Děkuju Ti, náčelníku , že jste si mě zastal !🤣
Příspěvky uživatele
Doron
Jj, to je moc zajímavý, co píšete .
Já třeba nikdy neměla psa, co by mě nenásledoval . Ať už to byli štěníci, nebo psi z útulku, nebo ti, co k nám prostě přisli . Ale bylo to i kritérium, podle kterýho jsem si je vybírala, a tak jsem tuhle “dovednost” vlastně nikdy nemusela budovat.
Víte o mimísovi něco z jeho předchozího života?
Byl v útulku sám nebo se svojí mámou? Budovali vazbu na člověka ? Střídali se ošetřovatelé nebo měl jednoho svého ?
Znáte teorií attachmentu ? Bylo to vymyšlený pro lidi, ale pro psy to platí taky.. Koukněte na netu, jestli neznáte.., je to fakt dobrý.,😊
A jak se vlastně jmenuje, ten náš milášek ? 🥰
Stydím se, ale u nás jsou nejoblíbenější pamlsek piškoty .🙈
Psi je dostávají málokdy ( jináč jsou na syrové stravě) a hodně si je cení .
Číslo dvě jsou kočičí granule .
Mně to tak vůbec nepřijde.
Leithian diskutuje, jen má jiné zkušenosti .
Sprostá není , toho bych si všimla. 😊
Svíčkovou uvařím operativně, přece byste to nechtěla z mrazáku.🤣
Nene, já jsem taková neakční, mně to vždycky trvá..
Hihi, klasika, plyšáci nemívají dlouhý život . 🤣
Už jsem hračku trochu rehabilitovala, bude Gučáka, toho baví. Jako jedinej se vyndáním kostiček dokáže dostat do spodního patra a pak pootáčením těch kruhů k jednotlivým oddílům s pamlsky.A umí si to podržet packou. Bude to mít pro chvíle, kdy zůstává doma sám.
Ostatní dva jsou hlupoňové a jenom to honěj po podlaze, případně choděj za mnou, ať s tím něco udělám .🙈
Já teda vídám na Vltavě, že se to všechno zdvihá a neví kam letět, protože rány ze všech stran.
Ale souhlasím s Vámi v tom, že světlice jsou určitě lepší, jen tak zapískají a rozprsknou se na obloze. Nejhorší jsou ty silné dělobuchy ( říká se tomu tak ? ), které se hází na zem a dělají rány příšerné, těch se bojím i já. A věřím tomu, že kdyby je někdo hodil pod nohy flekmatickému Framíkovi, bude z toho mít trauma i on . A právě tyhle dělobuchy po sobě lidi v centru hází, proto tam nechodím. Něco jiného je pro mě pozorovat, jak se z oblohy sype zlatý déšť a něco jiného připadat si jako ve válce.
To jste řekla moc hezky .
Ať to brzy přebolí.❤️
Tak to jste dobrá, že chodíte na volno, klobouk dolů.👍
Tak jsem si si přála pod stromeček tři tenisáky na provaze a…dostali jsme takový hlavolam ! 😅
Já vám řeknu, to je strašná blbost, klouže to po podlaze a navíc je to Framíkovi strašně malý..🤣
Taky jste něco dostali ?
Naši psi se sice opravdu nebojí, ale stejně vyvenčím ještě za světla a pak zalezeme .Do “města ” by mě nikdo nedostal párem volů !
Moje kamarádka má Tosa inu a bydlí v úplném centru, celou noc musí trávit s čubinou v koupelně ( ta je v zadním traktu).😞 Hihi, prostě my pejskaři můžeme na veselého Silvestra s partou kamarádů v nějaké hospůdce zapomenout.🤣
A ani vnoučata na Silvestra přes den do centra nevezmu , řádí tam hlavně cizinci a je to dost drsný .😱
Ten je úžasnej 🥰
Já tam ty křivý nožky ani nevidím, asi na to nemám oko .
A je skvělý, jak si čubinou rozumí, splněný sen bych řekla !
Nemá v sobě něco z fily, ten mrňous ?
Krásný nový rok vám všem vinšuju !🙋🌷
Tak u vás je taky klid 👍
S lidma to ještě není tak špatný .
Kdyby mi sousedi házeli petardy na dvorek, to bych si s nima asi promluvila . Nejlíp předem .
Já průběžně provádím" osvětu".
Poprosím, vysvětlím, poděkuju .
Třeba: “ Nenene kluci tady to neházejte, oni by se mi psi mohli leknout, mají stokrát citlivější uši než my lidi ( věděli jste to ?)a tak je ta rána úplně bolí a já jsem taky lekavá, děkuju moc, jste hodný a copak jste dostali k Ježíšku a pozdravujte pány rodiče a mějte se hezky a ahoooj".😊
Ale letos to zatím vůbec nebylo potřeba, s lidma to opravdu není tak špatný !
A bude knížka ještě k mání ?
Ono to není, že by kočky nesnášeli, ale mají silný lovecký pud ( takže je spíš milují 😅).
Doma by to mělo být v pohodě .
Něco jiného je kočka doma, něco jiného zase, když ji potká na zahradě .
A co z té krve chcete zjistit ?
To máte štěstí ! Ty moje potvory chtějí ven porád.🥹
A hnusný počasí přímo vyhledávaj .😞
Ještě jsem nepotkala šibu, aby to nebyl pytel problémů . Svéhlavý, neposlušný, utíkají, perou se .