Překrásné pudlice ! 🥰
Příspěvky uživatele
Doron
Pouklízeno, prostory pročištěny !
Padla.
Popíjí pivo po práci.😅
Doufám 😊. Ale je to zodpovědnost 😔.
Tak moc děkuju, že jsem to s vámi všemi mohla probrat ♥️.
Člověk leccos může nastudovat, ale pro mě jsou osobní zkušenosti a rady strašně důležitý ..
Tak přesně tohle by udělala naše Lilinka 🤣.
Teda, už to udělala 😂😂😂.
Podle mě jsou přivolání a ignorování zvěře dvě různý disciplíny .
Když chci, aby mi psi nehonili slepice, přivolání mi úplně nepomůže. Musí vědět, že to nesmí dělat ani když u toho nejsem. To každýho psa nenaučíte.
Gučák má přivolání i od zvěře dobrý, ale musím dávat pozor a to mě nebaví.
Kdybych ho naučila, že si zvěře nesmí všímat, měla bych lehčí život. Dokázala bych to udělat , ale se mi nechce. Loveckej pud má silnej, musela bych použít silnej trest a Guča má jemnou duši . Tak radši dávám bacha .
Provedu pouze předvýběr a psíka zaplatím 😊.
Kamarádka je s tím srozuměna, požádala mě o součinnost 😊.
Většinou si k narozeninám dáváme pouze symbolické dárky, ale tohle je zvláštní příležitost.
Kulatiny nejkulatější a kamarádka nejlepší , taková ta, co jí můžete zavolat ve dvě v noci. Ještě jsem to sice za pětatřicet let neudělala, ale mohla bych. 😅
Poron pracuje!
Pes posečká, pití podám později!
Po práci.🤣🤣🤣
Tak ten povel přebije každý jiný podnět.
Jináč holt přivolání nemá a nemůžeme ho pustit všude.
A ten pes zadavatelky utíká za zvěří? Já to nějak přehlídla..
Já a přetrhdílo ?!?!
Zrovna já, která jsem sháněla šeltinku a pak netrvalo ani měsíc a měla jsem doma briarda? 🤣🤣🤣
S tou barvou jsem to myslela tak, že se nedám zlákat moderní barvou.
Bude černej !
Vlastně všichni černý střeďáci, co jsem znala, byli fajn, ostatní bývali často nevyrovnaní, zvlášť trpaslíci.
Ta čubička Vaší tchýně z mýho pohledu taky nemá dobrou povahu, jen výchovou to nebude.
Ještě se teď ponořím do studia, abych se utvrdila v tom, že bude černej 😂 !
No, jak to říct.. Poznala jsem to prostě tak že poslouchali. Přišli spolehlivě jednou, dvakrát, desetkrát, stokrát..
Vidíte, jak pes reaguje, jestli je na Vás napojený nebo ho víc zajímá, kde co lítá.
Pes může chodit na volno, když je po něj páník nejvíc nejdůležitější podnět 😊. Takový žolík, který přebije každou kartu.
Phramík právě pomáhá 🙂! Poutíral podlahu poctivě ! Při pohrůžce pohlavkem poodešel, pak pouze přihlížel, přípravek popil, přitom přibarvil podbradek, pokapal polstrovaný pelech..
Parádní pomocník !
Jj, to vím, kvasinky. Srst je pak načervenalá.
Kámoška by určitě vystavovat nechtěla.
Tak to mě taky nenapadlo, že by to mohl být problém..😔
Poron potřebuje pomoc!
Po prosvětlení příbytku pomocí povrchového pomalování, pokouší pouklízet pozůstatky prosvětlovacího prostředku. Podcenila přípravu..😔.
Podlahy pocákané, prosklené průzory pocintané, povrchy přizdobené potiskem psích pacek, psi počmáraní..
Prostě průser.
Příště povolám profesionála!
Dobře, ještě se poptám pochopitelně, ale v zásadě už mám vybráno, jestli to bude pudl, bude to černý střeďák !
hmn:“Není výjimkou, že barva bledne”
tak jsou ještě bílí, ti asi nevyblednou ani nezešediví 😉
Nebo ti stříbrní ?
Thielli:Stříhám po 6 týdnech. 🙂
A sakra 😅!
Dobře, určitě nedám na barvu !
Nejdůležitější je povaha a zdraví.
Z Vaší malé statistiky nejlíp vychází ti černí.
Vůbec mě nenapadlo, že se dá stříhat i doma, to je super zpráva !
A ten znecitlivující pudr, to je taky úžasný tip !
Ten použiju na briardě!
Děkuju mockrát 😊 !
Ta úprava srsti by snad problém být neměla, předpokládám, že si pes zvykne, zvlášť když je střihač zkušený a šetrný ? A nedělá se to snad tak často ? Jak často se vlastně srst upravuje? Myslela jsem max jednou za čtvrt roku.., spíš za půl..
Peníze u kamarádky moc roli nehrajou, má jich dost.
Ale najít dobrou chovu, to bude těžší, proto hledám v předstihu..
A doporučila byste je?
Moc děkuju, že to se mnou takhle konzultujete,,