Aktuálně: 3 504 inzerátů217 104 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 23.06.2024, 12:57:02 xxx.xxx.166.19

Ona Sarah spíš mluví o tom, jak je těžké zodpovědně vybrat příští páníčky. Musí to být těžké,  nezávidím jí to. 

Nedávno jsme kamarádce pomáhali prodat koťata a byla to sranda, protože jsem mohla využít,  že jsem trochu “ do kšeftu”, což jináč nemůžu. 

Takže jsme udělali překrásný fotky, ze kterých dýchal luxus, neštítili jsme se ničeho. 🤣

Bylo tam i koťe v botě ( ovšem botě luxusní), kočka u fontány s Budhou ( k plemeni se to hodilo), pochopitelně koťata v záplavě květin .., koťe odpočívající v knihovně vedle Tibetské knihy mrtvých 😂..

Kamarádka pořád: Počkej, není to moc?

A já: Není! Přines ještě ten japonskej čajovej servis!

Kamarádka taky do inzerátu nemohla dát cenu ( kvůli klubové politice), ale z fotek už bylo tak nějak patrné,  že nízká nebude a navíc je u tak mimořádných zvířat nepodstatná.😀

Získala velké množství zájemců a mohla tak vybrat koťata ty nejlepší domovy.

Takže Sarah, nepodceňte marketing!!!

Doron
Doron 21.06.2024, 23:26:16 xxx.xxx.166.19
Fikovnice:

Doron, Ty nevíš, že “měla” se píše “mněla”??? Taková ostuda!!!🤣😉

Mnělas  mi to říct dříve teď vypadám jak dylyna !

Doron
Doron 21.06.2024, 22:50:01 xxx.xxx.166.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 21.06.2024, 15:34:58

Vím,  že jste nechtěla mít pravdu, ale měla. 

Já se tehdy, zastávala těch obcejnejch kluků policajtskejch, který projevili velkou odvahu , ale nikdo je správně neřídil .

Doron
Doron 21.06.2024, 22:39:41 xxx.xxx.166.19
Sarah01:

A proto vždycky říkám…"hledej v prvé řadě pomoc na konci svojí paže". Ta policie nemůže být všude a vždy může chybovat.

No, to mi děláme a vyšetřili jsme si to sami.🙂

Ale určitou součinnost člověk potřebuje..

A byla jsem překvapená,jak byli někteří poliši fajn , ale začínali vždycky od začátku, informace si nepředali ( mluvím o krádežím v našem sousedství).

I na té FF se řada lidí o sebe i o druhé postarala.

Byla tam moje kámoška psycholožka ( šla se tam jen vyčůrat:🙂)když se zrovna začalo střílet , nahnala děvčata, co byla na chodbě do místnosti,  zabarikadovaly se tam, řídila to,uklidnila je, byla jsem na ni hrdá, je jí sedmdesát.;), pak si sama nechala poskytnout psychologickou pomoc🙂.

Ta mi říkala, že ti policajti , co tam zasahovali byli skvělí,opravdu angazovani, ale prostě to velení..  

Doron
Doron 21.06.2024, 15:14:17 xxx.xxx.166.19

Musím zpětně uznat , že Megi měla pravdu,  když říkala,  že zásah na FF byl zpackaný. Řadoví policisté se zachovali excelentně, byli opravdu stateční,  ale to velení…

Udělala jsem nedávno s policií osobní zkušenost a zjistila jsem, že jejich základní problém je ten, že nejsou schopní si předat informace a neumí uvažovat analyticky. Ale jako že vůbec. 

Doron
Doron 20.06.2024, 12:00:37 xxx.xxx.166.19
Zrzavci:

Ma ryzovar ta paňy? K tomu psu?

Vi se naučte psát a cist mě šlo hlavně o pejskaaby měl dobrí život   ne o peníze!!!!!!

Jestli my ho pani slíbila tak se to má dodržet protože u vás máte tak leda pomocnou školu a umím si představit ty podmýnky pro pejska!!!!!!!!!

A nezapomýnejte že pes je zive zvíře laskavě!!!!!!!

Maucta!!!!!!

Doron
Doron 20.06.2024, 11:34:34 xxx.xxx.166.19

Pes měl bít zdarma  chtěla sem ho pro holki tohle není jednání uš nemám zájem!

Příště nepište že daruji pejska když chcete jen ryzovat prachi !!!

Doron
Doron 20.06.2024, 11:10:42 xxx.xxx.166.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 20.06.2024, 10:43:36

Ale on měl od prvního dne tu ránu takovou suchou, už když to měl přišitý, nehnisalo to, tady se zprvu rozvíjel zánět a bylo to takový neohraničený , nepřehledný. 

Jak to vlastně s  bylo? Byla to tržná rána nebo to bylo odražený? Držela ta kůže ještě někde?

Vy jste to taky tak úžasně dokumentovala, sledovala jsem to bedlivě,člověku se to může hodit i pro člověka🙂. Díky moc!

Doron
Doron 20.06.2024, 10:41:52 xxx.xxx.166.19

Neuvěřitelný pokrok za poslední den !

Nahoře to už vypadá moc hezky!

Prožívám to s vámi a bála jsem se,  co udělá to vysazení atb.

Ale zmiji bych nepoznala, to mě znervózňuje,  jako…, kde má ten klikyhák ?🙂))

Doron
Doron 19.06.2024, 13:19:31 xxx.xxx.166.19
hmn:

tak zde vidím problém v tom, co pro koho znamená pojem “normální život”

To jsem zrovna chtěla napsat. 

Zkusíte to definovat?

Doron
Doron 18.06.2024, 11:00:02 xxx.xxx.166.19
Arosek:

Mozna bych mohla darovat Primitiva …. po dnesnim ranu by to byla uleva 😀

Měla bich zájem  ,otkut ste?

Doron
Doron 18.06.2024, 00:12:20 xxx.xxx.166.19
hmn:

v NZŘ posunkové povely jsou

Ano, já vím. To by nám šlo( jde) líp. 

Ale ono to IPO je takové mezinárodnější, myslela jsem,  že kdyby byl chovný,hodilo by se víc.

Nejdřív to vypadalo , že by uchovnený být nemohl,  protože mu scházel dráp na jednom paspárku , což ve francouzském standardu vyulčující vada není,ale u nás se to bere vážněji. No, jenže drápek dorostl , takže to vypadá,  že to byl nějaký úraz, zatržení..

A taky mistrovství briardů se dělá podle IPO..

Jináč je to moc pěknej pejsek, inteligentní,  s dokonalou briardí povahou a ráda bych ho vedla pracovně. Jen musím přijít jak na to 🤣

Měla jsem ovčáky, měla jsem pastevce, tohle je něco mezi tím. 

Jako.., dost jsem se do něj zamilovala🙂)))

Doron
Doron 17.06.2024, 22:40:05 xxx.xxx.166.19

Tak nakonec vidíme,  že vet věděl,co dělá. Vypadá to parádně ! 

Taky se mi moc líbí, jak ho ošetřují na zemi  a nestresují ho na stole. 

A taky se mi moc líbí,jak vet bere Vaše nápady k další léčbě, není to žádnej poprděnej narcis !

Doron
Doron 17.06.2024, 18:32:44 xxx.xxx.166.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 17.06.2024, 17:32:21

Já vím, že to není lehký, však si to ještě pamatuju🙂.

Fram na gesta ale reaguje perfektně,podle mého to má vrozený a patří to k těm vlohám k pasení, který má opravdu vyvinutý.

Nějaký zkoušky bych s ním ráda udělala,aby měl ňáký slušný vzdělání 🙂))

Doron
Doron 17.06.2024, 16:56:48 xxx.xxx.166.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 17.06.2024, 15:56:09

To mě mrzí,  že v IPO se nesmí používat posunkové povely, ty jsou pro Frama pochopitelně mnohem srozumitelnější a dobře na ně reaguje. 

Doron
Doron 17.06.2024, 09:48:22 xxx.xxx.166.19

Byla to blbá  rána,   podle mě ho kouslo něco, co mělo v hubě peknej sajrajt. Mně se stala podobná věc,  když mě bodla vosa, oteklo to, hodně to bolelo a v tom místě kus tkáně “ vyhnisal” Přitom nejsem alergická, pokud vím. 

Ale je to opravdu jedno,lepší  než aby to byla ta ruptura.

Přeji brzké doléčení a doufám,  že zase dáte nějakou fotku.

Řeknu Vám,  lepší paničku si ten Váš pechfógl nemohl přát. 🙂)))

Doron
Doron 17.06.2024, 08:31:04 xxx.xxx.166.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 16.06.2024, 20:45:58

Jojo, Framík se za Gučákem dokonce sápal na žebřík 😂,  to jsem mu teda zatrhla protože ještě před týdnem se bál i na kladinu.