Také by to mohly být febrilní křeče po očkování..
Jeden můj kocour po očkování skoro umřel a nikdy už nebyl úplně v pořádku.
Veterinářka mi říkala, že pokud je kočka bytová, očkovat by ji určitě nedala.
Ovšem kočka není pes.
Také by to mohly být febrilní křeče po očkování..
Jeden můj kocour po očkování skoro umřel a nikdy už nebyl úplně v pořádku.
Veterinářka mi říkala, že pokud je kočka bytová, očkovat by ji určitě nedala.
Ovšem kočka není pes.
Je mi jich vlčků líto, asi budou ve strašným stresu , když už je dvakrát stěhovali , okolo lidi které neznají..
acher:Zatím nekouše,ale loužičky dělá….
Kdo to je ?!?!
Myslím, že to nebude problém, je to chytrý a vstřícný pejsek.🥰
Gučák se mnou chodil do práce od dvou měsíců , prostě jsem ho připlácla na pelíšek pod stůl a “ spinkej”. Musel se to naučit na první dobrou, jináč to nešlo. Jen občas rušil, poštěkáváním ze spaní a taky trochu prděl. 😅 A po třech hodinách vyžadoval pauzu na čůrání a hraní, jsem to tak zavedla a on to měl pak v hlavě na minutu přesně, tak pozor na to !
Ještě sádru? To je tedy složité hojení, ale hlavně, že Vás to nebolí !👍
Bělouš je asi rád, že jste spolu doma.☺️
Mne babička učila ,že má mám kvočnu oddělit, dávaly jsme ji do králíkárny do spodního fochu, a dvakrát denně ji vybídnout, aby se šla najíst a napít , měla otevřeno, zavíraly jsme jen na noc.
A babička také několik dní před vylíhnutím vejce kropila vodou , tak jemně, jako kropila prádlo.
Tak jsem se pak v dospělosti po ní opičila a měla jsem s tím dobré výsledky.
Četla jsem teď nějaký článek z olomoucka, tam si starosta taky myslí, že vlky musí někdo vypouštět.☺️
Ale ono je to spíš tak, že v industrializované krajině se ta zvířata chovají jinak. U nás jsou bobři naprosto oprsklí, o divočácích ani nemluvím, lišky taky naprosto oprsklé, mají štěstí, že si myslím, že pořád mají mladé 😅, vražedkyně slepic!, dneska nám do domu vlétl datel a v úplném klidu ho zase opustil..
Prostě vědí, že jim nikdo neublíží.
My dnes měli podobný zážitek s koněm, vynořil se z boční cestičky. Naštěstí se kluci na povel zastavili a paní profrčera mezi nima. Zachovali se moc klidně a hezky, psi i kůň.
Chodíme venčit na takové velké louky, kluci to milují , běhají v takových obrovských kruzích , úplně šťastní. Louky jsou nejvíc, v lese je to tak nebaví.
Chtěla jsem udělat nějaké fotky, ale všude jsou strašně daleko a ještě zezadu.☹️
Velmi elegantní!👍
Co Vaše nožka?
Tak ještě že se k tomu ten příbuzný postavil čelem. Být tam sama, bůhví jak by to dopadlo.
Ten majitel, co se mu pes vysmekl z obojku asi dělal co ?
A v Thomayerově nemocnici mezi pavilony desítky muflonů, kteří přišli z Kunratického lesa. Jsou už úplně krotcí.☺️
Vlky v Praze myslím ještě nemáme ☺️, ale v Kunratickém lese jsou prý šakali .
Nebo i borelióza to dělá..
Nebo klíšťová encefalitida?
Přesvědčil pEfe penězi?
Příkladný přístup !
Pochopil posléze: Postrádat pEfe prorokuje pěknou pracovní polízanici pro phirmu, pravda?
🥳🥂🍾
Tak ono by to mělo fungovat i tak, že se to prostě roznese a lidi neměli chtít takovým psem nakrývat.
Ale asi jim to nevadilo, možná takový psy i chtěli . Možná se jim líbilo mít nebezpečnýho psa jako zbraň.
Jistěže je.
Překrásné! ♥️
Přírodu Poron plánuje pozorovat předpozítří, pozítří,popozítří…
Pozorování průbojných pánů přináší převeliké potěšení.
Pravda, plebejská podívaná, přesto parádní !
Přítelkyně, pozorujte pukovanou?
Prosím prosím pokřížkovaní pánové prohrajte !
Protivné piškvorky!