Držím mu palce. Já si to úplně představovala, jak snadno se to může stát v tomhle příšerným vedru, kdy je člověk úplně mimo.
Třeba já dneska po obědě sklízím nádobí,vezmu příbory, chci je dát do myčky a hodím je do koše?!?
Držím mu palce. Já si to úplně představovala, jak snadno se to může stát v tomhle příšerným vedru, kdy je člověk úplně mimo.
Třeba já dneska po obědě sklízím nádobí,vezmu příbory, chci je dát do myčky a hodím je do koše?!?
Yoda má moc hezkou, vypracovanou postavu !
Dneska jsem trávila hodně času sama s Gučkou, mladý kluky jsem pak vzala navečer do lesa.
Byli jsme se koupat , navštívili jsme sousedy, já dostala cukýny, on sekanou, pak si ještě v potoce hrál s míčkem, pouštěl ho po proudu a pak si na něj čekal u betonový skruže, všichni ho obdivovali, jak je inteligentní, to on má tuze rád🙂))
Najednou jsem si uvědomila, jak přeci jenom stárne, tlamku už má šedivou , s mladýma už se honit nechce i když je pořád ve výborný kondici. Ach jo..
Nevím, jak to je, třeba v sobě jenom nenašli zalíbení. Ale těch polodivočáků tam má hodně, jsou dost malý, takový rychlý šipky to jsou.
A máte pravdu, Hubert páchne i venku a je ho opravdu kus, musí to být v maringotce mazec 🙂)))
megi-the-pes:A přitom stačí psovi říct k noze.
Jenže já bych ocenila, kdyby do mě Fram NIKDY a jednou pro vždy nestrkal(resp. si kolem mě razil cestu)na schodech a to hlavně zezadu a zejména pak když nesu na ruce vnučku! .
Myslím, že kdo má přirozenou autoritu, si ji takhle budovat nemusí, jako aby z toho dělal pravidlo, které nemá jasný účel.
Na druhou stranu už mě Framík pěkně sejří tím, jak se vedle mě dere ven, když jdeme dolů ze schodů, je to nebezpečný. Bojím se, že při nejbližší příležitosti by se mu v cestě mohlo objevit koleno a on by do něj mohl chůdě narazit.☹️. Něco mi říká, že se to stane 🙂))!
Šťastnou cestuuuu!
Užijte si to🙂!
Nejsou.
Pán mi říkal říkal, že u divočáků se prý mezi sebou přímí sourozenci nemnoží ( jako je mi to divný) ale on má i jiná prasata a s těmi se tedy množí , takže má partu prasat s čírama.
U nás,na kraji Prahy, takový extravagantní pán, dvě selata divočáka odchoval, jmenují se Hubert a Dáša.Jezdil s nimi i autem do lesa, tam na ně vždycky hodiny čekal, chodil na procházky, lidi se báli , utíkali.., divočáci pochopitelně neposlouchali, ale tak nějak pána následovali, to zas jo..
Hubert( kanec) s ním bydlí v maringotce( tedy spí), Dáša prý nechce. O povodních mu Dáša uplavala a běhala u nás v ulici, naštěstí jsem ji poznala, pán s Hubertem si pro ni přišel a odvedl ji do bezpečí, byli tenkrát i v televizi.
Teď už bude prasatům určitě deset let, neli víc a venku jsem je dlouho neviděla.
Mně teda přijde, že je soužití pro takové silné povahy..
Můj kamarád, co cvičí zvířata pro film, měl taky krotkého divočáka, chodil s ním i do hospody, ale jen do doby než dospěl, pak ho dal někam do obory, říkal.
Ano, to lidé používají v tomto významu často🙂.
Ach jo ☹️.
Blbé mi i přijde, že pána kousnul a bral si ze stolu. To není dobrý začátek. Bojim se, že to nebyla dobrá volba..
Jinak, Bobčo, doufám, že Vás nožka už tolik nebolí..
Já ji obsekávám. Nevěděla jsem, že je tak nepopularní, dokonce jsem si ji záměrně vysadila před několika desítkami let.
Já ji mám ráda .
megi-the-pes:Jo! Dejte porovnání slépek z mrazáku a těch venku! Těšim se na najdi deset rozdílů!
🤣🤣🤣
Zrzavci:Tak pánovi klidně pošlete tuhle fotku s tím, že vzkazuju, že nejen pohádkami živ je člověk. Teda………pes…….psi…….kocour 😀
Všichni mají siestu….🙂
To je pěkný.
Náš Gučák dokonce pomáhal Lilině při porodu, chodila za nim, aby jí masíroval břicho. Chrání ho. Nojo, on prostě ten pán taky nemá žádný zkušenosti. Nikdy se zvířaty nežil.
Ale balu, já taky🙂)
Uvědomuju si to, ale když mě tohle tolik štve…
To mám radoooost !
Hihi, tenhle pes ho možná dostane !
Už ho má skoro na lopatě !
Protože, se za chvíli se bude stýskat jemu, když dá psa do klece 🙂)).
Za chvíli se na něm stane úplně závislej.🙂))))
Tihle toulaví psi z Balkánu, to jsou jiní kabrňáci !
Gučkák ( napůl Maročan) to taky s lidma umí, vždycky k nim zvolí naprosto individuální přístup.
Kéž by se to psovi povedlo! Třeba by ho pak ten Jaroš mohl mít doma na volno alespoň tajně, aby nemusel přepisovat tu bibli…
Zdá se, že všichni budeme muset přejít na jižanský styl a žít ráno, večer a v noci. Tohle se nedá!
Podpapíraků je u nás teď taky hodně, jsou překryté hromadami toaletního papíru. Nějaký nový mrav, či co….Buďte ráda Buggyro, že to koně aspoň nežerou…
Já to chápu, má prostě doma kotec.
Mě na tomhle přístupu pana Jaroše děsí jiná věc. A to sice to, že říká, a řada lidí tomu věří, že tím dělá pro psa to nejlepší. Oni se pak ještě na těch diskuzích omlouvají,..já vím neměla bych ale nechala jsem štěne spát v ložnici..,vím že mu to škodí..
Když lidi vidí záběry z různých množek nebo pochybných chovných stanic, osad atd.., každý tak nějak ví, že je to špatně. Hlavně když je na nich špína a slepené chlupy. To pak píší kéž by existovalo peklo.
Ale tohle skryté pseudovědecké týrání za zavřenými dveřmi nikdo nevidí. On ho teda nevidí ani on.
Já trochu doufám, že třeba ten nový, milý pes, tu Jarošovu okoralou duši nějak oblomí, psi toho dokážou hodně.
Ano, prší obden.
Ale nešlo by to bez těch dramatických bouřek?
Tohle jako není normální. .;)))
Potřebujeme vytrvalý,vlahý deštík, ne tyhle slejváky !
Mám ji na zahradě,vůbec se nerozrůstá.
Vůbec jsem nevěděla o jejím léčivém potenciálu,děkuju za informaci !
Ja už z toho pejska nemuuuužu!
Tak dneska na zahradě mu hážu aport. Framík jevil zájem, aport dopadne a koukám, nabuzený Fram neběží, on čůrá. Jako.., byl celou dobu venku!
Čůrá dlouho, snad minutu( na holku). Já to teda vzdávám.
Dočůrá, radostně se rozběhne pro činku, najde mě, vzorně předsedne, drží činku bez překusování,odevzdá mi ji a na povel se přiřadí k noze. Ale on to neuměl!
Já na to peču, tuhle je parodie na výcvik sportovky ! Budeme pást, pořídím kozy !