Děkuju za rady, ponožky vyzkouším , musela jsem dnes tlapy rozmrazování v kyblíku s teplou vodou…
Příspěvky uživatele
Doron
U nás v Praze pod mrakem a padá mokrý sníh .
Framíkovi se dělají na tlapkách sněhové bambule, moc nevím, co s tím 😔
Musím se vám kočičářům svěřit !
Představte si , že naše Lilinka začala chodit na lidský záchod 🙄 Teď, ve svých devíti letech ..
Nejdřív koukám, že prkénko počůrané a dneska jsem ji přistihla 😅
🤣🤣🤣
Vlk teď sedí vedle mě na gauči a má tak patnáct kilo.😅
Já kočkám nedovoluju skákat na linku a na stůl a ony to kupodivu respektují i když jsou doma samy .
A jináč bych kočičce ty houbičky nechala, alespoň nedělá větší škody.😊
Tak to jsem vůbec netušila, měla jsem pocit, že moji psi uměli chytat odjakživa, to je zvláštní, jak je člověk nepozorný . 🙄
Taky jsem svůj postoj k soutěžní chůzi u nohy přehodnotila když jsem pochopila princip, navíc se už zase používá chůze mnohem přirozenější .
A stopy necvičíme na ty čtverce, jak jsem se bála , ale rovnou padesátimetrová stopička i s jedním lomem a předmětem a jde to docela pěkně.😊
Vy jste dobré !👍
Ta vpravo je kamarádova Škumpa, co šla s námi .
Ona je taková hodná holka, že jsem na ni úplně zapomněla! 🤣😅
U nás počasí takové pochmurné..
Jestlipak najdete na obrázku tři psy ?😊
To jsou úžasné zprávy ! Moc vám to oběma přeju 😻 !
Tak jsme dneska byli zase na cvičáku, dělali stopu a základy té “ opravdové” chůze u nohy .
Oba nás to bavilo moc ! 😊
Ph, děkuju za rady !
Dneska teda vyrážíme s pěkně šťavnatými kousky vařeného srdce a s tou hračkou.., to se ještě musím naučit..
Jsem ostuda, že jsem se o to zatím moc nezajímala, ale mám pocit, že teď je tam max zkouška vloh k pasení, jestli vůbec něco .
Framík je po tátovi z takové pracovní linie, psi tam pasou a dělají sportovku, tak doufám, že to s ním půjde .
Je zatím opravdu neobratný, asi jak rychle roste . Chovatelka říkala, že je tlustý, to určitě není, ale je mnohem mohutnější, než jeho sourozenci, trochu se bojím , že je moc těžký, moc nasvalený. Pořád si s Doroušem hrajou, dělají ale hlavě takové silové věci jako řeckořímský zápas nebo přetahování o lano.. No , doufám, že jsem tím něco nepo..😔
Jo, a třeba ani neumí chytit pamsek ve vzduchu ( vidí dobře), to mi taky přijde zvláštní .
Tedy pardon, jak píše Kilian 😊
balu:Briard není exot!
No, asi ve sportovce nemůžou briardi konkurovat malinám a NO . A opravdu, už se už s nimi moc necvičí..
Ale Ph na to kápla, můžu s ním cvičit a nemusím, když to půjde, bude to příjemný bonus, když ne, nic se neděje.., já zato nemůžu. 🤣 Takový alibismus 😅.
Ale zatím se mi zdá, že to kluka začíná bavit, docela mě překvapil, jak byl na cvičáku zaujatý .
Poslušnost bude taková trochu pomalejší , je to prostě něco mezi sangvinikem a flegmatikem, ale třeba bysme se vešli .
Přesně tak !
To je ten nejstarší .
Teda neeee ! Jsem četla nepozorně .
Gučák přece !
Ano 🙂!
🤣🤣🤣🤣
Je úžasná ! Ta fotka nemá chybu !
Já miluji ty “ žluté plážové psy”, jednoho taky vlastním, je opravdu velmi inteligentní, přizpůsobivý, velmi sociálně zdatný a řekla bych i hezký 😊. Když se mě lidé ptají na plemeno, odpovídám Marocký datlový pes 😊, oni tam ti polotoulaví psi opravdu vypadají všichni podobně .
Můj druhý pes je mix několika plemen ( švýcarský, maliňák, borderka a labrador). Je taky moc povedený ( opravdu fyzicky zdatný, skvělý plavec,ochotný, láskyplný, zdravý, přátelský), ale někteří jeho sourozenci jsou trochu bázliví..
A můj třetí pes je s PP a opravdu vykazuje typické znaky plemene ( myslím i co se povahy a vloh týče).
Všichni tři jsou skvělí a všechny tři mám ráda .