Nevím.
Nějak jsem netrefila na videa takovýho polskýho mladíka.
Dobrý nápad,zkusím googlit.
Nevím.
Nějak jsem netrefila na videa takovýho polskýho mladíka.
Dobrý nápad,zkusím googlit.
Teď vyvíjejí takový nový jazyk, říkají tomu mezislovančtina. Jako,že by mu měly bez učení rozumět všechny slovanské národy.
A opravdu, rozumím úplně všemu !
Asi se to neujme, ale je to úžasný.
To je novinka?
Díky! ❤️
Mně se tady opravdu věci ztrácí.. Někdo mi radil dobrého psího fyziotetapeuta v Praze , a teď to marně hledám ,(.
Dubovky? To jsem taky neznala. Další dobrý tip.
To je nějaká lihová tinktura?
Moje dcera, ročník 86 ještě slovensky rozumí dobře, syn , ročník 91 už moc ne.
Já trochu i mluvím, tedy snažím se..;).
To neznám, dobrý tip !
A prý v posteli úžasně hřejí a léčí..
Tak já 5/10 ;).
Jsem stará..;(.
Mám zkušenost s kousnými zraněními, že opravdu hnisají ;(. Oni mají opravdu v hubě strašnej bordel..;(.
Asi by bylo dobré ránu udržovat ránu otevřenou a proplachovat? Ať se anaerobní bakterie nepomnoží, potvory.
A co celková Atb? Co myslíš Fíkovnice?
PumaCZ:Hachi Apoquel mel jen jednou, hned na zacatku. Mezi tim jsem zjistila, co to je za sajrajt, a nasledne uz byl jen na Cytopointu.
My ho zatím potřebujeme, tak se Vás nebudu ptát v čem je to sajrajt abych nebyla zbytečně ve stresu a budu doufat, že Cytopoit zabere🙂!
Přesně tak.
Ten článek je prostě napsaný úplně špatně a neodborně, veřejnost se tam žádné relevantní informace nedozví, naopak je zcela zavádějící.
Taky se přikláním k tomu, že ho psala AI.
Posloužil jen k tomu, aby novinář dostal výplatu.
Stejně jako neříkáme třeba Moravané.
V hovorové řeči se prostě nepoužívá.
Ale co je tedy pravda ?
Příšerný.
Zrovna jsem tu houbu asi před deseti dny dostala. První dávka kefíru se moc nepovedla, možná proto, že jsem to kvasila bez přístupu vzduchu. Bylo to takové nasmrádlé ;(.
Teď jen přikryju gázou, nechám v pokojové teplotě a za takových třicet hodin je kefír hotový. Když necháte dýl, je kyselejší. Musí se dávat do čerstvého mléka ( smetany). Zatím to jde na dračku, každý den udělám litr, lidi i psi to pijou, jen Gučka, kvůli kterému jsem to pořídila, to nechce;(.
Kombuchu mám taky, vypěstila jsem si ji z malého slizíku, který zbyl na dně lahve kombuchového nápoje koupeného na trhu za 100kč, takže jsem jí tomu prodejci vlastně ukradla🙂)). Tam trvá fermentace čaje tak týden. Teď jsem udělala třetí dávku a už je to fakt ono.
Takže u nás se teď stále fermentuje🙂)).
Coudas:Já osobně velmi rozlišuji výraz “pražák” a “pražan”. Ano, proto se pražáci strašně rozčilují, protože “pražák” je v určitých kruzích nadávka. A každému pražanovi to vždy vysvětluji, když chce 🙂
Rodilí Pražáci výraz Pražan vůbec nepoužívají, mluví se tady nespisovně přece..;)
Jinak vůbec nechápu, proč jsme tak nepopulární🙂)).
A Apoquel jste tedy úplně vysadili?
Gučka je dnes už úplně bez obtíží , to je úleva, ale nevím, čemu to mám přičítat .
Musím říct, že je taky hodně citlivý,empatický a inteligentní, i když jako labilní se neprojevuje.
Taky mě ta souvislost už napadla, ale nechci být moc esoterická;)…
To vám oběma moc přeju;)!
Věřím, že nám to taky zabere🙏