Co to je za rasu, ten killer?
Ty jo, to bych svýho psa asi bránila dost nevybíravě.
Moc dobrá a praktická je dlouhá hůl, dřív to nosil každej pocestnej. Je to hodně účinná zbraň, když člověk není moc útlocitnej.
Co to je za rasu, ten killer?
Ty jo, to bych svýho psa asi bránila dost nevybíravě.
Moc dobrá a praktická je dlouhá hůl, dřív to nosil každej pocestnej. Je to hodně účinná zbraň, když člověk není moc útlocitnej.
Ani to nebylo štěstí, prostě jsem jsem hledala, co by mohlo pomoct. Dávala jsem mu to přímo při tý chemo, ne až potom.
Doktoři na to úplně kašlali, to mě překvapilo..
Vašeho chlapa je mi líto, jste si úplně jistá, že je to nevratný? Ona se těm doktorům taky nedá úplně věřit..
Jenže já už zapomněla, co to tenkrát bylo… Určitě noradrenalin plus a teď nevím jestli dopamin nebo serotonin. Já se tomu tenkrát strašně věnovala, pořád jsem něco četla a pak jsem to celý hnusný období nějak vytěsnila..
Prostě jsem někde načetla jakej poměr neurotransmiterů na neuropatii pomáhá a pak jsem poprosila kamaráda, ať najde antidepresiva, kde to takhle je. Pomohlo to zázračně.
Třeba by se dalo ještě něco zkusit..
Já myslím, že v začátku se to chytit dá. Přítel měl taky při chemoterapii neuropatický bolesti a takovou tu neobratnost ( třeba si nemohl zapnout knoflík, otevřít pětku, klasika).
Vymyslela jsem,že že by na to mohly fungovat jedny antidepresiva, kamarád je naspal, potíže úplně odezněly.
Tak to povídám primáři onko, no , vůbec ho to nezaujalo..
Počkejte, počkejte, jak darovat zadarmo ?!?!
Copak už dárci nedostávají tatranku? 🤣
Teda, to je naprostá a čirá hrůza a tím stafordem..😔
Megí, nedokázala byste ještě vyšpiónit, jak byl starej? Vy jste úplnej detektiv… Megí, nejste vlastně detektiv?!?!?😅
Strašně by mě zajímalo, co se stalo..
Moje fantazie je, že možná nějak blbě cvičili obrany..
On je to imunomodulátor, blokuje činnost některých enzymů zodpovědných za alergickou reakci.
Lék na alergickou dermatitidu , ne lék proti svědění. Když má svědění jinou příčinu, nezabere.
Gučák ho čas od času bere, zkušenost s ním mám výbornou. Užívání má určitá rizika, ale výhody za mě převažují. Když to Guču chytne, je to hrůza, paciny vykousaný do krve, začne hubnout, je mu blbě.
Jestli jste ho pejskovi nějakou dobu dávali a pomohlo to, je víc než pravděpodobný, že je alergickej.
Myšička roztomilá 🤣.
Podle růstové tabulky to vypadá, že bude mít tak pětapadesát kilíček ?
K neblinkání gratulace ! Z Frama je už vášnivý automobilista. Jezdila jsem ovšem zpočátku tak plynule, jako bych byla řidič anglické královny 😅.
Má to v krvi 👍.
Bože můj 😔.
Mám na lednici pár sklenic sušených hub z loňska a najednou se mi nechce je ani hodit do bramboračky…
Taky můžete mít chovnou stanici a nemít kocoury vůbec .
Kouři smrdí vždycky a taky dost řvou.
Nojo, může to být všelijak.
Ale znám i případ, že dědicové sdělili ne miliony, ale stamiliony, a o starýho ovčáka se nepostarali.
Chtěli ho dát utratit, pak se postaral soused. Zadarmo. No, a dědicové si pořídili štěně.
Tak to mi přišlo opravdu hnusný.
Přitom to byl moc fajn pes 😔.
A farmaceutické firmy, to tedy také nejsou žádní altruisti..
Hihi, tady někdo nechce mazlika 🤣.
Nikdy jsem morče neochutnala, představovala jsem si, že má podobné maso, jako králík..
Sarah01:To už se mně teda víc líbí staroanglický ovčák - bobtail.
Toho jsem poprvé viděla ve filmu Serpico s Al Pacinem 😊. Strašně se mi líbil a Al Pacino taky🤣 .
Moc moc gratuluju 🎉🌹💥!
To jsou nějaké zkoušky poslušnosti, už hodně pokročilé , koukám..👍
Víte, že jsem ho vůbec neznala ?
Hmn, nech si toho ! Framík je ještě úplný mimi náhodou 🤣.
Zaplať pánbůh 🙏😊 👍🥳🎉 !
Už jsem o Vás měla starost….
Cože ?!?! Snad to není moc vážné.
A já si říkala, že má asi paní Zrzavcová zaslouženou dovolenou 😔.
Zase krása nesmírná…