Bobca:jedině že tam spadlo kousek žloutku…stačí malinko,a nejde to..
To bude ono! Jeden se mi protrhnul a asi se tam trochu dostalo. Jak jsem unavená, jsem nešikovná.
Bobca:jedině že tam spadlo kousek žloutku…stačí malinko,a nejde to..
To bude ono! Jeden se mi protrhnul a asi se tam trochu dostalo. Jak jsem unavená, jsem nešikovná.
Milé ženy, musím si vám postěžovat.
Taky jsem už přes týden nemocná, mám pocit, že mám snad černý kašel.😅
A ještě je všemu se mi dneska nepodařilo vyšlehat z bílků sníh. 🤣 Vůbec to nechápu, stalo se vám to někdy?
Broučci zlatý, alespoň, že byli pospolu a nechali se chytitit ! Nevypadají tak špatně, jen se mi zdá, že někteří mají prošlapy, tipovala bych, že jsou mladší.
Ať jsou to křesťanské
či pohanské svátky.
Hlavní je jediné,
jaro je zpátky!
Vše nej vám všem vinšuje
Doron a smečka.
Ať každý z vás ve zdraví
ty oslavy přečká !
Chcete mu je dávat živý?
Nojo Balu, já bych chtěla mít pořádek jako Vy, ale toho asi nedocílím.😅
Záchod jsem zatrhla, to bylo i na mě moc, já o tom prostě nevěděla, ono je to tady takový opravdu rozlehlý..
Ani do postele psi nesmí ( ovšem mi tam všichni nalezli, když jsem byla nemocná a nemohla se bránit 🤣), ale co je to platný, Fram přijde a položí umolousanou hubu doprostřed peřiny.
Ani otvírat dveře jsem je neučila..
Nainstalovala jsem minulý rok před hlavní vchod sprchu s vývodem teplé vody, to je docela dobrá vychytávka když potřebuju psy odbahnit .
A mám v domě dvě místnosti s odděleným vchodem kde i pracuju, a ty jsou relativně psů prosté , bez ťápot na podlaze a tak..😅
Tak takovýho psa jsem nikdy neměla…😞
To byla opravdu šikovná holka! 👍
Nee, mě se jen tak něco nedotkne.😊
Jsem ještě z té generace, která si myslí, že ženy a muži jsou jiní a obě pohlaví z toho můžou těžit.🤣
Připomínáte mi mého staršího bratra, je moc chytrej, geolog a taky včelař a má taky pár patentů.., takový šílený vědec.😅
Ale vím, že do tajů včelařství už neproniknu, je to program na celý život a já se věnuju něčemu jinýmu.
Tak já jsem taky žena 😅😬! Tome, to jste teda přehnal !!!🤣
Ale Varaxi, máte to jak s tím složením bronzu. Nebývá to jen slitek mědi a cínu, je to trochu složitější.. Příměsi ostatních kovů vlastnosti bronzu různě mění. A pořád je to bronz.
Jednoznačné definice prostě někdy neplatí.
Ale vyjadřuje. Píše, že vědomosti má praktické, (nikoli teoretické).
Ty jo, diskuze není o tom, se někoho zastávat nebo vyhrát.
Mně teda přijde lepší, když se člověk ve věci moc nevyzná, chvíli poslouchat, přemýšlet, ptát se, a ne hned jít do konfrontace.
Nebo vám, holky, křivdím a ve včelařské problematice jste jako doma. V tom případě se omlouvám.
To byla jen “technická”. 😊
Já Vám nevím Varaxi, na mě to dělá dojem, že Tom50 toho ví o včelách víc, než běžný smrtelník..
Moc gratuluju, že to máte za sebou a dobře to dopadlo !
Fikovnice:Ježkovy voči, až k Tobě přijedu, tak se ani na hajzlíku nebudu moct zavřít?🤣 To si budu připadat jak doma. Tady se taky nesmím zavřít neb Kuky nesnese nemít o mně přehled a ihned začne dveře drápat!😀
Zevnitř to jde, neboj 🙂.
Můj první pes to uměl, ale jen na povel.
Já vždycky frajeřila : Sandy, prosimtě buď tak hodnej a zavři ty dveře ať sem netáhne !
A návštěvy čuměly . Lidi si mysleli, že mám geniálního psa, kterej rozumí lidský řeči .🤣
Ale uměl to jen tím snadnějším směrem, jako zabouchnout. Guču a Dorouše jsem to taky učila, ono to není moc těžký, takový ten humpolácký způsob, že pes na dveře skočí , ale dělá to moc velký rány a dveře a uši tím trpí. A jinak je to naučit neumím.
Tak psi si umí otvírat.., Hihi, teda kromě Dorouše, který kvůli tomu musí chodit za Gučou.
Máme verandu, tam se netopí, z verandy do předsíně další dveře v nich psí dveře , pak do chodby lítačky.., takže tepelný ztráty nejsou takový..
Je to takový sto let starý dům a i ve svojí době nebyl nijak moderní , ale tohle je docela praktický.
Na noc většinou zamykám, ale ráno otevřu a už nechám hlavní dveře odemčený, občas je zavřu , ale nezamykám, psi si můžou chodit ven jak chtěj.
Jo a u toalet opravdu kliky nemáme 🙈, jen zevnitř západku, já to nechala jak to bylo, mě se to líbí.
Jojo, to jsem přesně chtěla říct, že kozu dělají šťastnou jiný věci.
Spal u mě tuhle kamarád, jdu ráno na záchod a vidím prkýnko celý počůraný, podlaha pokapaná a ještě kapky v pravidelných intervalech po celé délce chodbičky . Kroutila jsem nad tím v duchu hlavou, jak tohle může dospělej člověk udělat, ale neřekla jsem nic, přece nebudu vychovávat padesátiletýho chlapa .
Takže jsem ráda, že se Fram těma maceškama prozradil a celá věc se objasnila. Ty kapky byly z jeho dlouhý namočený bradičky .
Zubo:Jak se ta hospoda jmenuje?
Hele, já nevím..
Je to v Branově, v kopci nad jezem.
Jezdíme občas na Berounku, do kraje kde žil Ota Pavel. Je tam taková rázovitá hospoda, majitelé mají psy, kočky a také kozu. Takovou mohutnou, starší, opravdu velkou bílou kozu.
Celá léta tam obcházela hospodu, byla často i uvnitř, na tesase vybírala popelníky , kradla lidem cigarety.
Minulý rok majitelé koupili tři kozlíky, kteří byli určení ke snědení, vykastrovali je a nechali si je jako domácí mazlíky k vypásání strání.
Stará koza úplně ožila, vodí stádečko, všechno jim ukazuje, dohlíží na ně, chrání je.. vajglů si už vůbec nevšímá . Je z ní štastná koza .
Mám ve zvyku o víkendu ráno pustit psy a pak si jít zase lehnout.
Dnes ráno šest nově vysazených macešek, které měly sloužit jako jarní výzdoba, v posteli a dvě v záchodě .
Udělal to Framík. Ale já se ptám proč?!?!?! Proč v záchodě? Asi se šel napít, jako ten týraný pejsek ve zpravávách.🙈