Aktuálně: 3 501 inzerátů217 006 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 27.10.2023, 23:00:36 xxx.xxx.25.46

Ta záplava anonymů mě fakt dostala 🤣🤣🤣!

Bylo to úplný zmatení jazyků.

Anonymové všech zemí, spojte se 😂😂😂!

Doron
Doron 27.10.2023, 22:44:35 xxx.xxx.25.46

Jezofčík zdarma 😅? Dobrý jezofčík zdarma ? Jezofčík, co je dobrej a má blbej život zdarma?

Hele, už asi trochu psy znáte, nebudu Vám do toho mluvit.., navíc lovecký psy vůbec neznám a ani s nima neumím.

Ale pes v zásadě nepotřebuje kámoše, potřebuje psa, kterej ho něco naučí…, potáhne ho nahoru.

Ale vidím, že rozhodnutí už je jasný, a tak přeju hodně štěstí ! 

Někdy se člověk rozhodně intuitivně dobře, tak dejte na svojí intuici, a kdyby se Vám něco nezdálo, neberte ho.

Já takhle odmítla bráchu svýho nejstaršího psa, umřel mu páník a chtěla jsem pomoct, ale viděla jsem, že by to neklapalo 😔.

Držím palce🥰 !

Doron
Doron 27.10.2023, 22:15:19 xxx.xxx.25.46
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 27.10.2023, 22:05:39

Anonymní smích je bzučením mouchy v mých uších. 🤣🤣🤣

Vinnetou.

Doron
Doron 27.10.2023, 21:46:16 xxx.xxx.25.46
SeRoztrhPytel:

Anonymové spojme se!

Prosííím nechte toho !!!!

Málem jsem se smíchy utopila ve vaně!

To už je fakt bizarní 🤣🤣🤣🤣 

Doron
Doron 27.10.2023, 21:43:23 xxx.xxx.25.46
ANONIE:

Jaké je Vaše jméno?

Myslíte jméno antonyma nebo antonyma 😂😂😂?

Doron
Doron 27.10.2023, 21:42:32 xxx.xxx.25.46
neverend:

Doron  ale já v tomhle prsty nemám,přísahám.😂

To doufám, nebo Vás přijedu navštívit 🤣🤣🤣!

Doron
Doron 27.10.2023, 21:39:20 xxx.xxx.25.46

Krásná holka! !

A jsou i střední vícebarevné?

Doron
Doron 27.10.2023, 21:36:52 xxx.xxx.25.46
Anonymní:

Když cituji, uvádím zdroj😉

Vy neuvádíte ani svoje jméno 🤣.

Anonym vychovává anonyma 😂.

Je to tady, jak u blbejch na dvorku 😅.

Nebo anonym píše sám sobě ?

Nějak se v tom ztrácím 😅.

Zdraví Doronymus !

Doron
Doron 27.10.2023, 21:12:28 xxx.xxx.25.46
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 27.10.2023, 21:01:42

Děkuju! Já právě přemýšlela o hnědém pudlovi😅, než jsem četla Vaše přízpěvky..

Pak jsem koukala, že jsou takový černobílí ? a bílí jsou na tom zdravotně snad taky dobře.. 

Říkala jsem si ale, že ten černý střeďák by měl být jistota.. V nějakém sportovním střihu by mohl vypadat krásně..

Vrhnu se ještě na internet, mám čas do jara..

Děkuju mockrát 🥰 !

Doron
Doron 27.10.2023, 20:54:54 xxx.xxx.25.46

Motýl 🥰, to vůbec není špatný nápad ! Děkuju !

Doron
Doron 27.10.2023, 20:45:55 xxx.xxx.25.46

Tak se na něj nejdřív koukněte, můžete s ním strávit nějaký čas a budete moudřejší…, uvidíte, jak si psi rozumí..

Třeba se ještě ozve nějaký jezofčíkář.., já se v tom houby vyznám, jestli na lovecký výcvik potřebujete dva, aby nějak spolupracovali, či co..

Jinak bych se na to asi spíš vyprdla.

Doron
Doron 27.10.2023, 20:31:00 xxx.xxx.25.46

Moji milí, poprosím vás o radu. Chtěla bych své nejlepší kamarádce pořídit k narozeninám štěně středního  pudla, dlouho si ho přeje. Chtěla by psa, který nelíná, měla velškorgiho, který se vycvičil sám😊 a dožil požehnaného věku sedmnácti let. Není žádná velká kynoložka, ale je aktivní, milující a zodpovědná panička.

Moje otázky zní : je střední pudl vhodný pro středního začátečníka?

Jaká vyšetření by rodiče měli mít ? Něco jsem nastudovala, ale stejně bych ráda slyšela váš názor..

Je nějak určující barva?  Pojí se některé dědičné vady s určitou barvou? Ať už zdravotní nebo povahové?

Napadá vás nějaká seriózní chovatelská stanice?

Kamarádka chce snadno cvičitelného psa, jako společníka na vycházky, na gauč i výlety šumavskou přírodou, ale nic extrémního. 

Napadá vás ještě jiné plemeno, které by bylo vhodné?

Já jsem v tom marná, jsem na ty větší..😅

Pes by byl rozhodně stoprocentní člen rodiny.

Děkuju předem za všechny rady a postřehy 😊!

Doron
Doron 27.10.2023, 19:45:02 xxx.xxx.25.46

No, právě dva “vyrovnaní” pejsci to mohou mít složitější.

Mám teď ve svém okolí několik vrstevnických dvojic, retrívři, kokři , staffíci, všechno jsou to ale holčičí dvojice, majitelé mají problémy, nejsou to ale moc zkušení pejskaři.

Navíc jozefčíky moc neznám ..😊

Vždycky jsem nechávala mezi psy tak čtyři, pět let odstup, teď jsem to porušila.  Mám tři psy a mezi dvěma mladšími mám odstup necelé dva roky a vidím rozdíl. Nejstarší má u štěněte respekt “za nic”, na mladšího občas něco zkusí .

Někdy si lidi tím, že chtějí pořídit psovi kamaráda, zadělají na zbytečný průšvih.

Doron
Doron 27.10.2023, 19:11:36 xxx.xxx.25.46

Nemyslím, že teď by hrozily nějaké zvláštní problémy,( jsou to ještě odrostlá štěňata), ty by mohly přijít později, v plné dospělosti . 

Soužití dvou  vrstevníků bývá takové složitější z hlediska vyjasňování hierarchie , moc to nikomu nedoporučuju, i když dva psi se obvykle porovnají lépe než dvě feny.

Ale kostky už jsou vrženy, tak držím palce ať to klukům spolu klape a doufám, že nám dáte vědět, jak se to vyvíjí 😊.

Plenu bych taky vůbec nedávala, nebo , jestli se vůbec neumí venčit venku, dala bych mu ji ven.

Doron
Doron 26.10.2023, 09:25:40 xxx.xxx.25.46
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 26.10.2023, 06:51:33

Bončo, taky jsem nečetla průběžně, ale máte úplnou pravdu, o zneužívání je potřeba mluvit a taky tím, že se o něm mluví, zneužití reálně ubývá, zatímco nahlášených případů přibývá.

Největší škodu, kterou takovej zážitek vyvolá, je ztráta sebeúcty, takže potom lidi ( bývají to i kluci), vůbec nenapadne o tom mluvit, protože si myslej, že by to ( je) stejně nikdo nebral vážně. A když se někdo odváží, ostatní získají naději, že to možný je , tak se přidaj . To se asi stalo i v případě Cimického.

Tomu se myslím stalo osudným, že byl navrženej na to státní vyznamenání, což byl už úplnej vrchol a výsměch těm ženám.

Doron
Doron 26.10.2023, 00:46:56 xxx.xxx.25.46

Neuvěřitelný. Příšerný. To musí být ryzí píp 🙄 .

Doron
Doron 26.10.2023, 00:42:50 xxx.xxx.25.46

Jj, je obrovský rozdíl mezi plemeny i jednotlivými psy .

Já třeba Guču “ upoveluju”, ale je to prostě otrava. Obrovské, rozlehlé louky, ty jsou v pohodě, ale les může být problém. Pořád hajzlík kouká, jestli koukám 😬. Ale zase má jiný přednosti, je empatickej a nesmírně inteligentní a dominantní a laskavý vůdce smečky. No, ale když už jsem si myslela, že s ním mám všechno vychytaný, zase mě překvapil,  a tůhle skočil do řeky a jal se pronásledovat bobra 😅. 

Pro mě jsou ovčáci takový balzám na duši, je to s nima strašně lehký a snadný.

Doron
Doron 25.10.2023, 19:45:30 xxx.xxx.5.78
Zrzavci:

Já jsem tudlenc chtěla udělat takovou jako uměleckou fotku,s náladou. Bylo takový pěkný  podzimní světlo.No. posu´dte sami 😀

Obrázek

Nádherná atmosféra, psi v  sošných pozicích.., pomalu ale jistě se dotahujete na pana Xerxe !