A jestli je to jako u psů, mohli se uplatnit a předat svůj genetický materiál, všichni tři !/
Příspěvky uživatele
Doron
Koupila jsem v Lidlu ve slevě 🤣 držák na psy na kolo a dnes ho vyzkoušela.
Se staršíma dvěma jsem udělala takovej malej okruh asi čtyři kilometry a byli úplně nadšený .
Vyzkoušela jsem i s Framíkem asi poloviční trasu a pomalu, klusal jako takovej snaživej oslík.😅
Taky ho to moc bavilo.
Jen mi dělá starosti ten tvrdej povrch, asfalt .
Co si o tom myslíte?
To je hodně dobrý !
Ale musí být strašně nepříjemný mít takového souseda ..
Doufám, že pejsinka bude brzy zdravá , když jsem měla pokousanou čubinu, vet tam nechal dren určitě alespoň týden, čtyřikrát denně jsme sami tu kapsu doma proplachovali a pak se to už hojilo opravdu rychle .
Manželovi vyřiďte, že je můj hrdina !😊
Nene ! 🥰
Jen to vidím, už jsem začala v duchu šišlat. 🤣
A budeme si tady dále povídat o stěňatech, ano ?
Já měla tohle téma moc ráda .
Když se ráno vzbudíte dřív než on a hned ho popadnete a vynesete, v podstatě nemá možnost se nevyčůrat, to prostě nevydrží. A pak máte příležitost k velkému chválení. Ovšem vyžadovalo by to spát v teplákach a mít připravený nějaký boty nazouvací a teda nevím, jestli by Vám to stálo za to.😊
Taky otázka, kde vyrůstal, jestli vůbec zná nějakou travičku, byla zima, chovatel ho možná vůbec ven nebral.
On se to určitě naučí, je to ještě malý dítě.😊
Bobca:pravda…ale je to “bordel”..👎
Já s Vámi souhlasím.
Ten Jaroš ( autor Psí bible) je podle mýho nebezpečnej člověk . Chce naučit lidi, jak týrat svoje psy a ještě z toho mít dobrej pocit.
Tak jo, podřídíme si psa, není to těžký, stačí s ním dvakrát vyběhnout před barák, a pak vzít dvakrát na dvacet minut ven zacvičit, pak přikrýt v kleci, nenadělá bordel ani škody. Dostaneme k němu manuál v podobě Jarošova evangelia .
Na to se sposta lidí chytí .
Množky, tyrani, špatný útulky, surovci.., tam aspoň každej ví, že je to špatně, ale tohle je vydáváný za lepší způsob , jak zacházet se psy.
Teda četla jsem jen rozhovor, tu knihu ne.
hmn:“Lidi se taky množí bez PP”
není pravda, lidé mají rodný list
a to je PP - rodný list
Akorát, že my lidi ho dostaneme všichni a psi musí mít v rodným listě potvrzeno, že jejich otec a matka dostali od lidí povolení se množit, jinak už rodný list nedostanou a stanou se podřadnými psobčany .
Pak jsou tady různý sabotéři, který to nerespektujou, ať už z řad lidí nebo z řad psů .🤣
Děkuju ♥️ ! Já ho miluju, ale vypadá fakt strašně občas . Resp. často.😢🤣
Povaha to ošem vyvažuje !
A čím se nasírá ?
Jsem úplný laik. Existují hodní a nasírací hadi ?
Bez ohledu na druh ?
To by mě moc zajímalo.
Ale asi to sem nepatří, omlouvám se Zbyňku a Ravene , to ta moje věčná zvědavost..
Když tak si to můžeme napsat do SZ ?
Lidi, prosím vás 🙏, nehádejte se už !🤣
Protože vás jinak začaruju v králíky . Viděli jste doufám film “ Dívka na koštěti” ? Já se nezdám !
Tu výhrůžku myslím absolutně vážně !
Asi jako mastňáček nebo Leithian. ( Mimochodem, kdo je Zlatunka? Zní to dost mafiánsky..)😱
Dobrou noc všem.
Ploštice?!? To je divný, to se mi nezdá ..
No hlavně že je mu už dobře ! 👍
Tak co je zas tohle za nesnesitelnou roztomilost?!?! 🥰
Já se z vás picnu ! 😅🤣😬
Mno, ty nejvulgárnější příspěvky nebývají vždy ty nejagresivnější .
Mně se víc příčí pomlouvání, moralizování, fízlování a udávání .
Každý to holt máme jinak.
Zkopírovaný mi zůstane kde? A jak se s tím pak dostanu sem?
Já stydím.🙈😔
Příští týden už to budu umět.
Já to video nemám, ono se mi to prostě nabidne na YouTube nebo Tik toku ( píšu to správně 😅?) nebo to vidím na Facebooku a zatím si to ani neumím nikam uložit..
Ostuda, ostuda, ostuda, jsem analfabet ! 😞
A jako s tím “intuitivním” ovládáním telefonu ať jdou taky do p…e!!!
Děkuju, ale já píšu na telefonu, tam mi to nejde. Příští týden hlídám vnoučata, tak ona mě to dcerka naučí, je skoro stejně šikovná jako Vy 🙂!
U nás na loukách takové mokřady, psi je milují.
Na fotkách mokrý Framík aspirující na titul nejošklivější pejsek roku a na poslední v popředí senior Gučka, který za naši desetikilometrovou procházku podle GPS ( ji teď zkouším kvůli tomu jeho útěku za háravkou) naběhal 37 kilometrů a to šel tak čtvrtinu cesty na vodítku. Přišlo mi to docela dost, překvapilo mě to.
Na poslední část cesty jsme GPS přendali na Framíka a ten na naše dva kilomety naběhal 3,4 kilometru, brouček malej , pomalej 🤣.
Příště ji vyzkouším na ostatní psy, docela mě to zajímá .
Uprostřed lesa jsme potkali partu úplně zfetovanejch lidí se psy, vřískali jak opice, ale zase jsem ocenila, že šli do přírody. 😅
To není to video.
Ono se mi na YouTube pořád něco nabízí, jak vědí, že se zajímám o psy .
Jenže já to neumím uložit a vložit. Ale se to teď naučím !
Videí s kangaly a babičkami jsem viděla opravdu hodně 🤣. Oni si asi v tom Turecku nějak na psy a matky potrpí . 😊
Tak jak to tedy je ?