No toho se ti lidi evidentně báli, se jim nedivím..
Ale dalo by se využít toho, že je zaujatý jinde..
No toho se ti lidi evidentně báli, se jim nedivím..
Ale dalo by se využít toho, že je zaujatý jinde..
Anonymní:Vyškrtit by asi byla nejlepší možnost a možná i nejbezpečnější
ne, megi nema pravdu. pacidlo pouzivaji -znalci plemene. Na to jedine prisahaji…ale kdo ho nosi u sebe z beznych kolemjdoucich, ze?
No, ale já bych mu nechtěla vypáčit hubu, co pak s ním?
Chtěla bych ho zabít.., nebo alespoň dostat do bezvědomí.
Napsala jsem vyškrtit, myslela jsem uškrtit 😔.
Vyškrtit by asi byla nejlepší možnost a možná i nejbezpečnější, kdyby někdo sundal pásek nebo něco. Pes drží a pak odpadne…, nelepší kdyby to drželi dva, povdliknout , překřízit, zdvihnout do výšky a vší silou táhnout. Ale ti lidi byli opravdu už starší, neměli sílu a zkušenosti a určitě se báli a neuměli spolupracovat . A psi byli dva..
Ale máte Megí pravdu, taky se divím, že ta dívka natáčela a nic neudělala , mohla aspoň něco přinést, nějakej krumpáč, motyku, lanko, sekeru, nůž…nikdo ani nevolal o pomoc.., třeba by přiběhnul někdo schopnější..
Nojo, nebyli to holt žádní gladiátoři 😔.
Děkuju 🙂! Už je to lepčí…
Napadla mě nějaká hnusná viróza, zimnice, horečka a úplná slabost. V celým baráku úplně sama. Z posledních sil jsem nasypala psům granule ( ještě že je mám) a nechala i přes noc otevřený dveře ven. Spala jsem čtyřiadvacet hodin v kuse. Framík mezitím rozebral dva molitanový pelechy na prvočinitele 😬.
Tož jsem je dneska poslala na výlet s kamarády, kteří mají Doroušovu maminku a zdá se, že se mají hezky.
Ale je mu jich taky líto, musejí z toho být traumatizovaný.
Lidi okolo za to nemůžou, ale jsou úplně neschopný .
Orionka:Do Olomouce dorazil penicilin. Praha nemusí závidět, výstavka je putovní.
🤣🤣🤣
Klučík.
Jeden má v ruce docela slušnou hůl, proč jí nepoužil plnou silou, jde tím přerazit páteř.. Jsou tam dvě popelnice…, nikdo nemohl přinést nůž? Nebo použít tu železnou síť jiným způsobem, než k tý ubohý snaze je tím oddělit ?!?!
Bože můj…😔
Ty lidi jsou opravdu úplný dementi, strašný, kam ten svět spěje..
Nojo, podlahový topení není pro psa vůbec dobrý..
Ty lidi jsou úplně neschopný ! 😬
Ví se, jak ten člověk dopadl ?
Ještě než jsem chodila do školy, vlastnila jsem ochočenou slepici, to mi zakázat nemohli, prostě jsem si jednu vybrala jako kamarádku. Taky jezdila v kočárku, chuděra 😅. Ale jináč se mnou snad moc netrpěla, sama za mnou chodila, sedávala se mnou na stromě..
A kočky jsem toho moc nenaučila , uměly přivolání a sedni, lehni a nosit kuličku z novin. A uměla jsem dobře ochočovat divoký koťata.
Ony tehdy byly kočky věčně hladový, tak se za pamlsky učily rychle.
kometa:Jenže, upřímně, k čemu je zfetovaný pes? Tohle není problím psychický, ale organický - v mozku. Demence je neléčitelná i u lidí.
Jj, ale dá se alespoň mírnit úzkost, halucinace atd..
Jinak s Vámi souhlasím 😔.
Děkuju! Přizdobím se vašimi vědomostmi a budu frajeřit na vnoučka 🤣.
Děkuju moc ! Jdu se pokusit !
Na video určitě kouknu.
Megí, mě nemusíte přesvědčovat, že jsou to fajn psi , právě proto by mě tak zajímalo, co se stalo ..
To je ten starší, je mu 11. Ale je to děsný.
S tím psychomotorickým neklidem je to problém , v psí psychiatrii se nevyznám, asi bych dávala něco na uklidnění nebo na spaní.
Nevím co se dává, jestli hypnotika, barbituráty, anxiolytika, antipsychotika ( bych tipovala nejvíc). Radši bych měla pejska “ zfetovaného” , než v úzkosti. Taky musíte brát ohled na sebe, je to od Vás moc hezké , že se tak obětavě staráte, ale jestli nebudete spát, brzy se zhroutíte .
Je to hrozná situace, člověk se někdy nemůže psa vzdát i když tuší, že k dobrému to nepůjde 😔, sama to znám..
Tak snad ještě nějakého veta, který se specializuje na psychiatrii bych vyzkoušela..
Hmn, promiň, zprznila jsem jméno, typická dyslektická chyba 😔
Fikovnice:Tudíž jsi seděla napravo, na sedadle spolujezdce…😀😉
Hihi😂, to jsem seděla pouze poprvé, když jsme ho vezli domů.
Tak příšerně mě nikdy nepoblily ani děti 😅.