Ta záplava anonymů mě fakt dostala 🤣🤣🤣!
Bylo to úplný zmatení jazyků.
Anonymové všech zemí, spojte se 😂😂😂!
Ta záplava anonymů mě fakt dostala 🤣🤣🤣!
Bylo to úplný zmatení jazyků.
Anonymové všech zemí, spojte se 😂😂😂!
Jezofčík zdarma 😅? Dobrý jezofčík zdarma ? Jezofčík, co je dobrej a má blbej život zdarma?
Hele, už asi trochu psy znáte, nebudu Vám do toho mluvit.., navíc lovecký psy vůbec neznám a ani s nima neumím.
Ale pes v zásadě nepotřebuje kámoše, potřebuje psa, kterej ho něco naučí…, potáhne ho nahoru.
Ale vidím, že rozhodnutí už je jasný, a tak přeju hodně štěstí !
Někdy se člověk rozhodně intuitivně dobře, tak dejte na svojí intuici, a kdyby se Vám něco nezdálo, neberte ho.
Já takhle odmítla bráchu svýho nejstaršího psa, umřel mu páník a chtěla jsem pomoct, ale viděla jsem, že by to neklapalo 😔.
Držím palce🥰 !
Anonymní smích je bzučením mouchy v mých uších. 🤣🤣🤣
Vinnetou.
SeRoztrhPytel:Anonymové spojme se!
Prosííím nechte toho !!!!
Málem jsem se smíchy utopila ve vaně!
To už je fakt bizarní 🤣🤣🤣🤣
ANONIE:Jaké je Vaše jméno?
Myslíte jméno antonyma nebo antonyma 😂😂😂?
neverend:Doron ale já v tomhle prsty nemám,přísahám.😂
To doufám, nebo Vás přijedu navštívit 🤣🤣🤣!
Krásná holka! !
A jsou i střední vícebarevné?
Anonymní:Když cituji, uvádím zdroj😉
Vy neuvádíte ani svoje jméno 🤣.
Anonym vychovává anonyma 😂.
Je to tady, jak u blbejch na dvorku 😅.
Nebo anonym píše sám sobě ?
Nějak se v tom ztrácím 😅.
Zdraví Doronymus !
Děkuju! Já právě přemýšlela o hnědém pudlovi😅, než jsem četla Vaše přízpěvky..
Pak jsem koukala, že jsou takový černobílí ? a bílí jsou na tom zdravotně snad taky dobře..
Říkala jsem si ale, že ten černý střeďák by měl být jistota.. V nějakém sportovním střihu by mohl vypadat krásně..
Vrhnu se ještě na internet, mám čas do jara..
Děkuju mockrát 🥰 !
On by se k ní hodil..
Motýl 🥰, to vůbec není špatný nápad ! Děkuju !
Tak se na něj nejdřív koukněte, můžete s ním strávit nějaký čas a budete moudřejší…, uvidíte, jak si psi rozumí..
Třeba se ještě ozve nějaký jezofčíkář.., já se v tom houby vyznám, jestli na lovecký výcvik potřebujete dva, aby nějak spolupracovali, či co..
Jinak bych se na to asi spíš vyprdla.
A co si od toho druhého pejska se slibujete 😊?
Moji milí, poprosím vás o radu. Chtěla bych své nejlepší kamarádce pořídit k narozeninám štěně středního pudla, dlouho si ho přeje. Chtěla by psa, který nelíná, měla velškorgiho, který se vycvičil sám😊 a dožil požehnaného věku sedmnácti let. Není žádná velká kynoložka, ale je aktivní, milující a zodpovědná panička.
Moje otázky zní : je střední pudl vhodný pro středního začátečníka?
Jaká vyšetření by rodiče měli mít ? Něco jsem nastudovala, ale stejně bych ráda slyšela váš názor..
Je nějak určující barva? Pojí se některé dědičné vady s určitou barvou? Ať už zdravotní nebo povahové?
Napadá vás nějaká seriózní chovatelská stanice?
Kamarádka chce snadno cvičitelného psa, jako společníka na vycházky, na gauč i výlety šumavskou přírodou, ale nic extrémního.
Napadá vás ještě jiné plemeno, které by bylo vhodné?
Já jsem v tom marná, jsem na ty větší..😅
Pes by byl rozhodně stoprocentní člen rodiny.
Děkuju předem za všechny rady a postřehy 😊!
No, právě dva “vyrovnaní” pejsci to mohou mít složitější.
Mám teď ve svém okolí několik vrstevnických dvojic, retrívři, kokři , staffíci, všechno jsou to ale holčičí dvojice, majitelé mají problémy, nejsou to ale moc zkušení pejskaři.
Navíc jozefčíky moc neznám ..😊
Vždycky jsem nechávala mezi psy tak čtyři, pět let odstup, teď jsem to porušila. Mám tři psy a mezi dvěma mladšími mám odstup necelé dva roky a vidím rozdíl. Nejstarší má u štěněte respekt “za nic”, na mladšího občas něco zkusí .
Někdy si lidi tím, že chtějí pořídit psovi kamaráda, zadělají na zbytečný průšvih.
Nemyslím, že teď by hrozily nějaké zvláštní problémy,( jsou to ještě odrostlá štěňata), ty by mohly přijít později, v plné dospělosti .
Soužití dvou vrstevníků bývá takové složitější z hlediska vyjasňování hierarchie , moc to nikomu nedoporučuju, i když dva psi se obvykle porovnají lépe než dvě feny.
Ale kostky už jsou vrženy, tak držím palce ať to klukům spolu klape a doufám, že nám dáte vědět, jak se to vyvíjí 😊.
Plenu bych taky vůbec nedávala, nebo , jestli se vůbec neumí venčit venku, dala bych mu ji ven.
Bončo, taky jsem nečetla průběžně, ale máte úplnou pravdu, o zneužívání je potřeba mluvit a taky tím, že se o něm mluví, zneužití reálně ubývá, zatímco nahlášených případů přibývá.
Největší škodu, kterou takovej zážitek vyvolá, je ztráta sebeúcty, takže potom lidi ( bývají to i kluci), vůbec nenapadne o tom mluvit, protože si myslej, že by to ( je) stejně nikdo nebral vážně. A když se někdo odváží, ostatní získají naději, že to možný je , tak se přidaj . To se asi stalo i v případě Cimického.
Tomu se myslím stalo osudným, že byl navrženej na to státní vyznamenání, což byl už úplnej vrchol a výsměch těm ženám.
Neuvěřitelný. Příšerný. To musí být ryzí píp 🙄 .
Jj, je obrovský rozdíl mezi plemeny i jednotlivými psy .
Já třeba Guču “ upoveluju”, ale je to prostě otrava. Obrovské, rozlehlé louky, ty jsou v pohodě, ale les může být problém. Pořád hajzlík kouká, jestli koukám 😬. Ale zase má jiný přednosti, je empatickej a nesmírně inteligentní a dominantní a laskavý vůdce smečky. No, ale když už jsem si myslela, že s ním mám všechno vychytaný, zase mě překvapil, a tůhle skočil do řeky a jal se pronásledovat bobra 😅.
Pro mě jsou ovčáci takový balzám na duši, je to s nima strašně lehký a snadný.
Zrzavci:Já jsem tudlenc chtěla udělat takovou jako uměleckou fotku,s náladou. Bylo takový pěkný podzimní světlo.No. posu´dte sami 😀
Nádherná atmosféra, psi v sošných pozicích.., pomalu ale jistě se dotahujete na pana Xerxe !