Zrzavci:Neni.
Je to lední medvěd, ona lže 😀
Jasně, všichni víme, že je to medvěd. Ona lhát musí, jináč by jí ho odebrali, jako Vémolovi tu tygřici..
Takže pšššt a všichni používáme krycí jméno " pyrenejka” !
Zrzavci:Neni.
Je to lední medvěd, ona lže 😀
Jasně, všichni víme, že je to medvěd. Ona lhát musí, jináč by jí ho odebrali, jako Vémolovi tu tygřici..
Takže pšššt a všichni používáme krycí jméno " pyrenejka” !
Vy nás teda napináte !
Moc se těším !
Canko, to je teda hrozný !
Doufám, že léky zaberou a ten úžasný parfém na prádlo vyhodíte!
Ať je Vám brzy lip !🌷
Pořád nějaký hnusy hnusný tady lítaj 😬
To je fakt 😊
Myslím, že mě by určitě takovýho Frama ( briarda) nedali . Že jsem moc stará, pes moc velký a mladý, mám psů moc a nemuseli by si sednout, nemám domáctnost bez dětí, jsou to většinou velký lustrátoři .
Ta předposlední fotka je nejlepší, opravdu vypadá jak lední medvěd 🥰
Neuvěřitelně vyrostla 😲
No, jak myslíte, moje zkušenost je taková, že v útulku je dnes těžké sehnat jakéhokoli psa, natož s PP a trochu povahově normálního..
Ale na fb skupinách se nepohybuju, tam by to třeba šlo .
Pořizovací cena je stejně úplně směšný zlomek toho, co člověk za psa utratí , navíc ani útulky a psí spolky nedávají psa zadarmo .
S skoro všichni jsou kastrovaní .
Vůbec do postýlky nechce 😢.
Ležel tam jen jednou, když jsem ležela v mrákotném stavu nemocná. Přikryl mě velkou smrkovou větví 😅. Chtěl hlídat paničku, ale větev si potřeboval hlídat taky 😊
Dobrá parta! ! 👍
Sutrik venčí zvířata, jejichž jméno se nesmí vyslovit 😱😂 .
Opravdu, je to trochu děsivé 😲
keriton:Stále bych si nebyla jistá tím, jestli to je skutečně pes… 🤣
Právě 😔 . Asi jsem se nechala napálit 😅
Dneska jsem vzala Framíka samotného cvičit, řeknu vám, podle mě ten pejsek vypadá trochu zvláštně 😅
Lilina, naše britka, je silně teritoriální . Dost drsně zaháněla svoje odrůstající koťata, přitom matka byla výborná, ani na zahradě jinou kočku nesnese .
Když u nás chtěl loni najít útočiště toulavý perský kocourek, šla po něm opravdu nekompromisně. . Naštěstí byl opravdu překrásný, rychle jsem mu našla domov . K lidem a psům je milá.
Na druhou stranu jsem měla kastrovaného kocoura Kocoura a ten mi domů přímo vodil toulavé kočky a ukazoval jim, kde má jídlo 😅
Tak je to možná kus od kusu..
Dneska jsme před Lidlem potkali takovýho roztomilouše, čekal na svojí rodinku 😊
Včera mi vyprávěla chovatelka, že si měla přijet pro štěně berňáka paní z Belgie. Doufala, že to bude v pohodě, protože psa už měla.
Smutně volala, že úřady jí dalšího psa nepovolily, byla prý úplně zdrcená .
Nevím, co je na tom pravdy ( že by tam byl na seznamu zakázaných plemen ? ), ale dost mě to vyděsilo .
Ještě jsem nepodepsala tu petici proti pozitivnímu seznamu zvířat, nevíte, kde můžu ?
Ta fotka je šílená 🤣🤣🤣🤣 !
Tak on afgán není na naše podmínky dělanej..
A briard koukám taky ne 😬
Teď mi někdo poradil promazat chlupy lékařskou vazelínou, tak to zkusím.
Sardullah:No tak to znám….afgán to měl úplně stejně a byl to děs a běs…
Je to fakt děsný, já mu ty tlapy vezmu strojkem a bude ! 😬
Pořád doufám, že je to tím, že má ještě tu jemnou stěněcí srst, ne tu dospělou kozí…
Zase jsem se ukázala jako úplný mimoň, nemůžu najít hrablo na sníh a že mám na autě letní gumy, jsem poznala až podle jízdních vlastností 🙈 .
Od rána neprojelo jediné auto , ulice zapadaná sněhem, je to moc hezký..
Poraďte, co dáváte ptákům do krmítka ?
Slunečnice a lojové koule stačí ?
Jojo, já ten princip chápu a dělám to tak.
Ale řeknu Vám, padesátkrát se ohnout a vložit pamlsek do šlápoty, to je něco na moje záda 😅
My už předtím dělali takový ministopičky, ale musím říct, že trošičku delší ho baví víc .
efe:Ta čubina se fakt jmenuje Škumpa? To je super 😀👍
Že jo ? A výstižný !