Já teda paní na úklid mám , je to úplně bezvadný .
Příspěvky uživatele
Doron
Jj, jasně to jsem psala pro lidi, co psali, že se v tom nevyznaj . Jako , že obrana byla ( je) součástí komplexního výcviku .
Myslím, že může být problém, když se cvičí separátně, jak se s některými bulíky dělá .
Skládaly se všestranné zkoušky - stopa, poslušnost, obrana , pes tedy musel prokázat taky velmi dobrou ovladatelnost, schopnost soustředění atd..
No, kéž by se dnes dělalo postaru..,bylo to perfektní prověření povahy .
On na to svazarmovském cvičáku labilní pes neuspěl .
Ani nepamatuju , že by se někdo choval ke psům hrubě ani že by pes někoho pokousal, ať už na cvičáku nebo doma .
Ono to rozvíjení zloby nebylo nic tak dramatického, byla to jen vystupňovaná frustrace psa z toho, zez chce figuranta už “ ulovit” a nechtějí ho na něj pustit .
Kilian:….nedokážu si představit jaký veterinářský dobytek tohle udělá kotěti respektive zvířeti vůbec, pro lidskou debi.litu…
V USA se to pořád u koček dělá úplně běžně , i když někteří veterináři už dělají osvětu .
Nevložilo,tak znovu.
Musím ještě doložit, že Fram je ještě dítě.
Usnul dneska s dudlíkem v mordičce 😊
To vám moc moc přeju , že si rozumí .
On prostě opravdu asi není žádnej blbec ..👍
Jeho máma se mi taky moc líbí .
Moc se mi líbí !
Vypadá inteligentně 👍😊
A asi to nebude úplný drobeček ?
A ta druhá fotka vystřihuje situaci 🤣
Zarývat 🙂.
Tomu postoji říkám “zakrývat kopýtka”. 😂
Myslím, že Sardullah se stýská proto, že ta fenka byla prostě dobrá a pasovaly k sobě a nechala si tu Ginu se kterou nesouzní až tolik. Prostě se tak trochu obětovala ve prospěch psů.
Taky se nedivím, že ji to mrzí, kavkazáci jsou mezi pastevci výjimeční, příšerní i úžasní, a mají hlubokou duši .
Můj Bengoš by za mě položil život, tím jsem si úplně jistá .
Oni kavkazáci vypadají jako takoví agresivní magoři, ale dokážou být i jemní a intuitivní a čtou myšlenky ..
Promiňte Sardullah, že tady mluvím o Vás bez Vás . ;)
My byli venku úplně sami, trochu poprchavá a je pod mrakem, lidi nejsou ani na ulici. Značka ideál !
Kočky jsou překrásný a mají úžasnou zimní srst !
Ať už jste zdravá ! 😊
Sardullah to udělala opravdu správně a nesobecky . Znám řadu lidí, kteří oddělují, protože by se přece žádného psa nemohli vzdát, a trpí tím všichni , doma má být místo bezpečí a ne věčné nervozity a strachu .
A velmi nesobecké taky bylo, že dala pryč ještě stěněcí Jessinku, se kterou si byla bližší a byl to její osudový pes, a nechala si dospělou fenku, která by si jinde už asi hůř zvykala.
Ráda bych řekla, že bych to udělala stejně, ale jistá si tím nejsem . Byla to asi velká láska, když Sardullah pořád ještě teskní ..
Mám teď tři psí kluky a nemohla bych říct, kterého mám radši, ale měla jsem i psi, kteří mi úplně povahově nesedli a k těm jsem tak hluboký vztah neměla . Je to blbý to takhle napsat, ale je to tak .
Co PP ? Prolétající planetka , PPP - Prolétající promrzlá planetka - poměrně přiléhavé pojmenování… případně poeticky Prolétavice 😊
Mi:Taky Vás moc zdravím.Psi jsou krásní. Ti se teda povedli. A to malé prtě taky.Jaké mají vlohy? Docela dobrodružný původ.Psa už bohužel ne.I když skoro denně na mě vykoukne několik adeptů na adopci,tak se akorát nadchnu,ale hned brzdím.Tady se chodím kochat a počíst si,bez psa vlastně není co psát.Mějte se hezky.
Tak to mě mrzí… A jaké psy jste mívala ?
Moji jsou každý úplně jiný.
Gučák je takový hodně sociálně zdatný , výborně čte lidské i psí signály , každého si obtočí kolem prstu , umí dělat vtipy, po Praze může chodit úplně navolno, chodí se mnou do práce a spí v posteli, na procházkách má opravdu velký rádius ( s tím se nedá nic dělat), je výborný hlídač, jdou mu obrany, vášnivě a špatně plave , rád by lovil . Je opravdu inteligentní, možná nejchytřejší pes, co jsem měla , ale takový hodně soběstačný, jsou na něm vidět ty geny polodivokých psů.
Doron je taková Lisa Simpsonová, snaživý, poslušný , pečoval o mojí umírající mámu, pečuje o Framíka, mazlivý , strašně závistivý🙂, výborný běžec, plavec a aportér, taky dobře hlídá ale není tedy žádný drsňák, hodně rozlišuje svoje a cizí lidi, s cizíma kontakt nevyhledává , je to taková oddaná a na rodině závislá duše. Miluje být k někomu přitulenej .
A Fram, ten se teprve vybarví, zatím vypadá, že bude moc fajn. Je klidný, vyrovnaný, vstřícný, něžný k malým dětem a psům, lehce vychytralý a tvrdohlavý, jeví vlohy pro pasení a stopy, určitě mu půjde obrana , miluje plavání a sníh, je ve všem takový uměřený , ryzí flegmatik, můžu pod ním luxovat ani se nehne 😅, má v sobě určitou nezávislost a smysl pro povinnost, třeba se rozhodnul, že někdo musí v noci hlídat vchodové dveře, když zbytek smečky spí🤣
Moc gratuluju Vám i šteníkovi, že jste se našli !
Jsem strašně zvědavá, tak ať se stěník rychle zabydlí, ať můžete posílat fotky 🥰
Už to čtu !
Moc gratuluju ke šteníkovi !
Plaka:Nový kukadla jsou doma. 🙂
Máte novýho pejska ?!?!?!
Kdo to je ?