Poron preferuje pojmenování Prolétající paprsek přejasný, případně pouze Přelétající ( Prolétající) .
Příspěvky uživatele
Doron
Jéžišmarjá , jak je na tom zábradlí 😱, to vidět, dostanu infarkt !
To tedy byl mazák !👍
Mně kočky tam kde se vaří opravdu vaděj, vždycky jsem to řešila pokynem "dolů " a třepnutím utěrkou nebo jsem je prostě rukou sešoupla. A Lilinka nesmí ani na jídelní stůl. Fakt se mi hnusí představa, že se tlamkou a packama ve kterých měla před chvílí myš nebo se přehrabovala v záchůdku, hrabe v lidským jídle.
Ale jináč jsem klasicky zotročená kočičí posluha 😊 .
Aby to vypadalo spisovně, přece .
Koupila jsem lojové koule a ptáci se jich netknou ☹️. Velký úspěch má daňčí lůj . Mám taky několik lahví vyškvařeného, ten asi dávat nemám, že ?
A teď bych měla několik šetřílkovských dotazů 😅
Můžu dávat ječné krupky nebo kroupy ? (Mám doma asi pět kilo) A co směs pro nosnice? ( Hrdličky na ni běžně chodily..)
Kéž by🙏
Je nádherná !
Pohled důstojný .
Být veterinářem tak jim řeknu, ať počkají venku.
To je dost blbá situace , pro malý štěně nebo labilního pejska to může být zkušenost, která ho poznamená .
Nám se nějak podařilo, že se psi veterináře nebojí, objednávám se na určitou hodinu a když jdu s jedním, beru i ostatní, jen tak na piškotky 😊 Gučák tam byl s prasklou anální žlázkou pečenej vařenej, spřátelil se tam s veterinárním bratrem, vždycky s ním jde někam dozadu a když se vrací, tak si olizuje hubu🤣
Díky! Než jsem to sesmolila, už jste psala .
Megí, náhoda by byla ta lepší varianta, ta horší je, že pán za sebou chce něco zanechat 😞😡
Když pominu zdraví, zajímalo by mě, co si slibuje od povahy. To je teda opravdu debilní nápad !
Já bych tipovala, že tygřice byla flaškáč a drápy jí odstranili už jako kotěti , protože ona ta předčasně odstavená koťata pak celý život “ šlapou”, což je dost nepříjemný i u kočky .
Hezký zákrok to není , ale zase mě to to tak nepobuřuje vzhledem k tomu, co zažívají hospodářská zvířata je to nic . A já jejich maso kupuju a dávám ho svým psům.
Teď tý tygřici ublížili znova , musí být chuděra úplně ztracená .
kometa:Já s pánem mluvila po telefonu. Když odfiltruji 90% omáčky, tak to dávalo smysl. Ale pořád je to neprověřený a neustálený kříženec za dost peněz.
Opravdu???
Já si říkala, že to byla nehoda a pán má obchodního ducha .😅
A vyšpiónila jste co je tam za bulla ? Jestli bulteriér nebo něco jiného ?
Je to tedy ambiciózní šlechtitelský záměr.🙄
Neříkal pán, co si od toho slibuje ?
A šlechtí on, nebo někdo jiný ?
Napište prosím, co jste se dozvěděla, jdem strašně moc zvědavá !🙏
Mně je tý tygričky líto, musí teď být opuštěná a ztracená . Jako byste vzali milovanou kočku z rodiny a dali ji do útulku ..
Vémola je tydýt, ale věřím, že ji měl rád a staral se o ni.
A co se týče těch drápků..
Kdysi, v devadesátkách, jsem dala svojí americký kamarádce ( byla z takových opravdu vyšších kruhů), která na pár let žila v Česku, dva úžasný kocourky . A ona jim nechala odstranit drápky na předních nožkách !
Strašně jsem tehdy zuřila, ona to nechápala, že je to prý u nichž běžný zákrok .
No nic, pak si je odvezla zpátky a oba se dožili opravdu vysokého věku okolí dvaceti let.
.
Ještě si dovolím připomenout metodu doktora Gutvirta. . Napustit do dvou umyvadel vodu, do jednoho ledovou do druhého tak horkou jak snesete . Střídavě namáčet celá předloktí. Funguje to výborně !
Taky jsem si vždycky brala calcium, oplasknou po něm sliznice . Ať je Vám brzy dobře !🌷
Taky si myslím, že najdeš místo kde si Tě budou vážit !
Finančně to nikde horší být nemůže, blbý je, že seš zvyklá dělat práci, která má smysl, ta se hledá obtížněji…
Mi:Moc pěkné čtení.Můžu se zeptat co jsou zač ti dva "žlutí ?
Jé 😊, moc Vás zdravím, dlouho jste tady nebyla !
Ti dva žlutí jsou podvraťáci, zády stojí devítiletý Gučák, potomek “žlutých psů” z Maroka, přivezla ho v břiše fenka fenka technařů, kteří tam cestovali . Ten co si hraje s Framíkem je Dorouš, jsou mu dva a něco, máma je potomek švýcarské s PP a belgolaba😅, táta borderka s NO .
Takže samá opravdu nechtěná a prý rychlá 🤣 spojení, ale kluci jsou super .
Teď se velikostní poměry už hodně změnily, Fram oba hodně přerostl .
Mi, často si na Vás vzpomenu, jestli jste přece jenom nepřehodnotila svoje rozhodnutí a nepořídíte si nějakého malého pejska..
Jano, to je děsný, soucítím s Tebou, ale vypadá to, že lepší už to u vás nebude .
Nejhorší je, že takové toxické prostředí se podepisuje i na fyzickém zdraví. Ach jo 😔
Tak všechno je věc poptávky a nabídky. Průměrný plat na ZŠ je teď,koukám, 33 tisíc, tož nemůžeme čekat nějakou zvláštní hitparádu, prestižní povolání to opravdu není . Přesto znám řadu učitelek, které svojí práci dělají se zájmem a láskou, chlapi si takový koníček většinou nemůžou dovolit .
U nás letos vrabec ani jeden 😢
Přesně tak, hodně náročné studium, hodně zodpovědnosti, hodně stresu , hodně administrativy , už se jim to holt za tyhle peníze dělat nechce .
Asi to měl být takový exemplární případ .
Té tygřice je mi moc líto 😔
Na fotce to tolik není vidět..