Anet10
Anet10 29.09.2024, 15:33:31 xxx:xxx.4544:64ef

Nevím, kam bych to dala, nikdy jsem nic takhle neprodávala, zeptám se tady. Nechtěl by někdo úplně novou vestu od D4M. Vesta Lara s kapucí vel.M. Černomodrá. Já mám od nich dvě jiné, ty nosím, tuhle jsem neměla ani jednou na sobě. Je to tahle 

https://d4m.eu/cs/vesty/22-kynologicka-vesta-lara-s-kapuci.html   

Fotku té mojí pošlu z mobilu, tady ji nemám. Dala bych ji za méně než polovinu, 700 kč.

Anet10
Anet10 24.09.2024, 10:26:56 xxx.xxx.38.183
Doron:

No, my byli normálně v přírodě,  ne na nějakým psím hřišti,  tak jsem to nečekala.Ona si to ta fenka pokazila tím, že ještě po Framovi vyjela, jako, že si ten koš zabírá..;) 

No, a ti páníčci jsou takoví snivci nepraktičtí..

Nic strašnýho se nestalo, je opravdu jen šlic.

Děkuju moc za podporu, už jsem se uklidnila🙂.

A k těm botám..

Už nemůžu nosit nic jinýho než barefooty, a ty jsou většinou fakt drahý,  tak je nosím do roztrhání a asi dělám ostudu☹️.

Loni jsem si nechala ušít ( pod)zimní boty s beránkem, od takovýho ševce jak z pohádky , dělá takový divoký kombinace barev, vybrala jsem si co nejcivilnější, dole jsou široký,  ale dobře drží kotník. Jenže je budu muset nějak brutálně naimpregnovat, aby mi vydržely  a nevím čím. Možná jsem měla vzít černý☹️.

Obrázek

Teda, nádherné boty, chodit se v nich bude asi božsky.

Anet10
Anet10 23.09.2024, 19:15:48 xxx:xxx.4544:64ef

My jsme včera venčili na Šumavě. Bylo fajn, až na to, že všude bylo dost lidí, no jo no, neděle a ještě hezky. To Novohradky, co se týká lidí, jsou na tom lépe. Klid, sem tam někdo. Pro ty, co koukají na seriál Policie Modrava(já ho můžu 100x a furt dokola) jestlipak poznáte ten dům? Co se týká těch bot, jak tady někteří psali, já mám Salomony a jsem s nima spokojená. Ještě se zeptám, měl někdo softshelovou bundu Hannah? Píšou vodní sloupec 8000, prodyšnost taky 8000. Jde mi o to, že jednou jsem softshelku měla, ale nějakou obyčejnou a po asi 3 km jsem měla úplně mokré záda, vůbec to nedýchalo, spotila jsem se a pak mi byla zima. Letěla do popelnice. Tak nevím, jaká by byla ta Hannah.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anet10
Anet10 21.09.2024, 16:37:28 xxx.xxx.210.198
Doron:

Fram konzultuje výcvikový plán s  celebritou sportovní kynogie, panem profesorem K., který se mu i podepsal do památníčku a ochotně svolil k společné fotografii.

Obrázek Obrázek

Jedním slovem-KRÁSNÉ

Anet10
Anet10 17.09.2024, 11:02:59 xxx.xxx.210.149
Verun:

Vajgar nemá přece sypanou hráz a momentálně je pod stav(to bydlíte někde u “Bubnu”) ….ono to plnění větších řek budet trvat i když už lejt nebude, se to tam steče. 

Jo, bydlíme u bubnu, asi 50 m od, Vajgar prý je o -20 cm nížší, nějak prý regulují přítok hamerského potoka, takže máme vody okolo dost. Nežárka se valí do Veselí do Lužnice, teď ještě hrozí Rožmberk, No, pane bože, ať už je po všem. V noci z toho ani nespím. Jak vidím tu zkázu v Jeseníku, Krnově a tam na severu,  včera mi šly slzy do očí, kdo nezažil-nepochopí. Těch lidí mi je strašně líto.

Anet10
Anet10 16.09.2024, 18:42:23 xxx:xxx.4544:64ef

U nás už prší od čtvrtečního rána, pořád vkuse, akorát včera asi 3x přestalo, dnes opět prší celý den s malýma přestávkama. Nežárka jen hučí, je dost plná, ještě kdyby se protrhl Vajgar(rybník), tak by nás to spláchlo. No, jen trnu, aby to všechno už skončilo, od Nežárky bydlíme tak 60 m. Mám už nervy nadranc. Teda Sardullah, to Ginino přivolání, to bych těžce nesla. Takový absolutní nezájem, všechno  šumák. Ale nic ve zlém, pastevci asi takoví jsou, já jsem nikdy pastevce neměla. Ještě se zeptám, když vyperete vetbetku, může do sušky? Popř. na jaký program, na nižší teplotu? Má zespodu ten protiskluz. Doteď jsem po vyprání nechala jen uschnout volně.

Anet10
Anet10 10.09.2024, 12:29:56 xxx:xxx.4544:64ef
Bobca:

Mě se líbí mimo štěndy i ta Cherry..ten úsměv,obočí,takový ten starostlivý výraz🥰

CHery se mi líbí moc, právě díky tomu úsměvu a milému výrazu, myslím, že to moc retrívrů nemá

Anet10
Anet10 06.09.2024, 21:19:28 xxx:xxx.4544:64ef

LIdi, nevíte, jak se zakládá kanál na youtube? Mám tam účet, ale založit kanál mi nejde. Abych mohla zde vložit video, tak musím mít na youtube svůj kanál a to se přes všechnu snahu nedaří

Anet10
Anet10 06.09.2024, 21:15:30 xxx:xxx.4544:64ef
Sarah01:

To nevím, jestli v balíku, spíš ne, ale potěší to. 😊

To je super a je moc krásná🌺

Anet10
Anet10 30.08.2024, 21:46:51 xxx:xxx.4544:64ef
megi-the-pes:

Kdysi někdo (víc lidí) psal, že velká spotřeba těch g. z H.

Anet10, vemte si, že Essential jsou klasické granule, mají nějaký level bílkovin a tuku a vlákniny… a ta pejska dostane lisovanými úplně něco jiného.
Jako… zpomalit ji to může, to asi jo. 😀
Megi papá hlavně maso, samotné, ale když granule, tak 30/20, štěněčí třeba… jí to chutná, kočkům taky, okrádají se… a mně už přijde úplně blbé platit za pytel brambor.
Dávno pradávno jsem lisované kupovala, ale taky se přejedly. 
Tady se ale přejí vše, protože rozmazlenci to sou všecko.

Děkuji všem za info. Já jsem nikdy lisované za studena neměla, tak se ptám. Essentialy mají bílkoviny 30, tuk 16, zdá se mi to dost, těch bílkovin. Má je jen k snídani, menší dávku, večer má maso

Anet10
Anet10 30.08.2024, 16:47:50 xxx.xxx.210.179
Anet10:

Megi, a co ty lisované za studena z Hulína? Neměl jste je tady někdo?  

https://www.krmivahulin.cz/p/krmivo-pro-psy-lisovane-za-studena-s-

Že bych koupila čubině, ráno k snídani dostává granule, nyní Essential food nautical. Jsou ty z Hulína dobré, horší, lepší, než Essential? Večer je na mase. A co ta příloha k masu z Hulína?  

https://www.krmivahulin.cz/p/doplnkove-krmivo-pro-barf-extrudovane-

neměli jste někdo?

Teď jsem zjistila, že ta stránka nejde otevřít. No, prostě ty lisované za studena a příloha k masu

Anet10
Anet10 30.08.2024, 16:44:29 xxx.xxx.210.179
megi-the-pes:

Eště jsem zapomněla na tu hromadu nových lisovaných (Lyopet Yolopet), co jsou ultra podobné Platinum, někdy jsem to hledala, vyráběly se v tom Platinum (Německo?), což se ukázalo náhodou, protože insolvence. 

A lisované, co se vydávaly za cz značky, se dělaly někde v Holandsku, jelo to pod Bardog nebo tak, názvy už nevím, možná už ani neexistují, teď distribuuje Lara, Domovina atp., to je ze Slovenska.

Hulín dělá fakt v ČR lisované a Bohemia Pet Food jsou sušené granule a taky se asi dělají tady.
Lis není tak drahý jako extrudér, to je jasné.

No a jak bylo řečeno výše, nebudu mít nikdy svoje granule, protože stroje tolik masa neumožní, což je škoda, už mám dávno vymyšlený obal. :-/

Megi, a co ty lisované za studena z Hulína? Neměl jste je tady někdo?  

https://www.krmivahulin.cz/p/krmivo-pro-psy-lisovane-za-studena-s-

Že bych koupila čubině, ráno k snídani dostává granule, nyní Essential food nautical. Jsou ty z Hulína dobré, horší, lepší, než Essential? Večer je na mase. A co ta příloha k masu z Hulína?  

https://www.krmivahulin.cz/p/doplnkove-krmivo-pro-barf-extrudovane-

neměli jste někdo?