Protože potom přiberou 😊
Příspěvky uživatele
Doron
Máte pravdu, islám se mi nelíbí , prostě mi není kulturě blízký, ale bojím se hlavně té obrovské radikalizace, volání po velkém chalífátu, těch statisíců lidí , kteří pochodují evropskými městy s vlajkami Hamásu a Islámského státu a dalších teroristických organizací a volají po genocidě Židů .
Ještě chvilku 😊. Je mu teprve necelých sedm měsíců, nemusel by tak spěchat…
.
Myslím Jano, že vůbec netušíte, jaké nebezpečí v sobě skrývá islám . Ta Vendula, co napsala tu bakalářku, stoprocentně Korán nepřečetla ani v češtině , tak vůbec nechápu, proč se do tohohle tématu pouští . Výzkum tam nemá žádný, já bych jí s tím od státnic vyhodila. Rozhovory s dvěma muslimy jsem ocenila, jsou velmi vypovídající, obzvlášť pak otázka, co očekáváte od ženy 😅. Za mě je to levičácká slátanina .
Orionko, pro mě je základní hodnotou svoboda projevu, kvůli rozdílným názorům se nezabíjíme, další důležitá věc je pro mě rovnoprávnost žen kupříkladu, tu nějak v islámu postrádám , důraz na vzdělání, pracovitost, cílevědomost, kultivovanost, nenásilí, demokracie.., to jsou pro mne ty hodnoty, které jsou důležité. Určitě jsem na něco zapomněla.
No, tak já jiným pohledem, než pohledem svojí kultury, soudit neumím. Neuměla bych s dobrým pocitem vraždit děti a ženy , mučit děti před zraky jejich rodičů , znásilňovat a unášet . Neslavila bych masakr civilistů křepčením v evropských městech a rozdáváním sladkostí.
To Izraelci nedělají.
Islám není mírumilovné náboženství. Myslím, že ho dobře neznáte, málokdo přečetl korán, je velmi nečtivé.., takové až psychotické.., roztříštěné..
Tak dva státy tam právě od počátku nebyly, mělo se to rozdělit, ale Arabové byli proti..
Promiňte Jano, Jano.., já mám Vaše příspěvky opravdu ráda a přijdete mi jako opravdu chytrá ženská. Ale tahle bakalářka přijde plytká zase mně, dočetla jsem jen do strany 16 ☹️.
Můžu se zeptat, na jaké straně jste? Tuším, že řekněte, že na žádné..
Ale když byste se rozhodovala srdcem a intuicí, kdo je Vám bližší ? “Palestina” nebo Izrael ?
Mně jednoznačně Izrael . To, co předvedli Palestinci, je jedním slovem zrůdné.
Framík asi zažívá první pubertu 😅 a pomalu dospívá, začalo to asi týden před tím , než začal zdvihat nožku..
Je teď takový ostražitý a hlídá, přiléhává k vnoučatům, nedovolí havranům usednout na zahradu, přestěhoval se z obýváku ke vchodovým dveřím, neposlechne vůbec nikoho kromě mě, ani neotočí hlavu, když jsem ho na minutku uvázala v lese, drze překousl vodítko, to bylo vždycky tabu.. Ach jo, kde je moje mimi, teď je z něj takový namistrovaný mládeneček 😢.
V neděli jdeme poprvé na cvičák a v úterý s paničkou jeho táty vyzkoušet pasení 😊.
Tak čtení na čtyři minuty mi nepřijde dlouhý..S čím konkrétně nesouhlasíte ? Resp., co Vám přijde plytké ?
Ve válce umírají i psí vojáci 😔.
acher:Děkuji,považuji to za životní úspěch.🙂
Tak to je úžasný 👍👏👏👏 !
Přitom už chováte dlouho, že ?
acher:Tento víkend je pes trošku šizený,jelikož jsme ho trávili na celostátní výstavě zvířat,kde jsme vystavovali.A výstava vyšla na jedničku.
Já taky nejdřív myslela, že vyhrál Alánek 🤣.
Gratulace veliká, ale kde jsou jako fotky vítězů ?!?! 😊
Psy se mi včera vyfotit nepodařilo , s fenkou kamarádů řádili tak, že na fotkách jen rozmazané čáry.., tohle počasí jim vyloženě svědčí .
Tak alespoň obrázek brány třebotovského židovského hřbitova a už trochu předvánoční atmosféry dole v Radotíně .
Frama jsem před hřbitovem na chvíli uvázala a během necelé minuty ( jen než jsem došla k té bráně) překousal vodítko , moje nejoblíbenější 😔 😬. Přitom vodítko nikdy do tlamy nevzal, před obchodem čeká pěkně ..
Neznám bígla, který by neutíkal za zvěří .
👏👏👏👏🥂🍾
Máte pravdu, sehnat psa v útulku je teď opravdu těžké . Mám pocit, že i trojský útulek se hodně vyprázdnil .
A už se u Vás schyluje k pořízení psího parťáka?
Když tak bych Vám pomohla hledat, mě to strašně baví 😊.
Fikovnice:Doron, já dávala odkaz na to stejné před Tebou… 😉
Omlouvám se, jsem tím pádem blboun dvojitý 😅
FMT se dělá i u psů, teď jsem to četla, ale neumím vložit, blbec 😔.
Je na : veterinární - lékaři.cz. Střevní dysbióza ( nejen) u psů…
Kdyste chtěla hodit do googlu.
Píšou, že při chronických potížích se dělá opakovaně .
Já jen vím, že u lidí se používá fekální mikrobiologická transplantace, nevím , jak je to ve veterinarní medicíně. ..
Co najít lepšího, vzdělanějšího , veta ?
Také volba antibiotik je dost důležitá..
Co je to za psíka, který tím trpí ?
Objevilo se to po užití antibiotik?
Moc ráda Vás zase vidím, resp. čtu 😊 !
Dneska jsme na procházce potkali mladou fenku ČV. Fenečka se hodně bála, páníci říkali, že nemá dobré zkušenosti .
Přemluvila jsem je ke společné procházce, kluci se chovali jako pravý gentlemani , ona krásně komunikovala a když viděla, že jí rozumí, úplně se osmělila. Na konci už si krásně hráli, to jsem bohužel nestihla vyfotit, byla to hooodně rychlá hra na honěnou 🤣.
Páníci byli dojatí a psi šťastní .