Aktuálně: 3 438 inzerátů217 392 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 15.02.2024, 20:12:20 xxx.xxx.19.235

Záleží na tom, jaký je pes “milovník”.

Některému někdy pár mozkových buněk zbyde, když není fena ve vrcholné fázi .

Mě psi poslechnou jen když jsem blízko, pak už je celá vycházka zkažená, jdou jak na popravu, větří a klapou zubama .

Taky by mě zajímalo, jestli má někdo psa, který dokáže fungovat v přítomnosti háravky.

Doron
Doron 15.02.2024, 19:44:08 xxx.xxx.19.235
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 12.02.2024, 19:55:14

Souhlasím s Vámi a přijde mi to logický .

Kavkazanda Vás chránila před pyrenejkou, na to bych vsadila boty .

Když jste byla v sebevědomém módu, nebylo potřeba Vás chránit, když jste byla nejistá a v úzkosti měla Vás na starosti .

Ta “energie” není nic ezoterického . Pes prostě vnímá postavení těla, tón hlasu, stresový pot..Kavkazové jsou na to hodně citlivý.. Měla jsem jednou s Bengošem velkej problém, když jsem kulhala kvůli podvrknutýmu kotníku, nikdo ke mně  nesměl kromě dětí .

Viděla jsem video, byla na něm hromadná rvačka, sice ne kavkazů ale tuším SAO  nebo kangalů, prostě nějakých asiatů, vypada fakt hrozivě.

Zapojilo se do ní hodně psů a řada mužů, kteří se je pokoušeli oddělit.

Pak se tam objevila taková asi osmdesátiletá malinká stařenka, zahartusila,   jako by se zlobila na malý děti, a…, najednou byl absolutní klid. 

Bylo to nádherný. Ta teda měla autoritu a určitě ji nezískala  fyzickou silou, ti psi jí byli po ramena .

Doron
Doron 15.02.2024, 15:17:57 xxx.xxx.19.235
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 15.02.2024, 15:10:38

Je to raketa.🤣

Co je tréning RO prosím ?

Doron
Doron 13.02.2024, 17:38:09 xxx.xxx.19.235
kometa:

Celé prase? Proč? Když stačí krev a brániční pilíř. Opravdu mě to zajímá, jestli toho Aujeszkyho nechávají vyšetřit. Jako proč? Není nebezpečí přenosu na člověka. Na rozdíl od svalovce.

Já se ještě doptám, třeba mě chtěli jenom uklidnit, ale říkali to tak důvěryhodně…

Třeba chtějí vědět, jak si ve svojí honitbě stojí , nebo taky chtějí krmit svoje psy.. 

A  těch 85 Kč za vyšetření není zase tak moc.

Doron
Doron 13.02.2024, 10:27:42 xxx.xxx.162.21

Naše briardě také nebude úplně malé, tak sedmdesát v kohoutku a okolo padesáti kilíček počítám mít bude. Zdá se mi, že je to teď na mě akorát, do kavkaza už bych nešla.

V sobotu jsem ho vzala poprvé do Prahy, byl tam zrovna malostranský masopustní průvod 🙈 a řeknu vám, měla jsem co dělat, vše naučené zapomněl a táhnul jako koza.

Doron
Doron 13.02.2024, 10:19:31 xxx.xxx.162.21
assil:

Dneska je 40 Kč málo, v práci máme dotovaný obědy a platíme skoro jednou tolik, podle mě ty to prostě mělo být 70-80 Kč, kdyby to dítě bylo doma, tak taky nedostane oběd za 40 Kč, ale za víc.

Tak to já pro čtyři lidi za sto šedesát korun uvařím.😊

Třeba včera.., pečený kuře, bramborová kaše plus okurkový salát. Vejdu se tam i s energiemi.

Pracuju ovšem bezplatně.😅

Doron
Doron 12.02.2024, 20:17:38 xxx.xxx.30.75

Koukám na ceník,sérologické vyšetření ( ELISA) stojí jenom 85 Kč, to by dát mohli..

Doron
Doron 12.02.2024, 20:12:35 xxx.xxx.30.75
Ph:

to vezou, ale netestuji na aujezkyho

On mi tvrdil, že jo. Už ale nedostávají zástřelné.

Třeba je soukromá iniciativa místního mysliveckého združení . Že to maso chtějí mít testovaný.

Doron
Doron 12.02.2024, 19:28:09 xxx.xxx.30.75
kometa:

I na Aujeszkyho? Jenom se ptám, protože nevím.

On se mi dušoval že ano. Každý prase prý vezou někam do Suchdola .

Test je prý za minutu hotovej.

Doron
Doron 12.02.2024, 12:57:42 xxx.xxx.30.75

Ať už mám k Desenskýmu jakýkoliv výhrady, svěřila bych mu psa rozhodně spíš než tomuhle Prokešovi, nebo jak se jmenuje.

Vůbec nechápu, proč ten člověk psa vůbec má, na co jako. 

Krmení z ruky by mi ani tak nevadilo, ale ten mizernej život,  že je pořád v kleci a ještě k tomu zakrytý , z toho se mi dělá špatně. Nějaký trhnutí vodítkem proti tomu nic není, a ten Prokeš to stejně dělá, proto doporučuje úzkej obojek.

Ten jeho pes je možná magor, asi jo, ale ten chlap, místo aby se styděl, že si psa špatně vybral, případně vychoval, má ještě drzost radit lidem.

A ty debilní kecy, že pes je sobec …, dělá jen za žrádlo ( výplatu).

Pes pochopitelně sobec není, žádný zvíře žijící ve skupině sobec být nemůže páč by jim to nefungovalo, spolupráci a vztah mají vrozenou.

Nezná základní věci z psí etologie .

Je to nebezpečnej člověk .

Nebezpečná ideologie . A chce ji šířit .

K čemu jako mít tyhle krabicový psy, tomu fakt nerozumím .

Doron
Doron 12.02.2024, 09:41:14 xxx.xxx.30.75

Tohle mě dokáže zdvihnout ze židle mnohem víc než případ nějaký množky, protože tam každej ví, že došlo k pochybení.

Tohle je ale nebezpečná ideologie, on by jako chtěl mít ten koutek moderního psa na každým cvičišti, pak by konečně každej pes byl šťastnej !

A ještě navíc dostává prostor v médiích .

Doron
Doron 12.02.2024, 09:23:53 xxx.xxx.30.75
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 12.02.2024, 00:59:52

Pán má asi vypláchnutou hlavu tou Ščučkovou metodou..Jako že úplně .

Je hrozně hloupej a je vidět, že nemá se psy žádný ( dobrý) zkušenosti, jen s tím svým, kterej je asi hodně problematickej .

Perverzní na tom je, že ten návod na  mizernej psí život chce šířit jako písmo svatý s tím, že každej pes na něj přeci má právo !

Nevím proč, ale nějak mi to asociuje koncentrační tábor s tím nápisem “Prací ku svobodě” nad branou a vesele hrající kapelou .

Je to prostě úchylný . Sadistický.

Doron
Doron 12.02.2024, 08:40:04 xxx.xxx.30.75

Megí, kdybyste viděla, pro jaký maso se jezdilo na nucenej výsek, to byste se asi poblinkala..

Kravský nozdry se spoustou srsti, vnitřnosti , celý plíce i s průdušnicí, jazyky..Kosti v tom teda žádný nebyly .

Člověk si nemohl vybrat, prostě mu něčím naplnili kýble, smrdělo to už při nákupu..

Jezdila jsem tam autobusem a tramvají přes celý město, nikomu to nebylo divný, dneska by lidi zavolali policii.😅

Doron
Doron 12.02.2024, 08:25:48 xxx.xxx.30.75

Mně říkal lesní hospodář ( jak jsem se bála když Fram olízal krev že střelenýho zvířete ), že každýho divočáka vezou hned vyšetřit , že jsou v tom naprosto důsledný, tak snad nic nehrozí..

Doron
Doron 12.02.2024, 08:14:53 xxx.xxx.30.75

Možná by to mohlo fungovat i proti liškám kdybych udělala oboustranně .

Doron
Doron 12.02.2024, 08:11:59 xxx.xxx.30.75
lupus4:

prkna ne, to pletivo je lepší a volné , aby ho neudrželo, měl jsem čubu Mařenku, ta dávala 2,2m bez rozběhu a až volnej vracák jí zastavil 😉

Díky za tip !