Rozhodně to tedy není metoda pro holky 😊!
Věřím, že nějakej trénovanej psychopatickej mladej chlap nadupanej adrenalinem a testosteronem by třeba i něco svedl , ale já teda určitě ne.😔
Jdou mezi lidma i gladiátoři..
Rozhodně to tedy není metoda pro holky 😊!
Věřím, že nějakej trénovanej psychopatickej mladej chlap nadupanej adrenalinem a testosteronem by třeba i něco svedl , ale já teda určitě ne.😔
Jdou mezi lidma i gladiátoři..
*tak
No, tek třeba v Chuchli tráví koně třiadvacet hodin v boxu. Chvíli pod sedlo, vykrokovat na kolotoč..
U Váni nebo třeba Holčáka to možná mají lepší..
Moje kamarádka bydlí kousek od Varů a prý mývalové a psíci mývalovití tam řádí jak černá ruka .
Hlavně tahle paní neměla být kandidátkou na změnu pohlaví. Měla zmatek v hlavě i bez toho. A podle mýho, ten testosteron udělal svoje.
Nojo, jenže je to tak baví..
Fikovnice:On R.H. je už starší pán, tak myslím, že prostě zůstane u toho staršího označení.
Jsou společensky méně škodlivé PO a vůči nim to je opravdu takové nekorektní. Vůči vraždícím monstrům je mi jedno, jak jsou označováni.
Porucha osobnosti je takový zastřešující výraz pro něco, co je horší než neuróza a lepčí než je psychóza, laicky řečeno😊. A tahle disociální porucha osobnosti je takovou podmnožinou, jednou z těch poruch.
Že je někdo psychopat, ještě neznamená, že bude násilník. Hodně psychopatů je na správné straně zákona, vojáci speciálních jednotek, piloti, astronauti, zubaři 😅, chirurgové .., tam je procento psychopatů vyšší . U politiků je to větší průšvih 😔.
Fikovnice:Jj, znám ten případ celkem dobře, teda jen z dostupných info. Nutno dodat, že ji formovala i neznámá genetika (byla adoptovaná) a neshody v adoptivní rodině.
Hrůza!!
Ti sexuologové to úplně posrali, tak jak je jim vlastní . Nemají o psychologií ponětí.
Orionka:Když si přečtete rozhovor s R. H. (viz odkaz výše), tak se shodneme. On tam termín psychopat používal celkem přesně.
Psychopatie se teď v diagnostickém manuálu skrývá pod termínem disociální nebo antisociální porucha osobnosti. Je to takové korektnější…
Fikovnice:Ještě mě napadá, že řada vrahů odchází s nálepkou PO. Není brána jako nemoc, naštěstí! Třeba to individuum Michelle Sudků nebo jak si nechá říkat…ta namátkou podřízla tu paní v obchodě v Praze.
A jak byl teď jakýsi dokument o doživoťácích, tak na ni by asi sedělo i to bez nervů a bez emocí. Její klid těsně před vraždou, ale i po spáchání té vraždy podle dokumentu překvapil i kriminalisty. Prostě tam seděla a tvářila se, jako by nic nespáchala, jako že se jí ta hrůzná věc vůbec netýká.👎
Tak ta Sudků byla zrovna v procesu “ přeměny” pohlaví. Ženská s poruchou osobnosti, blbou osobní anamnézou a narvaná testosteronem, se kterým ženský organismus nemá žádný zkušenosti. Před tou vraždou napadla docela vážně ženu v takový kavárničce kam často chodívám, škrtila ji na záchodě. Z Bohnic ji druhý den propustili.
Další pomníček našich skvělých sexuologů..
Šikulínek 🥰. A jak vychází s Ginuškou ?
Orionka:Ale dámy, to byste musely mít patřičné známosti, znalosti nestačí. Případně patričně vybroušený slovník.
Takový Ondřej Šimíček-treba na Parlamentních listech.
Tak to je blbý. Nemám ani známosti, ani znalosti a jsem dost pomalá 😔. A nejsem v tom syndikátu 😔.
Ale jako myslím si, že kvůli tomu by mě neměli diskriminovat …
Phíkovnice pravděpodobně prorazí příručkou Péčkování pro palicolámání ! 🤣
Tak bůhví, jaký psy stěník potkává, jak se k němu chovají. Ani nevíme, jak se ten chová ten pejsek, jestli je to submisivní chování nebo strach.
Zadavatel se už neozval…
Taky bych štěně je kontaktu nenutila, to ovšem nedělá ani správně socializovaný psí kámoš . Psi, kteří to mají v hlavě srovnané, přeci řeší mnoho situací tak, že druhého psa ingnorují . Ale za mě je škoda, když nemají v repertoáru nic jiného .
Podle mýho teď málo lidí umí “psí řeč” a pak ani nevědí, za co mají psa odměnit a k čemu ho vést..
Řešila jsem zrovna včera dilema, jestli učit Frama si psa nevšímat, nebo mu umožnit se s ním domluvit.
Socializovali jsme v hospodě 🤣 a sotva jsme vešli, jezevčík mým kamarádů dostal úplnej amok, štěkal na něj jak šílenej, prostě se lekl pětatřicetikový obludky. Framule stál, mírně vrtěl ohůnkem, hlavičku nastranu, na jezevce nekoukal , takže na to šel dobře.
Vzali jsme je ven, Framík byl na volno, jezovec na flexině. Fram udělal takovou tu “ poklonu” , asi tři metry od běsnícího Borečka a setrval v ní, dokud ho neutišil. Pak ho obešel takovým tím obloučkem a vzájemně si očichali zadek . Úplně v klidu. A pak už si jeden druhýho vlastně nevšímali, mohli být vevnitř bez vodítka, Fram teda hned tvrdě usnul😅. Boreček obcházel hosty a loudil, jeho strach byl úplně pryč.
Tak jsem byla docela hrdá, jak mám dobře vychovanýho psa, i když ne ode mě, ale hlavně od našich psů a psů kamarádů, oni ho to všechno naučili.
Myslím, že už teď ( v půl roce) pozná kdy “ smí přistoupit”. Ještě s tím zamíchá puberta, ale půjde do ní s dobrým sebevědomím, protože ví, že se umí domluvit.
A když potkáme nějakýho magůrka, kterej by po něm šel , rychle se za mě schová 🤣, nebo za Dorouše, když jdeme společně. To jsem ho taky neučila, lidi se mu kvůli tomu dost smějou, ale mě to vyhovuje 😅.
Já zas četla " cizinci s bernardýni " 😊.
Ale celkově mi to přijde takový nadějný, kdyby na sůl nebylo, může člověk dělat nějakýho toho redachtora, nejni to tak složitý 😅 .
Vladik:Takhle se mají těšit rvačky 👍
Hele, já už jsem na vážkách.
Košíkem takovej pes může malý dítě zabít.
Mně se za posledních dvacet let nestalo, že by se mi pes porval, resp.někoho napadnul.
Ať už si lidi, dávají na svoje psy bacha!
Ten pes jim pravidelně dělal z bytu kůlničku na dříví, dávali to na fb. Něco tam bylo špatně. Možná ho taková škoda nebude..
V tytulku 😅!
To víte, nafoukanej Frantík .
V Chuchli se tomu říkalo “ordre”, pokynům od trenéra před dostihem…
Jste v těch šatech překrásná !
Jj, přesně takhle 🙂!
U štěněte