To není možný, to není možný, to není možný!!!
Co je to jako za lidi?
Hlavně, že se Vám nic nestalo, škoda, že nemáte číslo auta, mohl by jít sedět!
To není možný, to není možný, to není možný!!!
Co je to jako za lidi?
Hlavně, že se Vám nic nestalo, škoda, že nemáte číslo auta, mohl by jít sedět!
To je opravdu hnus, s tím motorkářem.
Nemohla byste zjistit, kdo to byl a trochu si s ním promluvit ?
Oni tihle hrdinové často přestanou být tak namachrovaní, když jim stojíte tváří v tvář.
Strašná ubohost.
Nejde to. Kdo by chtěl můžu poslat mailem.
Soubor sem nejde vložit.
Nebo se musíte nezávazně zaregistrovat, pak to otevřít jde.
Hurá, hurá, že jste doma ! Doufám, že Vás to moc nebolí !
Bělouš vítal ?
Jj, v bosobotách se člověk opravdu musí naučit znovu chodit, ne používat nohy v botách jako nějaká kopýtka , jak jsem to dělala dřív. 😅
Zkusím znovu.🙈
Tak kladinu jsme perfektně zvládli a pak zase pokazili, spadnul a urazil se.😞
Framík pěkně kouše, ale při obraně nevydá ani hlásku.
Stopy jsou všelijaký, pamlsky vynechává , tuhle se po procházce do stopy vrátil , znova ji prošel a všechno vysbíral. Samotnýmu mu to šlo líp.🙈
Poslušnost ho baví, ale je pomalej, je to někdy jako cvičit velblouda.
Stále nechytí piškotu v letu, ale už se snaží.
No, nevím, nevím, jestli to někam dotáhneme..🤣
S německýma ovčounama to bylo takový jiný…
Ale je skvělý s vnoučaty, neúnavně je následuje a je velmi opatrný a něžný, na ročního pejska docela neobvyklý.
Je to opravdu exot, ale hodně mě vzal za srdce.
Jéžišmarjá, když já vidím tu starou paní na vesnici, co jede do sámošky nebo na hřbitov, jak si zařizuje povinný ručení.
A možná i řidičák na kolo by lidi mít mohli !
Měli by ho mít !
Ona mi porovnala postavení těla a kyčel na té straně, co jsem to měla. Plus hodně dbá na to, jak člověk stojí, aby byla váha na chodile správně rozložená a člověk stál opravdu pevně.
Taky jsem cvičila zvlášť s palcem o ostatními prsty, to bylo strašně těžký, protože člověk zapojuje svaly, které nikdy vědomě nepoužíval.
Nedokážu Vám dát fundovanou odpověď, prostě tím cvičením se asi nějaké šlachy protáhly, některým vazům se ulevilo, něco se zase posílilo Já to nechala na ní a jen jsem plnila jednoduché pokyny.🤣
Zánět jsem chladila a brala acylpyrin ( za mě zázračný lék) , to jsem vymyslela sama.😅
Nosím teď barefooty, strašně mi vyhovujou a klenba se mi v nich nebortí protože jsem se v nich naučila chodit tak jako bych chodila bosa ( celé chodidlo pracuje) a bota je vlastně jen takový obal.
Bylo to ještě v takovém začátku, ale palec vybočený slušně, myslela jsem, že je to věc neměnná, měly to všechny ženský v rodině.
balu:To je marné, stejně jak u cyklistů a koloběžkářů povinné ručení není vyžadováno. A protože je tu mocná cyklistická lobby, tak to asi dlouho ještě nebude povinností.
I ty, Brute? 🤣
Balu, já měla zato, že jsme, tak nějak společně, proti dalším regulacím a buzeracím..
tetrivek:Fotila kolegyně
To je neuvěřitelný! Byla jsem strašně unavená a všechno zaspala.😞
U nás se stal zázrak a všichni psi v našem lese jsou na sebe tak hodní! Ťuk ťuk ťuk!
Potkali jsme sympatickou paní s mopsem a fenkou italského vodního psa, chtěla ji socializovat s velkými psy, tak jsme šli spolu , fenka se krásně osmělila .
Ještě jsme se míjeli na volno s barvářem a taky úplně v pohodě, vychovaný pes, co se umí ke psům chovat.
A Framík se naučil chodit u nohy bez vodítka!
Povídám mu “ u nohy” ( “k noze”mám vyhrazený na cvičení poslušnosti) a on se přiřadil a šel jak ovce , asi půl kilometru přes ves. Já to nechápu, ještě včera to neuměl , asi mu nějak skokově dozrává mozeček. 🤣
Aluško, Vy jste strašnej střelec!
Ještě se dá hodně zachránit, fyzio cvičení na to je, ale poskakování to není.🤣 A ledovat byste měla, když je to horký, několikrát denně, mraženou zeleninou zabalenou v ručníku.. A dobrý široký boty a různý pomůcky, který drží palec ve správné poloze existují..
Bych Vám do toho nekafrala, ale moje trenérka mi to opravila , jakože úplně , byl to téměř zázrak .😇
Hihi, mít to Váš pes, už to tady všichni řešíme, ale u Vás: “ Ještě můžu chodit.”🤣🤣🤣
Ph:Particka - venceni pred snidani v trave🙂
Krasne nedelni rano se musi vyuzit😀
Vzala bych si tu porci s vařenými vejci.
Milá Bobčo, já vůbec nezaregistrovala, že jdete na operaci..
Držím palce moc moc moc! ♥️
Ať Vás to nebolí, rychle se to hojí a zvládnete čtrnáct dní nicnedělání, na to nejste zvyklá! 😊
Rozhodopádně ! 😊
Tak nebylo bylo v Americe? Tam jsou lidé žalobami posedlí..To je jejich národní sport. 😅
Jsem ráda, že mám hodný a rozumný psy, tím bych to asi shrnula.
To si nemyslím, že by psy nesnášeli pach alkoholu, ale opilý člověk se někdy divně chová.
Můj první pes , německý ovčák, přímo hospody vyhledával 🤣, v době, kdy jsem byla ve škole, ho venčil náš hodný soused, pan Koloc, a po vycházce zřejmě ještě obrazili všechny tři hospody v okolí. Když jsem pak chodidla se Sandym po vsi s kočárkem, bylo mi divný, že míří do každý hospody, jde přímo do kuchyně a všude ho srdečně zdraví : “ Dobrý den, pane Sandy!”
V každým případě mi pes, který někomu urve kus tváře a ještě jí sežere, úplně cajk nepřijde, ale možná jsem moc uzkoprsá..
megi-the-pes:
Tak pán je silně teritoriálně agresivní, znám to, měla jsem kavkazáka. 😅🤣
To bude úplně jiný život, bez bolesti !
Jste dobrá, že jste se odhodlala.👍
Ať Vás to nebolí a dobře se to hojí ! ♥️