Ale jasně, že to není Plaka🤣
Jen jsem dělala takovou svodku..🙂)
Ale jasně, že to není Plaka🤣
Jen jsem dělala takovou svodku..🙂)
A z těch ostatních se ti libí nejvíc která;)?
Jj, taky na mě dělala dojem slušný ženský 🤣🤣🤣.
Takže názory se různí a máme tady různé varianty.
Stella je geniální dítě z lesa, kteté se tady socializuje ( megi)
Stella je dívka, trochu předčasně dospělá, nezvyklá na kontakt s vrstevníky ( bobca)
Stella je převlečená Fíkovnice( nepřímo naznačuje řada ostatních)
Stella je AI( verun)
Stella je Plaka ( irma)
Pravděpobobně k rozpoutání emocionální diskuze.
Lze rozehrát takové malé drama a rozhádat skupinu plus zažít určitý pocit moci.
Je otravné, a to doslova, je mi z toho až trochu na zvracení ☹️.
V Horbachu, oddělení rohožek a koberců 🙂
Psy mám na tetanus očkovaný, je to tady potřeba.
Moji psi se často pasou,všichni najednou, fakt jak ovce 🙂, všude jsem četla: když pes žere trávu, pozor pozor, má zažívají potíže, upravte stavu, je to špatný znamení.
Ale oni nežerou obyčejnou trávu, vybírají si výhradně pýr, který je vlastně úplně zázračná rostlina, jak jsem teprve nedávno dozvěděla. Oni fakt asi vědí, co potřebujou.
U nás jsou populární koňské kobližky a kozí a ovčí bobky. Odvrátit se od nich nechají, ale kdyby to bylo na nich…🙂)))
Ale když psi žerou výkaly jiných psů, to mi přijde divný.
A to se o sebe starají úplně samy;)
Nic o ovcích nevím, měla jsem kdysi jen dvě kozy. , nepřeroste jim vlna, když je nebude nikdo stříhat, asi jo, bych myslela..
Prostě tady máme stádo bezprizorných ovcí, je to divočina v tý Praze☹️)))
Pochopila jsem to tak, že kobyla má nějaké kožní problémy. Původně myskeli, že je to alergie na bodnutí hmyzem, pak se ukázalo, že má alergii na šrot.
Nevíme, jestli je to důvod prodeje 🙂))
Já jsem problém “ jednotlivců”, jak osamělým ponožkám říkám, vyřešila rázně a jednou provždy !
Nakoupila jsem ponožky, bílé, černé a šedé, nízké a vysoké, od každých patnáct párů, ostatní jsem bez milosti vyházela. Chachá ! Teď už nebudou mít takovou manévrovací plochu ! Ponožek bude pořád dost!
Mno, mezi 180 kusy ponožek obtížně hledám dvě stejné, mění barvu, velikost a dokonce i strukturu ! Jako by se každá chtěla realizovat, být osobitá a úplně jiná než ostatní :)).
Děkuju, ty se, koukám chovají i na mléko, tak to bych si je chytit mohla🙂!
Jenže jak?
Zrovna jsem dostala knížku !
Autoři na foce působí seriozně 🙂))
Pohybuje se nám tady už půl roku volně stádo ovcí 🙂))
Lidi z nich na zahradách moc radost nemají.
Kdyby to byly kozy, tak bych si nějaké odchytila, ale ovce nepodojím 🙂))
Myslíte, že je to nějaké určité plemeno ?
Na fotce jenom tři, oddělily se od hlavního stáda.
Pravda🤦♀️
Čím krmíte?
To je strašně nebezpečnej věk, co týká nehod. Sousedům takhke vypadnul pes z okna, resp. vyskočil .
Měla jsi covid?
U nás to děti prodělaly bezpříznakově naštěstí.
Já nemůžu psy nechat, aby rozbalovali dárky, zvlášt Framík by to pak dělal pořád ☹️, to by si v hlavičce neporovnal.
Já teda vlastně jeden dárek mám, ale nechtěla jsem to tady psát, protože je to nespravedlivý🙂. Mám pískací lasici pro Gučku a dám mu ji tajně dole v domě v pracovně, kam se mnou oddaně kazdý den chodí a bude ji tam mít schovanou. On je fakt dojemnej, dneska jsem si posteskla" ježišmarjá, to máme dneska práce" ( myslela jsem úklid🙂) a on se tam hned odebral 🙂))
Ostatní dostanou než ty játra, ničeho si nevážej a akorát by se poškorpili !🤣
Jestli se hecnu, dostanou k večeři restovaná játra 🙂.
Hračky nebudou, jenom by se škorpili 🙂))
A doufám, že stihneme vycházku, to je nejvíc🙂)
Vahine, to je ale VELMI barbarské !🤣