Ona Sarah spíš mluví o tom, jak je těžké zodpovědně vybrat příští páníčky. Musí to být těžké, nezávidím jí to.
Nedávno jsme kamarádce pomáhali prodat koťata a byla to sranda, protože jsem mohla využít, že jsem trochu “ do kšeftu”, což jináč nemůžu.
Takže jsme udělali překrásný fotky, ze kterých dýchal luxus, neštítili jsme se ničeho. 🤣
Bylo tam i koťe v botě ( ovšem botě luxusní), kočka u fontány s Budhou ( k plemeni se to hodilo), pochopitelně koťata v záplavě květin .., koťe odpočívající v knihovně vedle Tibetské knihy mrtvých 😂..
Kamarádka pořád: Počkej, není to moc?
A já: Není! Přines ještě ten japonskej čajovej servis!
Kamarádka taky do inzerátu nemohla dát cenu ( kvůli klubové politice), ale z fotek už bylo tak nějak patrné, že nízká nebude a navíc je u tak mimořádných zvířat nepodstatná.😀
Získala velké množství zájemců a mohla tak vybrat koťata ty nejlepší domovy.
A proto vždycky říkám…"hledej v prvé řadě pomoc na konci svojí paže". Ta policie nemůže být všude a vždy může chybovat.
No, to mi děláme a vyšetřili jsme si to sami.🙂
Ale určitou součinnost člověk potřebuje..
A byla jsem překvapená,jak byli někteří poliši fajn , ale začínali vždycky od začátku, informace si nepředali ( mluvím o krádežím v našem sousedství).
I na té FF se řada lidí o sebe i o druhé postarala.
Byla tam moje kámoška psycholožka ( šla se tam jen vyčůrat:🙂)když se zrovna začalo střílet , nahnala děvčata, co byla na chodbě do místnosti, zabarikadovaly se tam, řídila to,uklidnila je, byla jsem na ni hrdá, je jí sedmdesát.;), pak si sama nechala poskytnout psychologickou pomoc🙂.
Ta mi říkala, že ti policajti , co tam zasahovali byli skvělí,opravdu angazovani, ale prostě to velení..
Musím zpětně uznat , že Megi měla pravdu, když říkala, že zásah na FF byl zpackaný. Řadoví policisté se zachovali excelentně, byli opravdu stateční, ale to velení…
Udělala jsem nedávno s policií osobní zkušenost a zjistila jsem, že jejich základní problém je ten, že nejsou schopní si předat informace a neumí uvažovat analyticky. Ale jako že vůbec.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 20.06.2024, 10:43:36
Ale on měl od prvního dne tu ránu takovou suchou, už když to měl přišitý, nehnisalo to, tady se zprvu rozvíjel zánět a bylo to takový neohraničený , nepřehledný.
Jak to vlastně s bylo? Byla to tržná rána nebo to bylo odražený? Držela ta kůže ještě někde?
Vy jste to taky tak úžasně dokumentovala, sledovala jsem to bedlivě,člověku se to může hodit i pro člověka🙂. Díky moc!
Ale ono to IPO je takové mezinárodnější, myslela jsem, že kdyby byl chovný,hodilo by se víc.
Nejdřív to vypadalo , že by uchovnený být nemohl, protože mu scházel dráp na jednom paspárku , což ve francouzském standardu vyulčující vada není,ale u nás se to bere vážněji. No, jenže drápek dorostl , takže to vypadá, že to byl nějaký úraz, zatržení..
A taky mistrovství briardů se dělá podle IPO..
Jináč je to moc pěknej pejsek, inteligentní, s dokonalou briardí povahou a ráda bych ho vedla pracovně. Jen musím přijít jak na to 🤣
Měla jsem ovčáky, měla jsem pastevce, tohle je něco mezi tím.
Byla to blbá rána, podle mě ho kouslo něco, co mělo v hubě peknej sajrajt. Mně se stala podobná věc, když mě bodla vosa, oteklo to, hodně to bolelo a v tom místě kus tkáně “ vyhnisal” Přitom nejsem alergická, pokud vím.
Ale je to opravdu jedno,lepší než aby to byla ta ruptura.
Přeji brzké doléčení a doufám, že zase dáte nějakou fotku.
Řeknu Vám, lepší paničku si ten Váš pechfógl nemohl přát. 🙂)))