To je neuvěřitelná drzost.
A lidi jsou jak ovce, neumí se bránit.
Přes práh vám nesmí ani policie, bez soudního rozhodnutí.
Oni( častěji ony) jsou často tak nějak opilí svojí mocí a dobroserstvím, nemusí jít jen o peníze.
To je neuvěřitelná drzost.
A lidi jsou jak ovce, neumí se bránit.
Přes práh vám nesmí ani policie, bez soudního rozhodnutí.
Oni( častěji ony) jsou často tak nějak opilí svojí mocí a dobroserstvím, nemusí jít jen o peníze.
Vy jste rozený idealista…
Jj, já vím, že je to běžné, znám to i od štěňat.
A co je to, to pastevní kopyto? Proč se mu tak říká?
Jj, to je správý svýraz.
Už neumím čésky..☹️
Tak Gučák není starý;), je mu deset a je ve výborné kondici, venku to vede. Ale je nejmenší a chce si udržet důstojnost.
A netahá Vás za oči, že je hříbě “ přerostlé”?
Zatím záď vysoko oproti kohoutku ?
A Pumo, na jakou zkoušku jste se s Inspektorkou přiravovaly(i)?
Třeba by se dala stihout, koncem léta..
Přijde mi to obrovský rozdíl, první a poslední fotka .👍
Tak to máte mladou smečku, paráda!
Teda Efe, Vy jedete bomby!😲
Gratuluju ke krásné smečce!🥰
Snad nebude Vasil moc velký potížista, kolik mu je ?
Mám to ve smečce podobně, dva mladí, co si spolu vyhrají a starší Gučák je spíš tak dozoruje..
Ať Vám dělají radost!
U nás je to vic anonymní, prostě Praha ☹️.
Jaké je u vás počasí? Tady včera 37 ve stinu a teď v půl desáté 29. A fouká teplý vítr .
No prostě.., chodí tu zloději a v noci kradou.Vykradli sousedy zprava i zleva, ty zleva už třikrát v průběhu měsíce ( oni tam teď nebydlí).Predevčírem jsem tady viděla tipaře, jezdil na kole a očumoval domy, vyfotila jsem ho a řekla, že jsem sousedská hlidka( to znám z americkejch filmů)😂
Včera zase vykradli sousedy zleva a nám opět prostříhali plot aby se k nim přes zahrady dostali, kvůli tomu utekl Gučák a musí teď nosit GPS , je to prostě otrava.
Naše veterinářka má druhého basenjiho, s prvním to ještě tak nějak šlo (z jejího pohledu byl úžasný 🤭), druhý je nejenom necvičitelný, ale i nevychovatelný, ničí,neudrží čistotu ..
Kde je to k přečtení?
Já to mám nejlepší.
Od té doby,co se u nás v ulici krade, mi všichni sousedi chválí psy, jak hezky štěkaj.😂
To je tedy těžké rozhodování , obě plemena jsou cvičitelná dost obtížně.
Hihi, náš starosta nabízel sousedovi, že odkoupí jeho kohouta( asi tušíte,co s ním chtěl udělat).
Postupně se dostal na částku 5000 Kč, Franta Krbec neprodal🙂))!
Ale stejně se měli rádi. 🙂
To byla Pomocná stráž VB , tuším.
U nás tuto funkci vykonával lehce mentálně retardovaný zoofil, nekecám🙂.
Vůbec jsem tu potvoru neznala a mám ji na zahradě.
Díky za upozornění, jdu to vytrhat !
Briárdě Framík bude mít okolo padesáti kil, je k malým pejskům opravdu něžný a citlivý, ale když jsme měli u nás na návštěvě dvě čivavy nespustila jsem z něj oči protože přesně.., stačilo by hravé máchnutí packou a neštěstí by bylo na světě.
Přitom vím, že by jim nikdy záměrně neublížil,čivaví holky byly dobře vychované, uměly se k velkým psům chovat , najít si místo kde je bezpečno,napomenout náznak divočení, byly si dobře vědomé svojí křehkosti a uměly v tom chodit. Fram i ostatní psi jsou zvyklí vyhýbat se kočce, která klidně leží na zádech uprostřed jejich her a běda tomu, kdo by o ni zavadil.
Ale i tak jsem se bála.
Byla bych hodně opatrná,společné procházky na vodítku by mohly být v pohodě , doma hrozí větší nebezpečí. Také bych si na takové dovolené moc neodpočinula.