To už se děje, že eutanazii aktivně nabízejí.
Příspěvky uživatele
Doron
N:A s tou eutanázií je to podle mého správně. Člověk který trpí a není mu pomoci má právo o svém životě rozhodnout a třeba ho i ukončit.😐 Nedovedu si představit přežívat v bolestech a vědět, že nic nemůže můj stav změnit. Pouze čekat na smrt v bolestech a beznaději. Není tak lidštější takovému člověku pomoci a zbavit ho utrpení?
Blbý na tom je, že oni tam už eutanazii začínají aktivně nabízet a hrozí, že v budoucnosti bude takové až neslušné a ke společnosti neohleduplné nabídku nepřijmout.
Hlavně, že zase běháte 👍.
Nějakou kyselinu hyaluronovou nebo co ?
To je takový přístroj, který vysílá zvukové vlny, takovou to má na konci kuličku jako antirespirant do podpáža 🙂.
Vidím Bobčo, že Vás pro to nenadchnu 🙂)))
A do kolene budou dávat co, že to nehradí pojišťovna?
😔
Čemu se Megi hebí? 🙂
Ono je to možná i dýl. Tenkrát to ještě nebylo tak obvyklý.
Ale strašně se mi to vyplatilo. Dostala jsem zánět achilovek, měla ho snad tři roky a chtěli mi to operovat, že každou nohu budu mít v sádře nějakých pár týdnů, to jsem si nemohla dovolit.
Já platila tisícovku už před dvanácti lety🙂.
Ale opravdu to pomohlo, úplně .
Bylo to ale psycholologicky těžký, přišla jsem, hnedka mě teda vzali, a za osm minut jsem odcházela o tři tisíce lehčí🙂))
A oni navrhujou operaci ?
Nebo co chtějí dělat?
I kdyby to nechtěla hradit pojišťovna ( drzost nehradit jediný co funguje), jedna aplikace stojí tisíc, tisíc a půl. Na to máte !
Žádejte taky rázovou vlnu ! 🙂))
Na té artróze nejvíc bolí, jak dřou takové kostěné výrůstky a způsobují záňet.Ty se rázovou vlnou otlučou, kloub je pak hladký.
Nebolí to, je to jako lehké ťukání kladívkem.
Na patní ostruhu doporučuju rázovou vlnu, v podstatě nic jiného nepomůže. Fakt nechápu, proč musí vždycky napřed vyzkoušet všechno ostatní. Po nějaký masti nebo tejpováním asi ostruha nezmizí, že? Nebo ji chtějí rozmasírovat ?!? Ještě magnety by měli nasadit! To maj taky oblíbený.
Ultrazvukem se postupně rozbije, chce to tak osm, deset návštěv.
Mě už chtěli operovat, blbouni !
Našla jsem si soukromého ortopeda a zaplatila si to, ale i na pojišťovnu to dělají.
Och.., nerada bych je kompromitovala..
megi-the-pes:Už ji aj z postroje vysvlek.
Megí, můžete nějak vysvětlit, proč dávate fotku svých miláčků do rubriky “ Pes požírá výkaly”? 🙂))
Děkuju.
To jsou věci 🙂!
Leithian? To si nemyslím..
To není její styl. Psaní, vyjadřování, nevydržela by se nevytočit..
A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?
Prozradíte🙂?
Vahine:Fíkovnice není nepřítomná, já ji tady někde viděla přihlášenou, je to pár dnů. Jen nepřispívá.
Mně se už nějakou dobu neukazuje jmenovitě, kdo je přihlášený.
Jen tolik a tolik přihlášených a tolik a tolik nepřihlášených uživatelů. Vám ostatním ano ?
Jde to nějak rozkliknout nebo něco ?