Aktuálně: 3 450 inzerátů217 324 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 27.01.2024, 00:54:05 xxx.xxx.162.21
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.01.2024, 23:21:14

To teda nebyla chyba na Vaši straně, snad jen ta, že jste krysku včas neodčutla . 

Moji současní psi jsou naštěstí k malým vzteklým potvůrkám takoví galantní, možná až moc. Gučáka jednou pod čelist kousnul hnusnej vzteklej raslík , Guča na něj jen tak vrčel a vytlačil ho, ale udělal se mu tam pak absces a skoro to nepřežil .

Ale můj kavkazák Bengoš opravdu moc ošklivě potrhal boxera,  pán po mě tenkrát nic nechtěl a ani se nezlobil,  protože boxík vystartoval první a byl to taky pěknej vejlupek, ale aspoň jsem mu pak každej rok dávala pytel ořechů jako kompenzaci .

A moje fenka Čika zase pokousala pošťáka pana Zazvonila,  odnesly to hlavně kalhoty ale tekla i krev. Ta potvora se schovala za auto, byla tam ticho a počíhala si něj, už ho chtěla dostat dlouho.

Styděla jsem se strašně, byl to tatínek mojí spolužačky. Hned večer jsme se s manželem šli k Zazvonilům omluvit, s bonboniérou a lahví slivovice, tu jsme nakonec společně vypili a bylo to dobrý.😅

Doron
Doron 26.01.2024, 23:09:24 xxx.xxx.162.21
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 26.01.2024, 22:22:20

Já si teda myslím, že na svýho chlapa pyšná být můžete !😊👍

Jejich pes je chudák, že má takový páníčky.😞

Jsem ráda, že to jde k lepšímu, hurá, hurá !😊

Doron
Doron 25.01.2024, 23:16:18 xxx.xxx.27.251
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.01.2024, 20:33:53

Okolo dvaceti .

Doron
Doron 24.01.2024, 23:53:26 xxx.xxx.162.21
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 24.01.2024, 23:06:06

Tak ona je to holka, omlouvám se..😊

A ten co jí napadl byl pes? 

Tak jim zítra řekněte, ať koukaj navalit nějaký drogy ! 😅

Že by se už zítra vyndaval  dren se mi nezdá, nechává se několik dní a proplachuje se jím ta rána aby se neuzavřela moc rychle a nezůstalo tam uzavřené hnisavé ložisko. 

Snad se nezlobíte za nevyžádané rady , ale my si s tím s Gučákem dost užili , tak radši varuju..

Přeju vám všem klidnou noc ! 🙋

Doron
Doron 24.01.2024, 22:28:33 xxx.xxx.162.21
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 24.01.2024, 13:56:49

Hlavní je teď opravdu zajistit aby netrpěl bolestí, ono to může být hodně zhmožděné, některé tkáně rozdrcené.., prostě to může bolet opravdu hodně. Ze zprávy, resp účtu od veta vyčtete, jestli nějaká analgetika vůbec dostal . Obvykle účinkují 24 hodin, pak bude potřebovat další .

A co Vám dali na proplachování drenu ? Já požívala obyč roztok betadiny a převařenou vodu jsem ohřála na tělesnou teplotu, je to příjemnější než studená .

A jak mu je , marodovi ? Už je trochu klidnější ? 

Doron
Doron 24.01.2024, 11:59:04 xxx.xxx.162.21
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 24.01.2024, 11:30:05

Děsný, děsný..

Dostal pes něco na bolest ? To je taky hodně důležitý.. Ale počítám že ano, vet to většinou dělá automaticky , že píchne analgetika.

Zkuste ho uložit nebo naopak se s ním kousek projít, buďte klidná a klidně i trochu důrazná, psům v šoku to dělá dobře, když je u nich někdo kdo tomu “velí”, cítí se pak ve větším bezpečí.

Držím palce moc moc !

Doron
Doron 24.01.2024, 11:37:16 xxx.xxx.162.21

Někdy stačí s lidma promluvit, nemusí to ani vědět.

U nás takhle utíkali psi z jednoho areálu dírou v plotě a napadli mého syna, když jel okolo na kole.

Tenkrát mi volal, co má dělat, a já slyšela v telefonu to psí běsnění 😱 Stoupnul si do takového výklenku a bránil se kolem ( držel ho na výšku před sebou jako štít), volala jsem sousedům o pomoc, byla jsem na druhý straně Prahy..

On byl synek už docela velkej ,bylo mu tak šestnáct, a silnej, ale je strašně hodnej a tak asi potřeboval svolení od mámy, že se může bránit silou.Já na něj řvala , ať je tím kolem uhodí jak nejvíc může , ať je třeba zabije. Ať zkusí trefit do čumáku toho, co to vede. Psi byli tři.

Poté co jsem si s majitelem areálu  promluvila, došlo k nápravě. Protože málokdo chce čelit rozlícené matce.

Doron
Doron 24.01.2024, 02:01:49 xxx.xxx.162.21

U nás psincový kašel proběhl vždycky tak nevinně, chvilka buchcání ( tak tři dny) a bylo dobrý.

Tak nevím , asi očkovat nebudu.

Doron
Doron 24.01.2024, 01:19:15 xxx.xxx.162.21
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 24.01.2024, 00:01:33

Jasně, není to jen záležitost bullů . My máme   agresivního německýho ovčáka, rotvíka, dokonce maďarského ohaře..

Ale největší problémy máme s anglickým bulíkem, ale tam je debul páneček.😅

Čím jsem starší, tím jsem předvídavější, tak se mi poslední dvě generace psů nikdy nepopraly. Díky bohu.🙏

Ale je to za cenu, že se některým místům a lidem ( schválně neříkám psům) prostě vyhýbám.

Doron
Doron 24.01.2024, 00:53:47 xxx.xxx.162.21

Jéžišmarjá 😞

Jakého Vy máte psa ?

K vetovi  budete muset jít stejně, začne to hnisat, psi mají v hubě strašný sajrajty . Snad to není moc hluboký. Většinou se to musí proplachovat, někdy dát drenáž..Dejte na to pozor, někdy to vypadá celkem nevinně, jen takové dírky na kůži a když se to oholí, zjistíte, že je to hlubší.. Nesmí se to pak předčasné uzavřít.

Přítel to udělal parádně! 👍

Taky se dá už zakousnutej pes , u kterýho vidíte že  nepřekousne do vaší ruky přiskrtit až do bezvědomí, provliknout vodítko poutkem nebo ho podvlíknout a zatočit, netrvá to moc dlouho, než pes ochabne..,to je vlastně takové humánní., 

Dobrá je hůl, treková hůlka, velký švih..Kopanec do žeber plnou silou, kamenem do hlavy..

Mluvím o případech, kdy vidíte, že pes chce zabíjet, ne obyčejné šarvátce.

Nikdy nezapomenu na to video z Německa , jak xl bullové zabili toho pána a okolo lidi, kteří nevěděli, co dělat. Stačilo vzít rýč, nějakou tyč, hrábě,  cihlu  nebo tu kovovou mříž, kterou se je snažili oddělit a přerazit mu páteř nebo rozbít lebku. Žádnej pes není nerozbitnej.

Držím palce, ať to dobře dopadne, ale jestli už teď vidíte, že to psa hodně bolí, návštěvu veta bych moc neodkládala, může tam být velký hematom, riziko embolie..

Dejte vědět!

Doron
Doron 23.01.2024, 08:10:47 xxx.xxx.12.190
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 23.01.2024, 06:49:57

Jako že jim to padá ?

Jj, vařený maso je trochu nepraktický, když ho dávám, osuším ho napřed v utěrce aby se k sobě alespoň nelepilo a pak si ho dám do kapsy bundy  bez pytlíku aby se mi dobře tahalo ven. Je to trochu nechutný..

Ale zase deset deka srdíček a deset deka granulí , to je kaloricky úplně někde jinde..

Dávala jsem jako pamlsek i syrové maso, ale to nebylo tak populární, protože je to normální jídlo přece.😊 Teď se na první místo v oblíbenosti dostávají piškoty .

Granule jsou pro Frama nepraktický, protože on tu granuli vždycky hodně pečlivě a dlouho chroupe 🙈 a dokud chroupe necvičí, respektive se nesoustředí. .

Doron
Doron 22.01.2024, 13:07:21 xxx.xxx.162.126

Já bych na pamlsky navrhovala naopak vařené maso. 

Nakrájet třeba vařené srdíčko na pidikousky. Kaloricky to vychází lépe než sušené.

Doron
Doron 22.01.2024, 11:16:47 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 22.01.2024, 07:59:09

Nevím jak je to teď, ale býval tam “ Všestraný pes Zbraslavi” a to se jelo podle ZVV2, tak to nestihneme 😊.

ZZO chceme dělat najaře .

ZM bych vynechala a zkusila pak rovnou ZVV1 .

Ani nevím, jestli je ZZO povinná pro zkoušky ZVV, se musím podívat. 😊

Doron
Doron 21.01.2024, 22:32:23 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.01.2024, 22:25:57

My taky černé a taky se bojím, abych nestříhla..

Já mu řeknu, ať si to okusuje jako ta Vaše holka šikovná ! 🤣

Doron
Doron 21.01.2024, 22:23:14 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 21.01.2024, 22:05:54

Framovi je teprve devět měsíců, tak to asi nestihneme, ale možná bych se přijela podívat, mám to kousíček.

Na jakém cvičáku cvičíte Vy, jestli se můžu ptát? Ten váš figurant vypadá moc sympaticky .😊